bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

teşekkür ederim canım. umarım bekletmeden gelir artık.sende ne var ne yok.

teşekkür ederim canım. umarım bekletmeden gelir artık.sende ne var ne yok.

neolsun tatlım. beklmeye devam. adetim gec kaldı gelmedi. sıkıntı yaptı buda bende.. halbuki cokda düzenlidir.. adetim gelse korunmayı bırakıcaktım. boyle oldugu içinde korunma sürecim uzuyor. yani düşüncelere daldım gene.. napalım hayırlısı olsun..

çok sağol canım benim. ahhhh ahhhh inşallah gelir:)))))sen nasılsın. eşin nasıl oldu.

saol canım bende iyiyim.. eşim istanbula gitti, bugün dil sınavı vardı , dil tazminatı almak için girdi.. şuan yolda geliyor. ağrısı felan yok çok şükür.. canım o günler gelir bebişin karnına konar çok yakındır inşallah, bizimde 3 ay sonra inşallah gelir..

çok teşekkür ederim Allah birdaha hiçbirimize yaşatmaz inşallah...

geçmiş olsun canım. allahım beterinden saklasın, sabrını versin ve bir an önce kucaklarımızı doldursun inşallahh.....

amin hepimize...

canım haklısın Rabbim ne eylerse güzel eyler ama kürtaj yaptıktan 1 gün sonra sırf kayınvaliden yüzünden kocanla kötü olup yalnız kalmak ve bunu yalnız atlatmaya çalışmak en zoruymuş

sağol canım bakalım pataoloji,mikrobiyoloji temiz çıktı ayın 25 ınde de genetık çıkıcak bidahaki ayda rahım fılmı, kan pıhtılaşma testi vs yapılacak hayırlısı benım bebışım en umutsuz anımda geldi ben pko hastasıyım doktorun hamıle kalman ımkansız dediği ay kaldım belki de o yuzden atlatmak zor gelıyor...

hepinize geçmiş olsun. insan ancak yaşayınca karşısındakini anlıyor. önceden duyardıkda bir kulağımızdan girer diğerinden çıkardı. kimse benim ızdırabımı anlamıyor.. sadece moralini yüksek tut tut tut tut 15 gün önce 14 haftalık bebeğimi kistik higroma ve hidrops nedeniyle aldılar (doğruysa tabi) içim yanıyor. hep oğlum olsun istemiştim....... ilk bebeği böyle olupta ikinci bebeği sağlıklı dünyaya getiren var mı arkadaşlar n'olur bu korkularımı biraz hafifletin. Allah hepinizin yüzünü güldürsün inş. her şeyin hayırlısını versin. ............ lütfen cevaplarınızı bekliyorum.............. biri bana moral versinn.

canım çok geçmiş olsun , ilk kez böyle b işey duydum ne olduğunu anlamadım açıkcası.. ama moralini bozma canım mutlaka bebeğimiz olacak , dr ne dedi durumun hakkında? hiç canını sıkma ne gelirse Allahtan , Rabbim eninde sonunda bizede yavrularımızı vericek inşallah

insallah sonuclarında basit bir problem cıkarda bidaha hamile kalınca o sorunun üzerinde durulur ve hamileliğin sürekliliği saglanır canım.. çözülebilecek bir sorunun cıkması, sebepsiz beklmeekten daha iyidir.

bende bebeğime 3 sene sonunda kavustum. ben de cok yıprandım bunun için mi bekledim bunca sene dedim. baktım ıyıce umutsuzluga ısyana gıdıyorum, topladım kendımı. birini veren rabbim diğerinide verecektir elbet.. hakkımızda hayırlısı olsun canım..

canım cok cok gecmıs olsun.. bende 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesıyle kaybettım..
bende hastalıgın ne oldugunu anlayamadım insallah bidaha boyle bir sorunla karsılamazsın. peki doktorlar ne dıyor ?? engellenmesi mümkün olabilen birseymiymiş?? insallah biran once saglıklı bir sekilde hamile kalır saglıklı bir sekilde bebeğini kucagına alırsın..

Kalbindeki temiz ve pis kanları toplayan damarların yanlış oluşması nedeniyle bebeğimi 3 günlükken kaybettim bugün onun 1hafta doğum günüydü spinall aneztezi ile sezeryan oldum şimdi hemen ikinciyi düşünüyorum ama sezeryan olduğu için doktorum bugün 1 yıl beklememi söyledi. Arkadaşlar daha erken hamile kalıpta sağlıklı bebek dünyaya getiren oldumu?

gecmis olsun canim basin saolsun. umarim sorularina cevap bulabilirsin ama bir sene dediyse doktor beklemekte fayda var. sonucta dogum yapmissin. yinede deneyimli arkadaslar cevaplarsa daha iyi olur

canım yaaa cok gecmıs olsun Allah bidaha yasatmasın.. kesin bir bilgim yok ama cevreden duydugum kadarıyla sezeryanla dogumlarda en az 2 yıl sonra dogum olabileceği soyleniyor. buda doktorunun saNA soylediğini destekliyor. istersen baska bir doktora daha görün, durumunu anlat. belkide 2-3 ay bekledikten sonra tekrar hamile kalmana izin verir..Allah gonlune gore versin canım..

valla size bi sürpriz yapım dedim amaaa..... dayanamadım bugün 40.günüm ne gelen var ne giden adet olmadım adet belirtimde yok göğüslerime elleyemiyorum karnım şiş kasıklarımda batma var arada miğdem bulanıyo.göğüs uçlarım karardı hadi bana yorum yapın ama c.tesi akşamı test yaptım negatip napım ?

diyosunnnn. canim teste iyi baktinmi cok silik gölge gibi bisiler demi yoktu. ay bida yapsan test yada kanmi versen bilemedim ki ayyyyy ins canim yaaa. adi insssss güzel bi haber verirsin bizeeee

diyosunnnn. canim teste iyi baktinmi cok silik gölge gibi bisiler demi yoktu. ay bida yapsan test yada kanmi versen bilemedim ki ayyyyy ins canim yaaa. adi insssss güzel bi haber verirsin bizeeee

valla bide sabah yapıyım diyorum eğer hamile değilsem kan testi çok büyük yıkım oluyo yarın haber veririm size inşallah hamileyimdir bende çok istiyorum

canım başın sağolsun ve allah sabır versin inşallah. ben de sezeryan oldum. o 2 yıl bebeği sağlam olanlara söyleniyor canım. 1 yıl diyen dr.lar da işi biraz daha sağlama almak istiyorlar çünkü başka problemler çıkabiliyor. 6 aydan sonra hamile kalabilirsin diyen dr.lar sadece karnında kesilen katların iyileşmesini göz önünde bulunduruyor, diğer etkenleri 2. plana atıyor ve psikolojisi çoook bozuk olanlara 6 ay diyor. ( bir çok melekannesine dedikleri gibi!) ama 6 aydan önce hamile kalıp da sağlıklı doğuran yok mu? tabiki var ama önceki dikişleri yırtılan, bebeği aldırmak zorunda kalanlar da var.
canım aslında bu senin psikolojinle alakalı ama bence ennnn az 6 ay bekle. benim de psikolojim çok fena ama ben 6 ayı göze alamıyorum, 1 yıl bekleyeceğim canım çünkü benim de bazı problemlerim vardı gebelikle alakalı.
allah bir an önce kucaklarımızı doldurur inşallah çünkü bu acı o zaman biraz diner.
vaaaaaay, hadi bakalım hayırlısı canım bence kan ver hemeeeen
iyiyim canim napayim. hafta sonu kayinvaldemlerdeydik cumartesi pazar, bide benimki evdeyken bilgisayarla pek ilgilenmemi istemiyo :)
diger kizlar asmaya basladilar burayi bi kulaklarini cekmek lazim.
sen napiyosun canim
beyaaaz şekerim napıyosuuun??

kistik higroma boynun arkasında kistik yapılar varmış bir de vücutta ve kafada ödem varmış. sonuçlar elime henüz geçmedi. neden kaynaklandığını henüz bilmiyorum. kromozomal falan olabilirmiş. zaten zorla hamile kalmıştım. 14 haftalık olmuştu. bağırttıra bağırttıra doğurttular suni sancıyla ... hamile kalmakla ve düşürmemekle iş bitmiyormuş. allah herkese sğlıklı bebekler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…