- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.641
kankeytommm gelmişşşşşşşşş.. kız nereye gitttin ?? neyse hee gelınce konusurrruzzzz..
aynen öyle ama adet zamnını bekleme sen ne kadar kafana takarsan hamile kalma zamanını okadar geciktirirsin en önemlisi bu sonra gerisi gelir amin canım sagol
nejlammmm serabım nerdesinizki özledim ama bana küsmüsünüzü heç konuşmuonuzzz hu hu :))))))
kızlar nerdesiniz ??????????????????????????????? canım cok sıkkkın yaaaa
Ne olduuuuu anlattttt...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz siz ya kimse gelmio topige valla döfecem sizi heeeeeeeeee
dün evde yoktum, bugün kurs bütün gündü sabah erken basladi sonra yeni eve masa ile tv ünitesi almaya gittik, yarinda arkadasim gelcek bu hafta yogunluk var azcik bende :))))))
aman aman hadi hayırlı olsun aldıklarınızzz. :) ya kimse girmio geliom gidiom fıs :)
bu hafta herkes yogun herhalde :)))
ee sen napiosun
napem ya girdim bakem dedim kimse yok işte oturuom ööle evdeçekirdek çitliom
geldim bacılarım anam şimdi gördümm telde mesajnı yelizimmmm mutfagı yopladımmm kociş geç geldii banyoo yaptımmm ohhhne ediyonuzz bakemmm.....
geldim bacılarım anam şimdi gördümm telde mesajnı yelizimmmm mutfagı yopladımmm kociş geç geldii banyoo yaptımmm ohhhne ediyonuzz bakemmm.....
hso geldin baci ama ben kaciyorum esim evdeyken pc ye pek giremiyorum iyi geceler herkesee
hso geldin baci ama ben kaciyorum esim evdeyken pc ye pek giremiyorum iyi geceler herkesee
çıtırdagım benim ya özledim nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?