- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.801
anam benim oğlanı uyuttumm ohhh bide kahvee yaptımm geldimm ohhh Allahım sevginizi daha çok arttırsınn bir yastıkta kocayalım inşşşşşş valla benim kocada oturuyoo bu diablomu ne boksaaa o oyunaa sardıııı anammm ne oyunmuşş kocamla aramıza bir oyun girdii pııtır pıtır oynuyoo bende pıtır pıtır yazıyomm
anam benim oğlanı uyuttumm ohhh bide kahvee yaptımm geldimm ohhh Allahım sevginizi daha çok arttırsınn bir yastıkta kocayalım inşşşşşş valla benim kocada oturuyoo bu diablomu ne boksaaa o oyunaa sardıııı anammm ne oyunmuşş kocamla aramıza bir oyun girdii pııtır pıtır oynuyoo bende pıtır pıtır yazıyomm
slm kıslaaaar.ben geldim. geçmişi okuyum dedim anam çooook yazmışınız, okuyamadım..
yelizim bizim iş de sizinkine benziyo biraz da ben de seninki kadar enerji yok be kuzum...
ama ben de çoooook seviyom keratayı. çok çekti be kahrımı. doğumdan sonra 10 gün kucağına alıp götürdü tuvalete banyoya..
kıyamam ben ona. allah başımızdan eksik etmesin valla..
ohhh sefan olsunnnn yavrummmm bendeee minoşşş pisimle emişiom :))))))))))))))) kulak mememi emerek uyumaya bayılıyoda kendileri
ayy o oyun fenaymış ya geçen haberlerde izledimde :))))))))))
o nasil bi oyunmuskine benimkide cikmis geliomus ins park bulurda fazla yorulmaz
hoşdeldinnnnnnnnnnn nirelerdesin sen bakemmm özletion he kendini vallaaaaaaaaaaaaaa
ayy bendede birike birike enerji patlaması bombaya dönüşüo anacım :))) aynen vallaaa napalım rabbim başımızdan eksik etmesin aminnnnnnnnnnnnnnn
ayyy beyazzz hiçç sormaaa valla düşman başınaa düşmannn zatenn dokuz onlarda geliyo bak saat kaç olduu kendinede acımıyoo hiççç pıtır pıtırr yeniymişş hevesi varmışş bakalımm ne zaman boğazım kısılcakk hahahahahahaha
ayyy beyazzz hiçç sormaaa valla düşman başınaa düşmannn zatenn dokuz onlarda geliyo bak saat kaç olduu kendinede acımıyoo hiççç pıtır pıtırr yeniymişş hevesi varmışş bakalımm ne zaman boğazım kısılcakk hahahahahahaha
bizimkide sever pc oyunlari ama bizim pc de is yok cok yavas ondan oynamiyo ama. valla ne bilim bende severim oyun oynamayi biz beraber ps2 oynuyoz evde hehe:) biraz zaman gecsin ps3 alcaz
biliom kuzum ya haberlerde izledim millet delirmişti valla :))))))))))) inşallah kuzum ya biranönce alır hevesini ama bu oyunlar bagımlılık yapıo vallaaaayyy hiç sorma yaaa yelizim hastalık gibi bişeyyy yaa şimdi yenisi çıkmışş valla millet taksimde sıraya girmiş almak içinn saat kaçlara kadar benim kocişede hediye etmişlerr oyunu valla boku yedimmmbide diyoo sende oynaaa olduu işim gücüm yokk inşş bu oyunn feci bir ksvgaya yol açmazz hahahahah çok pis dalarımm
yanlız benimki dpoğumdan sonra biriktirdiği bütün hırsını aldı bi müddet sonra aynı tas aynı hamam
kuzu benim rahatsızlık vardı ya fenalardaydım. dr dr geziyodum sonra eve gelip uyuyodum. bu saate kadar da çalıştım. o yüzden pek gelemedim. bu arada rahatsızlık için şimdilik korkulacak bi şey yok ama bi daha kanaman olursa direk alırım ameliyata dedi dr. çooooook rahatladım. ya
yavrum bende severim oyun onamayı hatta çok saatlere kadar oynamışlığımızda vardırr ama benimki dozajı bilmiyooo kiii kaptırıyoo kendini valla hiç uyumadan sabah işe gittigini bilirimm bir ara boazım kısılmıştı düzeldi inşş gene aynı seyleri yaşamayızzherseyinn bir limiti var yawwww....
ay allahıma şükür ne kocam ne de ben sevmeyiz o oyunları. ama biz de birimiz bi köşede öbürümüz diğer köşede nette sörf yaparız süreklihoş yine bi farkı olmuyo da...
bizimkide sever pc oyunlari ama bizim pc de is yok cok yavas ondan oynamiyo ama. valla ne bilim bende severim oyun oynamayi biz beraber ps2 oynuyoz evde hehe:) biraz zaman gecsin ps3 alcaz
yavrum bende severim oyun onamayı hatta çok saatlere kadar oynamışlığımızda vardırr ama benimki dozajı bilmiyooo kiii kaptırıyoo kendini valla hiç uyumadan sabah işe gittigini bilirimm bir ara boazım kısılmıştı düzeldi inşş gene aynı seyleri yaşamayızzherseyinn bir limiti var yawwww....
yavrm valla bende karşıyımm zaten birbirimize zaman ayıramıyoruzz hiç yalnız kaldıgımız zaman bile kalmıyoo bide böylee oyuna dalıncaa geliyoalrr tabii banadaa yawww yeri gelir oyunda oynanırr yeri gelrir cette yapılır daa oda dozunda bee kuzu hastalık derecesine geldimmi olmuyoo hihihiihih neysee hadi yatalım canım dedi demekki bişyler küpe olmuşkorktumda bir ann hihihihihi
haklısın valla bayıyo bazen ama bizde isyan eden taraf kociş oluyo. çünkü ben işleri de netten yapıyorum ya, baya zaman geçiyo netin başında
kocana da maşallah de şekeriiimnazar değmesin sonraaa
öğretmen de kuzu artık hep netten hazırlanıyo evraklar. sonra sonuçları da nete giriliyo ya. mesela 2 sınıfın bilgileri 3,5 ssatimi alıyooo!!
kıslaaar hepinize iyi geceler, yarın iş var ya yatayım artıkın.. çooook öpüyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?