bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kankeytommm gelmişşşşşşşşş.. kız nereye gitttin ?? neyse hee gelınce konusurrruzzzz..

aaaaaaaaaaa menbetacim sen burdaydin da bana niye haber vermiyorsun caldirsaydin kuzum girerdim nete hemen.. bak simdi de sen yoksun, neyse aksama konusuruz isten gelince

aynen öyle ama adet zamnını bekleme sen ne kadar kafana takarsan hamile kalma zamanını okadar geciktirirsin en önemlisi bu sonra gerisi gelir amin canım sagol

dogru canim yaa zaten drlar bir sebep bulamayinca hemen strese bagliyorlar.. takmiyorum hele de son 4-5 aydir sadece verimli günleri degerlendiriyorum sonra birakiyorum, ama regl gecikince de cileden cikiyorum.. neyse bakalim zamani gelince olcak elbet..

selam kızlar nasılsınız? bugünlerde herkeste bi durgunluk var.. bu arada nazlım ın bebeğinin kalbi durmuş dün kürtaj ettiler.. tanıyanlar dualarını esirgemesin lütfen..Rabbim bi daha yaşatmasın o acıları..
bende bugün dr a gittim yumurtam ne alemde diye pazartesi dr 2 yumurtam olduğunu söylemişti biri 25 mm di çatlamaz bu dedi ama o akşam çok sancılandım..bugün gittim çatlamış yumurta ikiside gitmiş..gerçi kocam yeni ameliyat oldu ama,ben yinede içim rahat olsun diye gittim. dr temmuzda gel dedi çatlatma iğnesi vururuz dedi..hayırlısıyla o günler gelsin.. bu arada spor salonuna yazıldım 2 aylık 1 ayda hediye verdiler.ama hediye olan ay ramazana geliyor nasıl olacak bilmem.. ordaki antranör spor yumurta sayısını arttırır dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…