bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

tşk ederimm tatlışımmmm geçti çok şükür ama ağrı kesiciylee sanırım havalardann yaaa....valla ben evdeydimm deee ara ara baktımm uzandımm geneldee bir yerlerimi devirdimde diyebilirimm hahahahaha...

oyyyy yavrummmmm aferin sana valla benimde ayırmam lazımm temizlmem lazımm kız banada bir el atsana bende ayırıcamm oyyyy oyyyy

ooo tablo renklenmiş..eline sağlık

canım blackangel ın bat 9 haziran diye biliyorum ekle istersen

anam batt ne yaaa ne tarihi ooo ben anlamadımm gelecek olan adet tarihimi evettt kızlarrr benim ikinci adetim dokuz hazirann çok az kaldııı valla mulberyyy süpersinnnn heee böylee takip ett şıkıştırrr beniii

ohhhhh listelerimizdeee nazar boncuklanmışşşşş Alalhım nazarlardann korusunn kem gözlerden korusunn gelecekk bebeklerimizi inşşşşş ayyy heyecanlandımmmmm vallaaaaa heeeee hadi hayırlısııı kızlarrrrr

valal napalım ancak yalnız kalabildik
keyif yapalım dedik....
sizde de karpuz var dimek..ee gelelim bariii serinleriz biraz..bugün çok sıcaktı zatenn...

gel anam gellllll bol boll varr berabketli karpuzz yee yeee bitmiyooo içinden içindenn yeniden çıkıyomudur nedirr kesiyoz kesiyozz aynıı hihihihihihi

valla ben senden iyi biliyom bak..sıkı takipteyim canım....

valla sen hazırlıklara başala az kaldı
folik asit kullanıyonmu sen??

olcek olcek hadi gazlaaa

ha bat beklenen adewt tarihi dimek..anladın sen olayı

Son düzenleme:
valla ben senden iyi biliyom bak..sıkı takipteyim canım....

valla sen hazırlıklara başala az kaldı
folik asit kullanıyonmu sen??

olcek olcek hadi gazlaaa

ha bat beklenen adewt tarihi dimek..anladın sen olayı

heeee kızzz valla az kaldııı heee saka maka bir hafta var adet olmama ondan sonraa inşşşş saglıklı sıhatli gelir bebiş.... yok kuzum ben iki kutu gyno sanol içtim yaa ondan sonra almadım folik asit inşşş Allahım hepimizin yüzünü güldürsünn kızlarrr artık daha pozitif bakıyorumm inşş bir sorun sıkıntıı engel çıkmazsaa maçlara başlıycazz hahahahaahaha inşşş hemen golllllllllllllllllllllllllllllll gollllllllllllllllll diye bağırıveririmm

gyno ferro sanoller bittimi??
bittiyse folik başla hemen bence

pozitif olmana sevindimmm..inşalalh sorunsuz gelir bebeişler.
canım ben senden umutluyum valla....
sen çalışmaları sıkı tut rabbim nasip eder inşallah....

gooolllll ggoollllll diye gelirsin topiğe

ayyyyyy inşşşş inşşşş kuzum benimm valla bende senden ümitliyimm Allahım ümitlerimizi boş çıkarmasınnn inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş yavrumm yaa folik asit var evde bozulmaz o dimi onu içsem olurmu hamilelikten kalmaaa işteee alıyımmı yeni ozamann

Son düzenleme:

kız bozulmaz tabi..sadece son kullanma tarihine bak..geçmediyse kullanabilirsin tabiii...
başla bir an önce..folbiolmu sende ki???

sen benden ben senden ümitli...
inşallah allahım yüzümüzü güldürür canım inşallah....

sen bende öndesin ama benim bata daha var..ben adet olunca senden müjdeli haberi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…