bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

evet canım folbiol heee yaaaa inşş kuzum inşşşş olsunn çok yok aramızda arka arkaya patlatırızz mısırlarıııı hahahahaahha kızzz senimi kızrcamm ozaman şimdi kalkıyomm hemen bir tane atıyomm bünyeyee yarasınnn inşşşşşşşşşşşşşşşş...:)

zatendelisin anacımm daha neyine deliriyonnn beeeee sakinnn ollll sakinnn

neler yazıldıgını görsen bi en akıllı adamı bile delirtirler :))
kadının tekinin yazdıgına bak bi yerden alıntı yapmış arkadaş tecvüze ugrasa bile kadın hemen bi saglık kuruluşuna başvurursa gebelik oluşmadan engellenebilirmiş...

bak sen ya gülermisin aglarmısın kadın utancından konuşamayacakken bide saglık kurumunamı başvursun o halde onumu düşünsün.

egitim şart

oyyyy yavrummmmm aferin sana valla benimde ayırmam lazımm temizlmem lazımm kız banada bir el atsana bende ayırıcamm oyyyy oyyyy
sorma canım ya çarşambadan beri benim kışlıklar yere saçılmış durumdaydı anca el atabildim valla...darısı sana..

ooo tablo renklenmiş..eline sağlık

canım blackangel ın bat 9 haziran diye biliyorum ekle istersen

ekleyelim hemen onuda...
kız karpuzu nerden buldun tadı iyi mi bari?

yarasın inşallah kuzum bebiş olsun sana....

inşallah arka arkaya patlatalım

beyaz_35 bat 28 HAZİRAN

blackangel_1980 bat 9 haziran

mulbery bat 20 temmuz

menbeta bat ?

yelizcem bat ?

tobeguk bat 03 HAZİRAN

melekbebe bat 05-TEMMUZ

renkliatlas bat 1 TEMMUZ

dün sağlık bakanı programın birine konuk olmuştu dinledik, özellikle soruldu tecavüze uğrayan hamile kalanlar ne olacak diye bakan bi kaç kez tekrarladı cinsel istismara uğrayan ve bundan hamile kalan özelikle de aile içi cinsel istismarlardan hamile kalanlar hastalık statüsüne alınacak ve kürtajı uygun görülecek dendi, çünkü böyle bir travmada doğacak bebekten çok anne önemlidir dedi,annenin sağlığını etkileyen durumlarda kürtaj uygundur dedi.. sinirlenme arkadaşım kendi kulağımla bakandan dinledim... millet abartıyor iyice..
bide bakan dediki kürtajı 10 hafta sınıra indireceğiz dedi, 12 haftaymış öncesinde bunu 10 haftalığa indirecez dedi.. 4 haftalık felan diye söylentiler var , 4 haftalık ve öncesi hamile olduğunu bi kadın anlayamaz 4 hafta sınırı olmaz kürtajda dedi..10 haftaya kadar izin verilecekmiş sonrası yasak dedi..bakmak istemeyenin bebeğine devlet sahip çıkacak dedi

sorma canım ya çarşambadan beri benim kışlıklar yere saçılmış durumdaydı anca el atabildim valla...darısı sana..

ekleyelim hemen onuda...
kız karpuzu nerden buldun tadı iyi mi bari?

anamm valla ilk karpuzumuzzz ama çok güzel çıktıııı çok şükürrrr.... sifa niyetine dedik yedikkk hihihihih...

amannn yavrum okadar çok çeşit insan varkiii tabiki eğitim sartt at gözlüğüylee bakıyolarr hayata ondann kuzumm insan başına gelmedimi anlamıyo bazı seylerii öylee havadan atıp yazmak kolay tabiii hiç araştırmaa okumaa yokki kulaktan solma seylerle insanların kafasını karıştırıyolarr....

afiyet olsun...bende kavun gördüm markette ama cesaret adip alamıyom kötü çıkar kavundan soğurum diye

hahahahaha valla canım inan bendede varr o biliyomusunn eşim hepp alalım alalım derr bende beklee biraz daha olsunn derimmm çünkü kelek çıkıncaa inan bana yaz boyu yiyesim gelmiyoo şükür iyi çıktıdaaa kurtuldummm

canım valla ben bakanı falan bilmem benim insanım bunu bu şekilde düşünmemeli geçenlerde devletin bakanlarıda çıktı ne var canım tecavüze ugradıysa çocugu dogursun biz anneyede çocugada bakarız dedi.
aynı zamanda tam zaman hatırlamıyorum ama seneler oldu o yasa çıkarlı çok eskiden 12 haftalıkken alınabiliyodu ama senelerdir 10 hafta sınırı var.
böyle bişey yok ya kimse kimsenin günahını vebalini almak zorunda degil.isteyen aldırır buda onun günahıdır ama karışamaz kimse allahla kul arasındadır.
ki benimde içim acıyo çocuk için totosunu yırtan biri olarak ama buna rragmen aldırmak isteyene gidipte karışamam ben.
bekar kişilerede zaten yasak kürtajı yasaklayacaklarına denetlesinler biraz

canım beni sağlık bakanının ne dediği bağlar , diğer bakanlar kendi işlerine baksınlar , ne idüğü belirsiz ir bakanın çıkıp saçma sapan konuşmasına takılma bence..o afedersin mok yemiş.. sağlık bakanı konuşur bu konular oda herkesin sorularına yanıt verdi bana mantıklı geldi açıkcası.. anne karnına düşen her cenini bir birey olarak görürsek ve bireyin haklarını devlet korumak zorundaysa felsefik olarak çok uzun uzun tartıtışılabilecek bir konu bu.. çoğu avrupa ülkesinde kürtaj yasak onlarda anne karnından itibaren birey olarak gördükleri için onun haklarını korumaya çalışıyor.. nerden biliyoruz o aldırılan çocuk belki ilerde dünyayı kurtaracak? yada kansere ilaç bulacak vs. vs.. ama tecavüz mağdurları bundan ayrı tutulacak tabikide.. bence fevri davranmayalım..
ben duygusal bakıyorum bebek için ben delirirken birinin keyfi olarak aldırmasına çıldırıyorum bende.. bakamam yok 1 tane yeter gerisini aldırayım gibisinden mazeretler mazaret olarak gelmiyor bana, keşke ordaki bebeğinde dili olsada o kararı bebek verse baalım yaşamak istiyor mu ? Rabbim ona hayatı layık görüp dünyaya gelmesini istediyse buna engel olmak hiçbirimizin haddi değil bir yaşam sonlandırmak sadece Allaha aittir... ama engelli bebek olacaksa karar anneye verilecekmiş..bilemiyorum çok tartışmaya açık bir konu..
kimse yanlış anlamasın ben böyle düşünüyorum ...Kürtaj yaptıranları Allah affetsin diyorum.. (tecavüz mağdurlarını ayrı tutuyorum bu durumdan , çünkü Allah korusun benim başıma gelse bende aldırırım öyle durumda) Allah korusun...

beyaz_35 bat 28 HAZİRAN

blackangel_1980 bat

mulbery bat 20 temmuz

menbeta bat ?

yelizcem bat ?

tobeguk bat 03 HAZİRAN

melekbebe bat 05-TEMMUZ

renkliatlas bat 1 TEMMUZ

yaaaa yaaaa yaaa ama bennnimm bat 29 haziraaann hep beni unutuyonuzz askolsunn.. aglayacamm heeeeeeee...

bende kendimi ekleyemm bareeee

beyaz_35 bat 28 HAZİRAN

blackangel_1980 bat

mulbery bat 20 temmuz

menbeta bat 29 hazirann

yelizcem bat ?

tobeguk bat 03 HAZİRAN

melekbebe bat 05-TEMMUZ

renkliatlas bat 1 TEMMUZ

valla herkes atlıyo seni vardır bi hayır ilk hamişimiz sen mi olcan ne inşallahhhhhhhhhhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…