- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.541
ben burdayımmm..bizde eşimle kahve içiyoz......
başbaşa ohh misss
beyaz_35 bat 28 HAZİRAN
blackangel_1980 bat
mulbery bat 20 temmuz
menbeta bat ?
yelizcem bat ?
tobeguk bat 03 HAZİRAN
melekbebe bat 05-TEMMUZ
renkliatlas bat 1 TEMMUZ
afiyet olsun canım ..bizde içtik eşim şimdi maç izliyor bende takılıyorum işte.. tablomuzu biraz şekillendirdim
blackangelımmmmmmmmmm gecmıss olsunn bendede vardı bugun bas agrısııı neden oloooo yaaa?? halen var gecmeedııı. coook rahatsız edicciiii...
nööööfff kimsede yokk bu aksamm. haftasonuyaa gezmelerdesiniz dimiii sizi gidi siziiii ...
ben burdayımmm..bizde eşimle kahve içiyoz......
başbaşa ohh misss
bacılar bi ton çamaşır yıkadım bugün astım , kışlıklar kalktı sonunda giymediklerimiz ayıklandı...temizlik oldu yaa ohhama banada olan oldu..
siz ne yapıyonuz bakalım? kahve içtim uykum kaçtı bakayım dedim kimsecikler yok
ohhhh aifyett olsunnn şekercimmmm keyiff yapıyonuzzz heee Allahım daim etsinnnbende karpuz kestimm hadi gelinn serin serinn yiyelimmm hihihihihihi
ooo tablo renklenmiş..eline sağlık
canım blackangel ın bat 9 haziran diye biliyorum ekle istersen
valal napalım ancak yalnız kalabildik
keyif yapalım dedik....
sizde de karpuz var dimek..ee gelelim bariii serinleriz biraz..bugün çok sıcaktı zatenn...
anam batt ne yaaa ne tarihi ooo ben anlamadımm gelecek olan adet tarihimievettt kızlarrr benim ikinci adetim dokuz hazirann çok az kaldııı valla mulberyyy süpersinnnn heee böylee takip ett şıkıştırrr beniii
gel anam gellllll bol boll varr berabketli karpuzz yee yeee bitmiyooo içinden içindenn yeniden çıkıyomudur nedirr kesiyoz kesiyozz aynıı hihihihihihi
valla ben senden iyi biliyom bak..sıkı takipteyim canım....
valla sen hazırlıklara başala az kaldı
folik asit kullanıyonmu sen??
olcek olcek hadi gazlaaa
ha bat beklenen adewt tarihi dimek..anladın sen olayı
kızlar ben burdayım ama bir derdim var bölümğndeki kürtaj topigindeyim
gyno ferro sanoller bittimi??heeee kızzz valla az kaldııı heee saka maka bir hafta var adet olmama ondan sonraa inşşşş saglıklı sıhatli gelir bebiş....yok kuzum ben iki kutu gyno sanol içtim yaa ondan sonra almadım folik asit inşşş Allahım hepimizin yüzünü güldürsünn kızlarrr artık daha pozitif bakıyorumm inşş bir sorun sıkıntıı engel çıkmazsaa maçlara başlıycazz hahahahaahaha inşşş hemen golllllllllllllllllllllllllllllll gollllllllllllllllll diye bağırıveririmm
gyno ferro sanoller bittimi??
bittiyse folik başla hemen bence
pozitif olmana sevindimmm..inşalalh sorunsuz gelir bebeişler.
canım ben senden umutluyum valla....
sen çalışmaları sıkı tut rabbim nasip eder inşallah....
gooolllll ggoollllll diye gelirsin topiğe
napıyonnn ordaaa çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk buraya gellll çabukkkk.....ihmal ediyonn bizi bakkk heeeee
ayyyyyy inşşşş inşşşş kuzum benimm valla bende senden ümitliyimm Allahım ümitlerimizi boş çıkarmasınnn inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş yavrumm yaa folik asit var evde bozulmaz o dimi onu içsem olurmu hamilelikten kalmaaa işteee alıyımmı yeni ozamann
deliriorum anacım napıyım resmen deliriyoummmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?