bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ben dun hic konusmadan otururken aniden aklimdan bir sey gecirdim " Keskelerle dolu bir hayat suruyorum" sora aldim elime kalem kagati ve bir siir yazdim. Cok profosyenelce olmasada yazdim isde. sizlerle paylasmak istiyorum.

Sen benim hayatima habersiz geldin,
Dokuz ay icimde hep benimleydin,
Tam kavusacagiz derken ve sevinirken,
Yuzunu goremeden, beni terk etdin.

Keskelerle dolu bir hayat suruyorum,
Cennetdesin oglum, bunu biliyorum.
Hergece ruyamda gormeyi diliyorum,
Gorsem seni tanirmiyim bilemiyorum.

Biliyorum sen suan bir meleksin,
Tanriya en yakin bir yerlerdesin,
Tek umudum bir gun sana kavusmak
O, dunyada senle mutlu yasamak.

Son düzenleme:

ellerine yüregine saglik canim cokkk güzel anlatmissin duygunu cokta güzel olmus, ah duygulandim simdi ya

kızlar yine kimsecikler yok :)))

bende bu saate kadar hayatımın görüp görebilecegim en güzel hikayesinin filmini izledimmm.

film izlemeyi sevenler yada degişik bi film isteyenlere tavsiyem KÖR NOKTA iisimli filmi mutlaka izleyinn

gerçek bi hikaye zaten filmin sonunda gerçek kişilerin videoları vede fotografları gösteriliyor.
yetim olan ve herkezin dalga geçtigi bi zenci çocugun hayatını tamamen degiştiren bir beyaz aileyi konu alıyor çok duygusalllllllllllllllllllllllll

bu arada filmde bi çok etkileyici sahne var ama en ama en yürek daglayan konuşması

bayan tuohy- işte burası senin odan.
genç oher- daha önce hiç olmamıştı.
b- kendine ait bi oda mı?
o- hayır yatak.

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi haftasonlarııı herkesciklereeeeee...............

Kızlar kek yaptım çayda koydum hadi gelinn yalnızz çekilmiyooo boğazımdan geçmiyoo :d :d :d

oooooohhh afiyet bal seker olsunnn. ne güzel yaa her daim ikramlık birseyleriniz oluyor.. benim kocam kek pasta kurabiye sevmez. bende aksine cok severimm. o yemediği için yapmıyorum ( tek basıma bayatlatırım bitmezz

Herkese Merhaba,
Bende geçen sene 11 haziranda 7 haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için bu sene de 5 mayısta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için buradayım...
Hala ağlıyorum ...
İnanırmısınız insanın kocası dahi anlamıyor çok basitmiş gibi geliyor bana kızıyorlar anlamıyorum ben mi abartıyorum? 2 cm'lik bişey abartma diyorlar...
11 ayda 2 bebeğimi kaybettim ve Allah'a yalvarıyorum neden benim de canımı almadın diye dayanmak çok zor...
kalbimde yüzlerce kilo taşıyorum sanki ben baş edemiyorum bu yüklebebişimin kalp atışlarını duyup sonra yine o kürtaj masasına çıkmak...
ve o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam 5 günde 3 kg verdim...
İsyan etmiyorum hatta diyorum ki demek ki benden iyi bir anne olmazmış bunda vardır bir hayır ama sadece unutamıyorum hergece rüyamda bebeğimin karnımda 9 aylık olduğunu doğuma giderken kalbinin durduğunu görüyorum...
Allah kimseye yaşatmasın bunu...

yavrum zatenn buna 2cm lik diye bakanların beyinleri 2 cm insanlıktan nasiplerini almamış insanlarr onlar.. senin canın canından parçaa tabiki üzülüceksinn ağlıycaksınn ama hepimiz bu nedenden dolayı burdayızz güçlü ol canım öyle ben iyi anne degilim falanda deme seninle hiçbir ilgisi yok bunun Allahım nasip etmemiş inan bana bundada vardır bir hayırr Allahım herseyinn iyisi bilirr genede şükredicezz hepimiz o masaya yattık ve bebekelrimizi kaybettik ama güçlüyüzz umutluyuzzz sen iyi olucaksın ki bebeginde sana gelsinn Allahım inşş en kısa zamanda kucaıgna almayı nasip etsin canım dualarımm seninleee...öyle niye canımı almadın diyede bir yılgınlık yokk kuzu güçlü olucaksınn şükrediceksinn Alllahım saglkıklı sıhatli verişcek kucagına inşşşş...

geçmiş olsun canım. allahım beterinden saklasın, sabrını versin ve bir an önce kucaklarımızı doldursun inşallahh.....

severim böyle filmleri izliycemm balımmm.....

geçmiş olsun canım bende biri 9 biri 8 haftalık 2 bebegimi kaybettim son kaybettigim bebek 2 mayısta kalp atışı durdu ve kğrtaj oldum.
ilkinde bende çok üzüldüm agladım ama bunda allah biliyo ya o kadar yıpratmadım kendimi hep şükrettim zira beterinde beteri var bak bu topiktte bebegi dogduktan sonra ölenler 20 haftalıkken 22 haftalıkken ölenler var.onları düşünmeye çalış hiç degilse onu daha fazla hissetmeden aldı rabbim senden öyle hissetsen daha zor olucaktı .
hem her şerde bi hayır vardır inan şimdi testlerinizi yaptırın ve ona göre bebek sahibi olmayı düşünün.belkide bebegin yaşasa başka sorunlar olacaktı hep bunları düşün inan işe yarıyor.alanda verende rabbim elden bişey gelmez.
ve sakın ama sakın benim canımı alsaydın rabbim deme öyle dua etme allahım allah korusun öyle bi dert verirki bu derdini unutturur.allahım korusun.sen şükret ve kendini paralama

günaydın kızlar. çok şükür ben evime geldim. bir gün hastanede yattık. kontrol altına aldılar. çok şükür herşey temiz çıktı enfeksiyon falan yokmuş, testler de iyi çıktı. bağırsaklar ameliyattan sonra yaparmış böyle. kiste gelince kisti ameliyatla almamışlar aşınması yumurtalıklara zarar veriyormuş. yumutalıklara zarar verirse hamile kalmak imkanszı gibi bişey. kistle hamile kalan varmış çok fazla, belki süreç biraz uzun sürer dedi. bunun için de aşılama önerdi önümüzdeki ay. biran önce hamile kalmam kist için de iyi olurmuş. bakalım kayırlısı umarım kendiliğinden ya da aşılama ile gelir bebişim.

sizler nasılsnızı. herkes iyidir umarım. öptüm hepinizi.

canım benim çok geçmiş olsun.. iyi olmana sevindim... çikolata kistiyle hamile kalan çok canım,hatta doğum yaptıktan sonra gidiyormuş o kist..inşallah kendiliğinden gelir bebeğin..

canım cok cok gecmıs olsun. Allah bidaha yasatmasın. sen cevrendeki insanlara takılma.. onlar sadece laf olsun diye konusur. senin ne düşündüğün içinin acısı önemli değidir onlar için.. güya teselli etmeye calsıırlar ama insanın psikolojisini yerlebir ederler..

2 tane düşüğün oldugu için sen testlerini yaptırmaya basla canım. arastırılsın.. belkide basit bir nedenden bebeklerin yasamıyor. Allah 3.sünü kucagına saglıkla almayı nasip etsin..

canım sanada gecmıs olsun.. insallah tedaviye asılamaya gerek kalmadan bebeğin kendiliğinden gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…