- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.601
beyaz_35 bat 28 HAZİRAN
blackangel_1980 bat
mulbery bat 20 temmuz
menbeta bat 29 hazirann
yelizcem bat ?
tobeguk bat 03 HAZİRAN
melekbebe bat 05-TEMMUZ
renkliatlas bat 1 TEMMUZ
ayyy tüylerim diken diken oldu Allahım sen koru yarabbim... resmen cinayet...! koruna yöntemleri arttırılmalı insanlar bilgilendirilmeli.. kürtaj korunma yöntemi değildir.. zevkin için o işi yap sonra hamile kalınca aldır gitsin.. bizde burda bebek diye deli olalımAllahım bizi gör yarabbim bize bir yavru ver hayırlı evlatlar ver yarabbim!
kızlar bu arada benim kürtaj 2 mayıstaydı hala adet olmadım ama hamile degilim eminim.bakalım bi 15 günde olmazsam doktora gidicem
blackangel canımm gecmıs olsun yaaa. havalarda tam müsait hasta olmak için. aman dikkat et kendineeee. bende napim pogaca yapıcam bugun totomu kaldırabilirsem tabeee
veeeeeee benim reglll bitti dolayısylaaa temel atma calısmalarına baslıcaz.. cok heyecanlıyımAllah gonlümüze gore versin insaaallahh.. aksamlarıı aklınıza geliyorumm ve bana dua ediyonuzz Allah rast getirsin diye taaaaamaam mı ??
yelizimm yaaaa bu konuuu dalgalandıkcaa dalgalanır.. umulmadık yerlere gider. herkesin düşünce tarzı farklı. herkesin soyledıklerınde haklı bı tarafı var. yani demem o ki döneliiim bizz kendiii konumuzaaaaaaaaaaaaa
kızlar bu arada benim kürtaj 2 mayıstaydı hala adet olmadım ama hamile degilim eminim.bakalım bi 15 günde olmazsam doktora gidicem
tatlımmm benimmm çok tşk ederimmm ayyy ben sana dua etmemmii kızzz oyyy kuzum benimm hadi hayırlısı inşşş tatlımmm şimdi edicemm bide aksamm edicemm Allahım saglıklı sıhatli bir bebek nasip etsinn inşşşş....hadii bakalımm arkandanda bennn gelcemm inşş adetim gelsinnn...<3<3<3
blackangel canımm gecmıs olsun yaaa. havalarda tam müsait hasta olmak için. aman dikkat et kendineeee. bende napim pogaca yapıcam bugun totomu kaldırabilirsem tabeee
veeeeeee benim reglll bitti dolayısylaaa temel atma calısmalarına baslıcaz.. cok heyecanlıyımAllah gonlümüze gore versin insaaallahh.. aksamlarıı aklınıza geliyorumm ve bana dua ediyonuzz Allah rast getirsin diye taaaaamaam mı ??
yelizimm yaaaa bu konuuu dalgalandıkcaa dalgalanır.. umulmadık yerlere gider. herkesin düşünce tarzı farklı. herkesin soyledıklerınde haklı bı tarafı var. yani demem o ki döneliiim bizz kendiii konumuzaaaaaaaaaaaaa
yaa yelizim olmadıysan bekleme doktora git crsmba gunu felan. sokturucu al. adet ol. beklemekte cok sıkıcı. sen korunma süren bitince yeniden düşüncekmisin bebek ??
canım biz zaten korunmuyoruz normalde kürtajdan sonra 2 kere birlikte olsuk hamile oldugumu sanmıyorum ama benim ilk kürtajımdada böyle bi 15 günlik gecikme olmuştu normal sayıyorum o yüzden biraz beklicem gelmezse eger doktora direk
korunmadınız ????? yavrrrumm test yaptın mı ???????????? yani hamilede olabilirsin.. ben korunuyosun sanmıstımm. ay hadi insallahhhh..
korunmadınız ????? yavrrrumm test yaptın mı ???????????? yani hamilede olabilirsin.. ben korunuyosun sanmıstımm. ay hadi insallahhhh..
yok canım korunmadık :))) test yapmadım ama sanmıom yaaa bakalım belli olur 10-15 güne :) olursada süper olur hee :)))))))))))
yaa sendeeen cok cok ricaaa ediyorumm. ne olursun test al ve yappp .. lütfen lütfenn. cok merak etttttimmm.. hadiii eger hamişsen ayagını sürüceeenn. hadeee ne olurrrrr..
ayy kısss korunmamısssss.. bende korunuyooooo dıye bılıyorum. ay heyecan yaptımm. hadee hayırlısı canım benımmm...
canım biz zaten korunmuyoruz normalde kürtajdan sonra 2 kere birlikte olsuk hamile oldugumu sanmıyorum ama benim ilk kürtajımdada böyle bi 15 günlik gecikme olmuştu normal sayıyorum o yüzden biraz beklicem gelmezse eger doktora direk
kız korunuyomda demedimkine ben :))
canım bugün yapamamda ceme sölerim alabilirse eger alır yarın yaparım .
heyecanlanma ama eminim yok kız hamile degilim gecikmeler normal çünküü
nasıl yani yaaa korunmadım derken:26::26::26:
kız senin korunma süren yok muuyduuu???
ben kürtajdan sonra 40. gün adet oldum.40-45 arası normal canım bekle bakalım..olmadı doktora gidersin...
ayy ne bilem sonucta kürtaj oldun korunun demiştir doktor diye seyettim. amaaaaa var yaa hamileyseeenn neee sevinirirmm.ayy insallahhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?