bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

bende cinayet diye düşünüyorum ama karışamam işte kimsede karışamaz.bu yasadan önce özel egitmenler tutularak halk bilgilendirilmeli kesinlikle çok dogru bu.çünkü gerçekten bilmeyenler var kontrol yöntemlerin,

kızlar bu arada benim kürtaj 2 mayıstaydı hala adet olmadım ama hamile degilim eminim.bakalım bi 15 günde olmazsam doktora gidicem

blackangel canımm gecmıs olsun yaaa. havalarda tam müsait hasta olmak için. aman dikkat et kendineeee. bende napim pogaca yapıcam bugun totomu kaldırabilirsem tabeee

veeeeeee benim reglll bitti dolayısylaaa temel atma calısmalarına baslıcaz.. cok heyecanlıyım Allah gonlümüze gore versin insaaallahh.. aksamlarıı aklınıza geliyorumm ve bana dua ediyonuzz Allah rast getirsin diye taaaaamaam mı ??

yelizimm yaaaa bu konuuu dalgalandıkcaa dalgalanır.. umulmadık yerlere gider. herkesin düşünce tarzı farklı. herkesin soyledıklerınde haklı bı tarafı var. yani demem o ki döneliiim bizz kendiii konumuzaaaaaaaaaaaaa

kızlar bu arada benim kürtaj 2 mayıstaydı hala adet olmadım ama hamile degilim eminim.bakalım bi 15 günde olmazsam doktora gidicem

yaa yelizim olmadıysan bekleme doktora git crsmba gunu felan. sokturucu al. adet ol. beklemekte cok sıkıcı. sen korunma süren bitince yeniden düşüncekmisin bebek ??

tatlımmm benimmm çok tşk ederimmm ayyy ben sana dua etmemmii kızzz oyyy kuzum benimm hadi hayırlısı inşşş tatlımmm şimdi edicemm bide aksamm edicemm Allahım saglıklı sıhatli bir bebek nasip etsinn inşşşş....hadii bakalımm arkandanda bennn gelcemm inşş adetim gelsinnn...<3<3<3

aminnnn cok saol canımm.. ay insallah insallah topikce hamiş kalıp topikçe dogururuz.

Son düzenleme:

yaa yelizim olmadıysan bekleme doktora git crsmba gunu felan. sokturucu al. adet ol. beklemekte cok sıkıcı. sen korunma süren bitince yeniden düşüncekmisin bebek ??

canım biz zaten korunmuyoruz normalde kürtajdan sonra 2 kere birlikte olsuk hamile oldugumu sanmıyorum ama benim ilk kürtajımdada böyle bi 15 günlik gecikme olmuştu normal sayıyorum o yüzden biraz beklicem gelmezse eger doktora direk

korunmadınız ????? yavrrrumm test yaptın mı ???????????? yani hamilede olabilirsin.. ben korunuyosun sanmıstımm. ay hadi insallahhhh..

yok canım korunmadık :))) test yapmadım ama sanmıom yaaa bakalım belli olur 10-15 güne :) olursada süper olur hee :)))))))))))

yaa sendeeen cok cok ricaaa ediyorumm. ne olursun test al ve yappp .. lütfen lütfenn. cok merak etttttimmm.. hadiii eger hamişsen ayagını sürüceeenn. hadeee ne olurrrrr..

ayy kısss korunmamısssss.. bende korunuyooooo dıye bılıyorum. ay heyecan yaptımm. hadee hayırlısı canım benımmm...

ay evdeyim ya şimdi yeniden başlayalıma sardım :)))
14 yaşında kkız kaçırılmış ögretmeni tarafından ( allah yardımcısı olsun ailesinin

kız korunuyomda demedimkine ben :))
canım bugün yapamamda ceme sölerim alabilirse eger alır yarın yaparım .
heyecanlanma ama eminim yok kız hamile degilim gecikmeler normal çünküü

nasıl yani yaaa korunmadım derken:26::26::26:

kız senin korunma süren yok muuyduuu???

ben kürtajdan sonra 40. gün adet oldum.40-45 arası normal canım bekle bakalım..olmadı doktora gidersin...

hadi hayırlısı temel atma töreni başlıyor dimek.....

dualarımdasın canım...inşallah gelir bebeişin...

yelişz başı çekersew 2. lik sende tamam mı

melekbebe ve serap arkadan sonrada ben inşallah

kız korunuyomda demedimkine ben :))
canım bugün yapamamda ceme sölerim alabilirse eger alır yarın yaparım .
heyecanlanma ama eminim yok kız hamile degilim gecikmeler normal çünküü

ayy ne bilem sonucta kürtaj oldun korunun demiştir doktor diye seyettim. amaaaaa var yaa hamileyseeenn neee sevinirirmm.ayy insallahhhh..

nasıl yani yaaa korunmadım derken:26::26::26:

kız senin korunma süren yok muuyduuu???

ben kürtajdan sonra 40. gün adet oldum.40-45 arası normal canım bekle bakalım..olmadı doktora gidersin...

canım normalde var korunma sürek her doktor gibi benimkide 3 ay dedi ama ben korunmadım valla çünkü rahim normalde bir ayda toparlanıyormuş gebelik çok büyük olmadıgı sürece ama doktorlar ona 3 ay diyo.
mesela ben kürtaj oldugum zaman doktor şey dedi bana süre hiç önemli degil ama ilkinde düşük yapan 2.nde 2.sinde düşük yapan 3. sünde risk taşımaz ama eger 4 düşügün yada kaybın varsa diger hamileliklerinde bu risk % 25 artarmış
benimde ilkinde 40 45 gün arası adert olmuştum o yüzden belkiom bakalım :)
ama menbeta için yarın aldırabilircem bi test yapcam bakalım

ayy ne bilem sonucta kürtaj oldun korunun demiştir doktor diye seyettim. amaaaaa var yaa hamileyseeenn neee sevinirirmm.ayy insallahhhh..

:))) hade bakam sende bol bol çalış kuzum ben o kadar aman olsun olsun durumunda diilim şu anda olursada olmazsada kabulum zaten D geç olsunda güç olmasın inşallah.
bak ne kadar dogru bilmiom ama eşin igara içmiosa havuç suyu içir çok işe yarıomuş spermlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…