- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.841
ben dun hic konusmadan otururken aniden aklimdan bir sey gecirdim " Keskelerle dolu bir hayat suruyorum" sora aldim elime kalem kagati ve bir siir yazdim. Cok profosyenelce olmasada yazdim isde. sizlerle paylasmak istiyorum.
Sen benim hayatima habersiz geldin,
Dokuz ay icimde hep benimleydin,
Tam kavusacagiz derken ve sevinirken,
Yuzunu goremeden, beni terk etdin.
Keskelerle dolu bir hayat suruyorum,
Cennetdesin oglum, bunu biliyorum.
Hergece ruyamda gormeyi diliyorum,
Gorsem seni tanirmiyim bilemiyorum.
Biliyorum sen suan bir meleksin,
Tanriya en yakin bir yerlerdesin,
Tek umudum bir gun sana kavusmak
O, dunyada senle mutlu yasamak.
ellerine yüregine saglik canim cokkk güzel anlatmissin duygunu cokta güzel olmus, ah duygulandim simdi ya
bu arada filmde bi çok etkileyici sahne var ama en ama en yürek daglayan konuşması
bayan tuohy- işte burası senin odan.
genç oher- daha önce hiç olmamıştı.
b- kendine ait bi oda mı?
o- hayır yatak.
Kızlar kek yaptım çayda koydum hadi gelinn yalnızz çekilmiyooo boğazımdan geçmiyoo :d :d :d
Herkese Merhaba,
Bende geçen sene 11 haziranda 7 haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için bu sene de 5 mayısta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için buradayım...
Hala ağlıyorum ...
İnanırmısınız insanın kocası dahi anlamıyor çok basitmiş gibi geliyor bana kızıyorlar anlamıyorum ben mi abartıyorum? 2 cm'lik bişey abartma diyorlar...
11 ayda 2 bebeğimi kaybettim ve Allah'a yalvarıyorum neden benim de canımı almadın diye dayanmak çok zor...
kalbimde yüzlerce kilo taşıyorum sanki ben baş edemiyorum bu yüklebebişimin kalp atışlarını duyup sonra yine o kürtaj masasına çıkmak...
ve o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam 5 günde 3 kg verdim...
İsyan etmiyorum hatta diyorum ki demek ki benden iyi bir anne olmazmış bunda vardır bir hayır ama sadece unutamıyorum hergece rüyamda bebeğimin karnımda 9 aylık olduğunu doğuma giderken kalbinin durduğunu görüyorum...
Allah kimseye yaşatmasın bunu...
Herkese Merhaba,
Bende geçen sene 11 haziranda 7 haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için bu sene de 5 mayısta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için buradayım...
Hala ağlıyorum ...
İnanırmısınız insanın kocası dahi anlamıyor çok basitmiş gibi geliyor bana kızıyorlar anlamıyorum ben mi abartıyorum? 2 cm'lik bişey abartma diyorlar...
11 ayda 2 bebeğimi kaybettim ve Allah'a yalvarıyorum neden benim de canımı almadın diye dayanmak çok zor...
kalbimde yüzlerce kilo taşıyorum sanki ben baş edemiyorum bu yüklebebişimin kalp atışlarını duyup sonra yine o kürtaj masasına çıkmak...
İsyan etmiyorum hatta diyorum ki demek ki benden iyi bir anne olmazmış bunda vardır bir hayır ama sadece unutamıyorum hergece rüyamda bebeğimin karnımda 9 aylık olduğunu doğuma giderken kalbinin durduğunu görüyorum...
severim böyle filmleri izliycemm balımmm.....
Kızlar kek yaptım çayda koydum hadi gelinn yalnızz çekilmiyooo boğazımdan geçmiyoo :d :d :d
severim böyle filmleri izliycemm balımmm.....
geçmiş olsun canım bende biri 9 biri 8 haftalık 2 bebegimi kaybettim son kaybettigim bebek 2 mayısta kalp atışı durdu ve kğrtaj oldum.Herkese Merhaba,
Hala ağlıyorum ...
günaydın kızlar. çok şükür ben evime geldim. bir gün hastanede yattık. kontrol altına aldılar. çok şükür herşey temiz çıktı enfeksiyon falan yokmuş, testler de iyi çıktı. bağırsaklar ameliyattan sonra yaparmış böyle. kiste gelinccanım e kisti ameliyatla almamışlar aşınması yumurtalıklara zarar veriyormuş. yumutalıklara zarar verirse hamile kalmak imkanszı gibi bişey. kistle hamile kalan varmış çok fazla, belki süreç biraz uzun sürer dedi. bunun için de aşılama önerdi önümüzdeki ay. biran önce hamile kalmam kist için de iyi olurmuş. bakalım kayırlısı umarım kendiliğinden ya da aşılama ile gelir bebişim.
sizler nasılsnızı. herkes iyidir umarım. öptüm hepinizi.
Herkese Merhaba,
Hala ağlıyorum ...
günaydın kızlar. çok şükür ben evime geldim. bir gün hastanede yattık. kontrol altına aldılar. çok şükür herşey temiz çıktı enfeksiyon falan yokmuş, testler de iyi çıktı. bağırsaklar ameliyattan sonra yaparmış böyle. kiste gelince kisti ameliyatla almamışlar aşınması yumurtalıklara zarar veriyormuş. yumutalıklara zarar verirse hamile kalmak imkanszı gibi bişey. kistle hamile kalan varmış çok fazla, belki süreç biraz uzun sürer dedi. bunun için de aşılama önerdi önümüzdeki ay. biran önce hamile kalmam kist için de iyi olurmuş. bakalım kayırlısı umarım kendiliğinden ya da aşılama ile gelir bebişim.
sizler nasılsnızı. herkes iyidir umarım. öptüm hepinizi.
canım benim çok geçmiş olsun.. iyi olmana sevindim... çikolata kistiyle hamile kalan çok canım,hatta doğum yaptıktan sonra gidiyormuş o kist..inşallah kendiliğinden gelir bebeğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?