bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ohhh sefan olsunnnn yavrummmm bendeee minoşşş pisimle emişiom :))))))))))))))) kulak mememi emerek uyumaya bayılıyoda kendileri

ayy o oyun fenaymış ya geçen haberlerde izledimde :))))))))))

slm kıslaaaar.ben geldim. geçmişi okuyum dedim anam çooook yazmışınız, okuyamadım..
yelizim bizim iş de sizinkine benziyo biraz da ben de seninki kadar enerji yok be kuzum...
ama ben de çoooook seviyom keratayı. çok çekti be kahrımı. doğumdan sonra 10 gün kucağına alıp götürdü tuvalete banyoya..
kıyamam ben ona. allah başımızdan eksik etmesin valla..

o nasil bi oyunmuskine benimkide cikmis geliomus ins park bulurda fazla yorulmaz

hoşdeldinnnnnnnnnnn nirelerdesin sen bakemmm özletion he kendini vallaaaaaaaaaaaaaa

ayy bendede birike birike enerji patlaması bombaya dönüşüo anacım :))) aynen vallaaa napalım rabbim başımızdan eksik etmesin aminnnnnnnnnnnnnnn

ohhh sefan olsunnnn yavrummmm bendeee minoşşş pisimle emişiom :))))))))))))))) kulak mememi emerek uyumaya bayılıyoda kendileri

ayy o oyun fenaymış ya geçen haberlerde izledimde :))))))))))

ayyy hiç sorma yaaa yelizim hastalık gibi bişeyyy yaa şimdi yenisi çıkmışş valla millet taksimde sıraya girmiş almak içinn saat kaçlara kadar benim kocişede hediye etmişlerr oyunu valla boku yedimmm bide diyoo sende oynaaa olduu işim gücüm yokk inşş bu oyunn feci bir ksvgaya yol açmazz hahahahah çok pis dalarımm

o nasil bi oyunmuskine benimkide cikmis geliomus ins park bulurda fazla yorulmaz

ayyy beyazzz hiçç sormaaa valla düşman başınaa düşmannn zatenn dokuz onlarda geliyo bak saat kaç olduu kendinede acımıyoo hiççç pıtır pıtırr yeniymişş hevesi varmışş bakalımm ne zaman boğazım kısılcakk hahahahahahaha

yanlız benimki dpoğumdan sonra biriktirdiği bütün hırsını aldı bi müddetsonra aynı tas aynı hamam
kuzu benim rahatsızlık vardı ya fenalardaydım. dr dr geziyodum sonra eve gelip uyuyodum. bu saate kadar da çalıştım. o yüzden pek gelemedim. bu arada rahatsızlık için şimdilik korkulacak bi şey yok ama bi daha kanaman olursa direk alırım ameliyata dedi dr. çooooook rahatladım. ya

bizimkide sever pc oyunlari ama bizim pc de is yok cok yavas ondan oynamiyo ama. valla ne bilim bende severim oyun oynamayi biz beraber ps2 oynuyoz evde hehe:) biraz zaman gecsin ps3 alcaz

ay allahıma şükür ne kocam ne de ben sevmeyiz o oyunları. ama biz de birimiz bi köşede öbürümüz diğer köşede nette sörf yaparız süreklihoş yine bi farkı olmuyo da...

bizimkide sever pc oyunlari ama bizim pc de is yok cok yavas ondan oynamiyo ama. valla ne bilim bende severim oyun oynamayi biz beraber ps2 oynuyoz evde hehe:) biraz zaman gecsin ps3 alcaz

yavrum bende severim oyun onamayı hatta çok saatlere kadar oynamışlığımızda vardırr ama benimki dozajı bilmiyooo kiii kaptırıyoo kendini valla hiç uyumadan sabah işe gittigini bilirimm bir ara boazım kısılmıştı düzeldi inşş gene aynı seyleri yaşamayızz herseyinn bir limiti var yawwww....

biliom kuzum ya haberlerde izledim millet delirmişti valla :))))))))))) inşallah kuzum ya biranönce alır hevesini ama bu oyunlar bagımlılık yapıo vallaaa

:)))))))))))))))))))))))) benimkinde oda yok anam al 2 aydır tık yoktu nerdeyse bi kerecik oldu bitti :)))))))

ohh ohh sevindim canım yaaaa inşallah bidaha gelmez hastalıklarrr

tabi canim bi iki saat oynadinmi SIKILIYO insan. seninkinden hevesi gecer ins kisa zamanda bu arada kizcanlar kocis gelince ben ani cikis yaparim yoksa okuyo valla okuma desemde zorlan okuyo :9

ay allahıma şükür ne kocam ne de ben sevmeyiz o oyunları. ama biz de birimiz bi köşede öbürümüz diğer köşede nette sörf yaparız süreklihoş yine bi farkı olmuyo da...

yavrm valla bende karşıyımm zaten birbirimize zaman ayıramıyoruzz hiç yalnız kaldıgımız zaman bile kalmıyoo bide böylee oyuna dalıncaa geliyoalrr tabii banadaa yawww yeri gelir oyunda oynanırr yeri gelrir cette yapılır daa oda dozunda bee kuzu hastalık derecesine geldimmi olmuyoo hihihiihih neysee hadi yatalım canım dedi demekki bişyler küpe olmuş korktumda bir ann hihihihihi

bizdede ps3 var valla bi gün bana birisi oturup futbol maçı izliyecegimi hatta oyunda olsa oynayacagımı falan sölese yürü git laa derdim ama şimdi oturuyom kocişle maç yapıom :))))))))))))))))) üzer,ne öylede iyi ögrendimki maçlarıda izliom artıkınnn :))
hatta bi andan size yazıp bi yandan gta oynuomm hihihihiihhihihih

haklısın valla bayıyo bazen ama bizde isyan eden taraf kociş oluyo. çünkü ben işleri de netten yapıyorum ya, baya zaman geçiyo netin başında
kocana da maşallah de şekeriiimnazar değmesin sonraaa

öğretmen de kuzu artık hep netten hazırlanıyo evraklar. sonra sonuçları da nete giriliyo ya. mesela 2 sınıfın bilgileri 3,5 ssatimi alıyooo!!
kıslaaar hepinize iyi geceler, yarın iş var ya yatayım artıkın.. çooook öpüyorum hepiniziii

Son düzenleme:

hee ne güzellll bi örtmen daha DDDDD anladım kuzum işiniz zor valla allah yardımcınız olsun ama çokta zevkli güzel birilerine bişiler ögretmekk

MULBERRY MULBERRY
MULBERRY MULBERRY

UMARIM MESAJIMI GÖRÜRSÜN SAYIMI TAMAMLAMADIĞIMDAN ÖZELDEN MSJ ATAMIYORUM.
öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum.bir bebek anne karnında oluştuktan sonra 1 aylıkta olsa 6 aylıkta olsa kaybedince annenin canı gidiyo.o yüzden seninde allah yardımcın olsun.ama benimki de bi başkaydı heralde.40 hafta taşıdım.sapasağlam doğurdum.en önemlisi onu tanıdım.gözlerimin içine baka baka emzirdim.gece boyunca uyumayıp elini tuttum.2. gün kucağımdan aldılar ve o günün sabahınada kaybettim bebeğimi.inanır mısın kimsenin ilk gün sütü olmaz benim sütüm bebişim ememeden atletlerimi sırılsıklam etti.sütlerim aktıkça gözyaşlarımda beraber aktı.herşeyi hazırdı bebişimin.odası, süsleri,şekerleri herşeyi bomboş kaldı.ama çok şükür hiç isyan etmedim.ilk duyduğum anda bile rabbime sen verdin sen aldın çok şükür dedim.sende sakın isyan etme.bu bizim imtehanımız.allah bi daha göstermez inşallah.gittiğim iki doktorda bana hemen hamile kalmam için izin verdi.çok şükür ilk ay da hemen hamile kaldım.şuan 4 aylık bebişim korkuyorum ama dua ediyorum inşallah bunu sağlıkla büyütebilirim.şuan hiç bi sorun yok.sende doktoruna danış ama genelde ara verdiriyolar.ama bence belirli bi sağlık problemin yoksa hemen yapabilirsin.ablamın bebeğinide 6 aylık kaybettik.üstelik bidaha istemiyorduda.korunduğu halde ilk ay hamile kaldı şimdi1 yaşında bi kızımız var:)rabbim yardımcın olsun .buradaki herkese dua edecem umarım hepiniz muradınıza erersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…