bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

haklısın düşük yaptığımda üzüntüden ağlarken ben,,zevk için kürtaj olanları lanetledim.çocuk istemiyosan teknolojinin nimetlerinden yararlanıcaksın bir sürü korunma yöntemi var kendi zevkin için doğmamış suçu olmayan masum bi cana kıyıyosun Allah ıslah etsin yazıkk...

herkess hamiş kalırr bi ben kalamaammm :44::44: gecen gün beyaz karamsardı bugunde ben ( hayırlısı olsun ne dıyımmmm..

kııııız ne karamsarlığı??? çık oradan gel burayaaa. valla milletin içine ilk sen olacaksın diye doğuyo, sen ne diyosuuuun??

bir de bir yerde okumuştum. amerika da kürtaj belgeseli çekilmiş. kürtaj olan kadın, sürekli tv ye çıkıp kürtajı savunan bir feminist. editör de binlerce kürtaj yapmış bekar bir jinekolog..
aletler vajinadan içeriye girdiğinde hareket eden bebek bir anda şoka girip donup kımıldamadan duruyormuş. sonra kalp atışları 120den 140a çıkıyormuş.( rakamları yanlış hatırlayabilirim) ve aletin geldiği yerin tersi yönünde kaçmaya başlıyormuş ve ağzı çığlık atar gibi açılıyormuş... çekimlerden sonra kadın bir daha hiçbir yere kürtajla ilgili bir demeç vermemiş. dr. da zorunlu kürtajlar dışında hiç kürtaj yapmamış.
elbette bu konuyu ahlaki ya da bilimsel açıdan yaklaşacak şekilde bir bilgim yok. hatta durumumdan dolayı bu konuya biraz duygusal yaklaşabilirim. ama türkiye' deki kürtaj oranlarının yunanistan'dakinin yaklaşık 40-50 katı olması da bana ters geliyor. bence bu 40 kat artıran kesimin kürtaj yaptırması engellenmeli.
yelizim yanlış anlama lütfen. şimdi sen konuyu açınca sana söylüyo gibi oluyo sanki ama seninle hiç alakası yok bitanem. zaten ikimizde temelinde aynı şeyleri söylüyoruz aslında. sadece okuduklarımı paylaşmak istedim. ki biliyosun bebeği özürlü denen, buna rağmen kürtaj olmayı reddeden ve bebeğinde hiçbir özür bulunamayan bir anneyim... o yüzden daha duygusalım bu konuda canım...
ayyyy kızlar kusura bakmayın yine duygusala bağladııım

merhabalar kızlar bende boş gebelikten nisan 2011de kürtaj oldum. ikincisde aralık 2011dede kendiliğinden düştü ikinci kürtajımı oldum. kan pıhtılaşmam var. 2aydır bebk için uğraşmaya tekrar başladık. hamile kalırsam eğer kan sulandırıcı iğne olcam. ALLAHım hepimize, isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsn inşallahhhhhhh

neden karamsarsın umutsuzluğa kapılma Allah büyüktür pozitif düşün

ayy bugunn cok farklı oldummmmm yaaaa.. temel atma calısmaları yarın yada obur gun baslarr keyfim belkim o zaman yerine gelirr. bidee bu güzel pazar gununde yalnızımya evdeee ondanda olabilirr.. :44::44:

oyy sekerrımm senindeee renkliatlasında soyledıklerınıze sonnnnnn derece katılıyorumm kürtaj konusunda. belgeseli anlatınca içimm cok tuhaf oldu..

kızzz gelmiyim orayaaaa heeeee bu nee umutsuzlukkk hiştttttt öyle umutsuzlukk yokkk pozitifff düşünce pozitif düşünceeee bol bol dua ediozzzz olurrr kuzum olurrrr iyi düşünnnn :)

geeel buraya gell. yalnızımmm arkidisss ol banaaa..canımm sıkılıyooooooooooo... bugun melankolik bir halim varrr...

Son düzenleme:

Allahım inşallah tekrar yaşatmaz..sağlıcakla gelir bebişlerimiz..

çalışmalarda başlamış hadi hayırlısı

beyaz_35 bat 28 HAZİRAN

blackangel_1980 bat

mulbery bat 20 temmuz

menbeta bat 29 hazirann

yelizcem bat ?

tobeguk bat 03 HAZİRAN

melekbebe bat 05-TEMMUZ

renkliatlas bat 1 TEMMUZ

ayyy tüylerim diken diken oldu Allahım sen koru yarabbim... resmen cinayet...! koruna yöntemleri arttırılmalı insanlar bilgilendirilmeli.. kürtaj korunma yöntemi değildir.. zevkin için o işi yap sonra hamile kalınca aldır gitsin.. bizde burda bebek diye deli olalım Allahım bizi gör yarabbim bize bir yavru ver hayırlı evlatlar ver yarabbim!

benimde 2 kaybım var biliyosun bende 4 senedir ugraşıyorum bebek sahibi olmak için.kürtaj bencede cinayet ve yapılmaması gereken bişey ama ben karışamam kimsede karışamaz bu karara bence.sonuçta dinimizde hiç bi şekilde zorlama yok herkesin günahı kendi boynuna onun günahı biza yazılmıycak.he olur etrafımızda aldırmak isteyen birisi uyarmakla yükümlüyüzdür dinimizdede böyledir.
sende bilirsinki eminim hiç bi kadın kürtaj kararını kolay kolay vermez zira bizde kadınız ona ragmen bebeklerimiz öldügünü bildigimiz halde bekliyoruz bi umut.ben beklemedim hemen kurtuluyum istedim diyende yoktur.
çogu devlet ülkesinde kürtaj yasak ama farkındaysan onlar çocuk dogduktan sonra aileye gayet iyi yardımlar yaapıyorlar bizimkiler önce bi dogmuş birey olmuş çocuklara baksınlar onları bi düzeltsinler ondan sonra çıksınlar isterlerse kürtajı tamamen yasaklasınlar...

15 gün ilişki yok ve 3 ay korunacaksın dedi doktor canım.

canımmmm banada 3 ay dedi doktoor. ben 2 ay korundum. bırakıyorum şimdide korunmayı.. bende kolay bebek sahibi olamadım. bu yuzdende hemen hamile kalabileceğimi sanmıyorum. 2 ayla kısıtladım kendimi.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsınnnn..

oyyyy bacılarımmm nasılsınız bakıyımm ne var ne yokkk huu huuu kimse varmııı özledimm lenn sizi....anam yaaa boğazlarım acıyoo girp mi olcam neeee başımın ağrısı belli olduuu :) benim kuzularımm nasıllarrr

canım rica ederim herkezin düşüncei bu konuda farklı zaten.
bak şimdi bende kürtaja karşıyım biliosun 2 gebelik geçirdim ben vede 2 sindede burda sende vardın 1 hafta bekledim belki bi umut diyeki kesin gibi bişiydi öldügü.ona ragmen kendimi belkide riske atarak bekledim.burda hepbirlikte dua ettik.
bu konuya duygusal bakmanı anlıyorum.ki bende öyle bakıyordum.
anlatmıştım sanırım ama yine anlatıcam ben kürtaj için doktora gittigimde genç sayılabilecek bi kadınla yaşlı bi teyza vardı ben odadan çıktım kayıt yaptırdım doktorun kapısının önünde bekliorum o yaşlı kadın sordu neyin var diye dedim böle böle kadın dediki benimde gelin hamile kalmış onu aldıracak kadına dedimki yanlış anlama bak 4 senedir ugraşıyorum içim acıyarak giriyorum ölmesine ragmen bebegim dedim.kadın kızım 2 evladı var kocasıda kendide çalışamıo hasta mecburen aldırıyo neyle nasıl bakacaklar durumumuz yokki olsa aldırırmı hiç dedi.insan evladına kıyarmı dedi ögrenir ögrenmezde kalp atışlarını duymadan geç olmadan aldırcak dedi.
bişey diyememki nediyceksin hiç bişey diyemezsin çünkü o anne evladı bişe istedigi zaman alamayacak durumda bi anne
benim eşim mesela hep bana bekleyelim borcumuz bitsin sonra ugraşalım dedi ve ekledi ben yavrum bişe istedigi zaman olmaz paramız yok demek istemiyorum dedi.
ee şimdi bu durumda kime neye na kadar karışabilirsinki.
bu ülkede o kadar çok yetim çocuk varki o kadar çok sokakta yaşayan annenin babanın bakmadıgı çocuk varki bni onlara el atsınlar önce.
bak tekrarr diyorum bende karşıyım biz evlat için ugraşırken gidipte keyfi aldıran varsa eger ama günahı onun boynuna beni ilgilendirmez.he olurda etrafımda aldırmak isteyen birisi olur ben uyarırım onu dindede böyledir zorlayamazsın 3 kere uyarırsın karşılaşırsan dinimizce günah olan bişey hakkında ama zorlayamazsın.
devlet korur çocuklara bakar diyorlarda bu ülkede tecavüze ugradıgı için sorulmadan öldürülen kızlar erkeklerle konuştugu için diri diri topraga gömülen 2 yaşında tecavüze ugrayan küçücük bedenler ,kocası tarafından öldürülen kadınlar varken ben hazmedemiyorum bu konunun konuşulmasına belkide en son el atılacak konu bu ülkemizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…