- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.821
slm kızlar nasılsınız?sizi çok özledim giremedim uzun zamandır.ne var ne yok hamile olan varmı takip edemedim sizi ama yüreğim hep sizinleydi babam anjiyo oldu pek iyi geçmedi ana damarı açılmadı ilaç tedavisi görücek şimdi hayırlısı allahtan üzgünüm ...sizlerde iyisinizdir umarım?
MULBERRY MULBERRY
MULBERRY MULBERRY
UMARIM MESAJIMI GÖRÜRSÜN SAYIMI TAMAMLAMADIĞIMDAN ÖZELDEN MSJ ATAMIYORUM.
öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum.bir bebek anne karnında oluştuktan sonra 1 aylıkta olsa 6 aylıkta olsa kaybedince annenin canı gidiyo.o yüzden seninde allah yardımcın olsun.ama benimki de bi başkaydı heralde.40 hafta taşıdım.sapasağlam doğurdum.en önemlisi onu tanıdım.gözlerimin içine baka baka emzirdim.gece boyunca uyumayıp elini tuttum.2. gün kucağımdan aldılar ve o günün sabahınada kaybettim bebeğimi.inanır mısın kimsenin ilk gün sütü olmaz benim sütüm bebişim ememeden atletlerimi sırılsıklam etti.sütlerim aktıkça gözyaşlarımda beraber aktı.herşeyi hazırdı bebişimin.odası, süsleri,şekerleri herşeyi bomboş kaldı.ama çok şükür hiç isyan etmedim.ilk duyduğum anda bile rabbime sen verdin sen aldın çok şükür dedim.sende sakın isyan etme.bu bizim imtehanımız.allah bi daha göstermez inşallah.gittiğim iki doktorda bana hemen hamile kalmam için izin verdi.çok şükür ilk ay da hemen hamile kaldım.şuan 4 aylık bebişim korkuyorum ama dua ediyorum inşallah bunu sağlıkla büyütebilirim.şuan hiç bi sorun yok.sende doktoruna danış ama genelde ara verdiriyolar.ama bence belirli bi sağlık problemin yoksa hemen yapabilirsin.ablamın bebeğinide 6 aylık kaybettik.üstelik bidaha istemiyorduda.korunduğu halde ilk ay hamile kaldı şimdi1 yaşında bi kızımız var:)rabbim yardımcın olsun .buradaki herkese dua edecem umarım hepiniz muradınıza erersiniz...
kuzularrrrr tatlişlerr beyazımm yelizimmmm huuu huuuu ses verin bakemmm tıppı oyunyoz hihihi nasılsınız güzeller....
evimi topluyorum canim ya midem bulaniyodu azcik uzanmistim gec kaldim simdide yaniyo ya ay salatalik yedim serinletsin diye ins iyi gelir varmi bildiginiz bisiler mide yanmasina
Allah Allah bişey mi dokundu acaba niye öyle olduu kuzummm valla mide yanmasınaa bol boll su için derlerr tatlımm iyi gelri derlerr...geçmiş olsun kuzum
genelde cok asitli kola gazoz tarzi seyler icersem üst üste oluyodu bu ama bayadir asitli seyler öyle fazla icmiyorum bende anlamadim canim ya aldim elime bi bardak su iciyorum canim saol tavsiyen icin
valal canım benim bir tanıdıımın mide yanması varrdı doktor demiş bol bol su iç sakınn soda maden suyu içmee en güzeli bol bol su demiş fayda ettimi bilmiyorum ama dene tatlımm iyi gelir belkii.....:)
anladim canim iciyorum simdi biraz daha iyiyim canim saolasin. bende bi 10 dk sonra kursa gitcem canim aksam görüsürüz
ahhh canım beee merak ettik seni adamm tahmin ettim babanla ilgilendigini canımm çok gçmiş olsunn inşş Allahım yardım edr biran önce iyileşirrr kuzumm...dualarımız seninlee çkk çokkk geçmiş olsun bir tanenmmm
slm kızlar nasılsınız?sizi çok özledim giremedim uzun zamandır.ne var ne yok hamile olan varmı takip edemedim sizi ama yüreğim hep sizinleydi babam anjiyo oldu pek iyi geçmedi ana damarı açılmadı ilaç tedavisi görücek şimdi hayırlısı allahtan üzgünüm ...sizlerde iyisinizdir umarım?
melekbebe geçmiş olsun tatlımmm babanaaaa.ımarım biranönce düzelirrrr.
kızlar burda bi yagmur bir gökgürültüsü anam anammm havada kapkaranlık olduuuu
bu arada derabımmm bitirdim siparişimi şükürrrrrrrrrrrrrrrr
yelizimmm burdada oyle bir sıcak var ki dısarı cıkınca sırılsıklam olup eve geri donuyorsun.. şimdide boyle sıcaksa temmuz agustos nasıl gecıcek bılmıyorumm..
anam ne güzelll hemen geliyozz o zaman neclamm aç kollarını hihihihihih...burda yazı göremedik daha yağmurlu bir baharr gidiyoo valla...
hee wallaaa.. gelınnn buraaaa sıcak anaaam 30 derece oldu herhalde
ayyyyyyy ne güzell yaaaaaaaaaa ben tam yaz kadınıyım vallaaa yagmurdan soguktan nefret edommyelizimmm burdada oyle bir sıcak var ki dısarı cıkınca sırılsıklam olup eve geri donuyorsun.. şimdide boyle sıcaksa temmuz agustos nasıl gecıcek bılmıyorumm..
anm burasıdaa öylee valla şak şak şakk aydınlanıyoo şimşektenn araba alarmları çalışıyo valal ama ben bayılırım yaaa süperr oluyooseyrettim seyrettim doyamadımm anamm kim verdi sana gazııı kuzumm hemde ne gazzz hahahahhaah bitircen tabii ellerine saglıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?