- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.561
kız bozulmaz tabi..sadece son kullanma tarihine bak..geçmediyse kullanabilirsin tabiii...
başla bir an önce..folbiolmu sende ki???
sen benden ben senden ümitli...
inşallah allahım yüzümüzü güldürür canım inşallah....
sen bende öndesin ama benim bata daha var..ben adet olunca senden müjdeli haberi alırız inşallah
zatendelisin anacımm daha neyine deliriyonnn beeeeesakinnn ollll sakinnn
sorma canım ya çarşambadan beri benim kışlıklar yere saçılmış durumdaydıoyyyy yavrummmmm aferin sana valla benimde ayırmam lazımm temizlmem lazımm kız banada bir el atsanabende ayırıcamm oyyyy oyyyy
ooo tablo renklenmiş..eline sağlık
canım blackangel ın bat 9 haziran diye biliyorum ekle istersen
evet canım folbiol heee yaaaa inşş kuzum inşşşş olsunn çok yok aramızda arka arkaya patlatırızz mısırlarıııı hahahahaahhakızzz senimi kızrcamm ozaman şimdi kalkıyomm hemen bir tane atıyomm bünyeyee yarasınnn inşşşşşşşşşşşşşşşş...:)
sorma canım ya çarşambadan beri benim kışlıklar yere saçılmış durumdaydıanca el atabildim valla...darısı sana..
ekleyelim hemen onuda...
kız karpuzu nerden bulduntadı iyi mi bari?
neler yazıldıgını görsen bi en akıllı adamı bile delirtirler :))
kadının tekinin yazdıgına bak bi yerden alıntı yapmış arkadaş tecvüze ugrasa bile kadın hemen bi saglık kuruluşuna başvurursa gebelik oluşmadan engellenebilirmiş...
bak sen ya gülermisin aglarmısın kadın utancından konuşamayacakken bide saglık kurumunamı başvursun o halde onumu düşünsün.
egitim şart
kızlar ben kaçar ..
hayırlı geceler..Allaha emanet olun
anamm valla ilk karpuzumuzzz ama çok güzel çıktıııı çok şükürrrr....sifa niyetine dedik yedikkk hihihihih...
afiyet olsun...bende kavun gördüm markette ama cesaret adip alamıyom kötü çıkar kavundan soğurum diye
kızlar ben kaçar ..
hayırlı geceler..Allaha emanet olun
dün sağlık bakanı programın birine konuk olmuştu dinledik, özellikle soruldu tecavüze uğrayan hamile kalanlar ne olacak diye bakan bi kaç kez tekrarladı cinsel istismara uğrayan ve bundan hamile kalan özelikle de aile içi cinsel istismarlardan hamile kalanlar hastalık statüsüne alınacak ve kürtajı uygun görülecek dendi, çünkü böyle bir travmada doğacak bebekten çok anne önemlidir dedi,annenin sağlığını etkileyen durumlarda kürtaj uygundur dedi.. sinirlenme arkadaşım kendi kulağımla bakandan dinledim... millet abartıyor iyice..
bide bakan dediki kürtajı 10 hafta sınıra indireceğiz dedi, 12 haftaymış öncesinde bunu 10 haftalığa indirecez dedi.. 4 haftalık felan diye söylentiler var , 4 haftalık ve öncesi hamile olduğunu bi kadın anlayamaz 4 hafta sınırı olmaz kürtajda dedi..10 haftaya kadar izin verilecekmiş sonrası yasak dedi..bakmak istemeyenin bebeğine devlet sahip çıkacak dedi
canım valla ben bakanı falan bilmem benim insanım bunu bu şekilde düşünmemeli geçenlerde devletin bakanlarıda çıktı ne var canım tecavüze ugradıysa çocugu dogursun biz anneyede çocugada bakarız dedi.
aynı zamanda tam zaman hatırlamıyorum ama seneler oldu o yasa çıkarlı çok eskiden 12 haftalıkken alınabiliyodu ama senelerdir 10 hafta sınırı var.
böyle bişey yok ya kimse kimsenin günahını vebalini almak zorunda degil.isteyen aldırır buda onun günahıdır ama karışamaz kimse allahla kul arasındadır.
ki benimde içim acıyo çocuk için totosunu yırtan biri olarak ama buna rragmen aldırmak isteyene gidipte karışamam ben.
bekar kişilerede zaten yasak kürtajı yasaklayacaklarına denetlesinler biraz
beyaz_35 bat 28 HAZİRAN
blackangel_1980 bat
mulbery bat 20 temmuz
menbeta bat ?
yelizcem bat ?
tobeguk bat 03 HAZİRAN
melekbebe bat 05-TEMMUZ
renkliatlas bat 1 TEMMUZ
beyaz_35 bat 28 HAZİRAN
blackangel_1980 bat
mulbery bat 20 temmuz
menbeta bat ?
yelizcem bat ?
tobeguk bat 03 HAZİRAN
melekbebe bat 05-TEMMUZ
renkliatlas bat 1 TEMMUZ
yaaaa yaaaa yaaa ama bennnimm bat 29 haziraaann hep beni unutuyonuzz askolsunn.. aglayacamm heeeeeeee...
bende kendimi ekleyemm bareeee
beyaz_35 bat 28 HAZİRAN
blackangel_1980 bat
mulbery bat 20 temmuz
menbeta bat 29 hazirann
yelizcem bat ?
tobeguk bat 03 HAZİRAN
melekbebe bat 05-TEMMUZ
renkliatlas bat 1 TEMMUZ
valla herkes atlıyo seni vardır bi hayır ilk hamişimiz sen mi olcan ne inşallahhhhhhhhhhh.....
herkess hamiş kalırr bi ben kalamaammm :44::44: gecen gün beyaz karamsardı bugunde ben( hayırlısı olsun ne dıyımmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?