bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

YAAA verin bana tariflerrrii ohhh ne güzellll

cıkmam lazım kızlarr bu aradaa. optum hepinizii.. aksam gorusuruz insallahh. hoscakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamam canım aklıma gelirse böyle basit mamalar yazarım ben sana :))
hatta bak bi tarif daha vereyim ben bayılarak yiyorum hemde ister çorba ister yemek gibi ye farketmez yanına bişe istemio yani

bulgur köfteli çorba diom ben buna D

2 avuç ince bulgur
1 avuç kadar kıyma
1 adet sogan
1 yumurta
2 kaşık un
baharat

soganı rendele sonra bütün malzemeleri karıştır bi güzel köfte gibi yogur içine istedigin baharatları katabilirsin.
bu hazırladıgın karışımdan fındıktan az büyük parçalar kopsr unlu geniş bi tabaga at yapışmasın diye hepsini yuvarla.
o işlem bitince güzelce bi salla kabı unlansın iyice
sonra tencereye yag ve salça koy kavur azcık sonra su koy çorba gibi içine tuzunu baharatını istege göre at.su kaynamaya başlayınca içine hazırladıgın köfteleri at altını kıs yavaş yavaş pişsin.

inanılmaz lezzetli oluyor tavsiye ederim zor gibi görünüo ama acaip basit

2 yıl sonra gelmişti yavrum 9 haftalıkken kaybettim kimbilir bir daha ne zaman hamile kalıp anne olacağım çok bunalımdayım bu aralar . :2:

canım geçmiş olsun.hiç üzme kendini zamanı gelince rabbim sanada bi evlat nasip edecektir.

amaaan kızlaaaar, ben geçmişi okuyup gelene kadar kaçtı herkesss..
ayy bugunn cok farklı oldummmmm yaaaa.. temel atma calısmaları yarın yada obur gun baslarr keyfim belkim o zaman yerine gelirr. bidee bu güzel pazar gununde yalnızımya evdeee ondanda olabilirr.. :44::44::
ohhh canım hadi hayırlı uğurlu olsun temel atma çalışmalarınız diyelim bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah..
ah canım ya ben yeni kurtuldum hastalıktan şimdi de sen mi??? dikkat et canım kendine hemen bi nane limon kaynat. çünkü bu dönemdeki grip kolay kolay iyileşmiyomuş. bizzat tecrübeyle de sabit yani!!
amin menbetacım, dualarımız seninle...
kızlar bu arada benim kürtaj 2 mayıstaydı hala adet olmadım ama hamile degilim eminim.bakalım bi 15 günde olmazsam doktora gidicem
ay yelizcim benim adet söktürücü formülü uygula diyecektim deeeee, uygulama sakıııııınneme lazım hamiş falansındır, bebişi kaçırmayalım bu sefer de!! testi yapınca hemen haber ver mutlaka canım. topiccek pek meraklıyız bu konuda biliyosun
2 yıl sonra gelmişti yavrum 9 haftalıkken kaybettim kimbilir bir daha ne zaman hamile kalıp anne olacağım çok bunalımdayım bu aralar . :2:

allah sabır versin canım. inşallah bir an önce kucaklarımız dolar...

sagol canım benim inşşş hemencecik geçerr şuan burnumda çok bişey yok ama boğazlar berbartt sanki içimee kurbağ kaçmış gibi :)

oyyyy yelizimm ben bunu çok yaparımm hemde çokkk çokk severimm...çok basit hemde çok lezzetliii canımı istettin bak şimdi anam biz hamile olmadan yemek yemekk yemek diyoz kalıncaa napcazz artık herseyi ister canımızz yawww...hahahahahahahaha

hoşgeldin canımmm aminn
yok tatlım eminim hamiş olmadıgıma ama içiniz rahatlasın die yapcam test D ama eminim yanü :) bakalım kısmettt
ayyyyyyyyyyy kuzum sende biliomusun bende bayılırım yaaaaaaaaaaaaaaaaa şahane oluyo vallaaaaaaaa canım çektiii aman zaten senin derdin yok yiyiom yiyiom şişiom işte (((((((

canım bunalıma girme sakın..çıkması zor olur sonra..
kendini meşgul edecek şeylerle uğraş...

sonuçta allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak..elimizde olan bişi değilki...
bi bakmışşın 1-2 aya hamilesin bellimi olur..karamsar olma moral çok önmemli...

inşallah çok bekletmeden hayırlı zamanda gelir bebişin(bebişlerimiz)

sagol canım benim inşşş hemencecik geçerr şuan burnumda çok bişey yok ama boğazlar berbartt sanki içimee kurbağ kaçmış gibi :)
kurbağa mı?? o ne kızzz çok güldürdün beni
tabi senin koca da benimki gibi olunca emin oluyosun galibahayırlısı olsun canım benim. eğer hamiş değilsen benim adet söktürücü formülü önericiim sana..
ya bi de kızlar o toparlaklar suyun içine atınca dağılmıyo mu? bi de kızartıp da mı atıyorsunuz o köftecikleri?? ben de az şiştim ya accık daha yiyim de accık daha şişiyim

canim ben dusukten tam 40 gun sonra hastalanmistim.
canım benim 2. zaten kürtajım ilkinde 45 gün sonra falan olmuştum
yok tatlım kızartmıosunnn dagılmıyo bol unlu oluncaaa aa o tarifte bide un var he unuttum aldıgı kadar un DDDDDDDD
kürtajdan sonraki ilk adetin35-40 gün arası olur şekerim normal bende 36.gün olmuştum

Anam bu neee yaaa patlıcann günümüdür bugünnn öyle özel bir günmü varrr ayyy benn çok seviom pişiremiyomm diyee inat yapıyonuzz dimiiii ağlıycamm şimdii valla benim kocam bırak patlıcanı yemeyii görmeye bile tahammülü yokk o yüzdenn valla evlendgimden beridir patlıcan pişirmedimmm anca biri pişircekte orda yiycemm ohhh afitet olsun hepinizee benim yerimede yiyinnn hihihihihi:)

selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim bayadir yoktum sohbet koyulasmis baktim da malum günden konusu kürtaj burdada tartisilmis :)
ay ben dinlemeye biel dayanamiyorum artik tartismalari.
bu arada bu hafta pek giremeyebilirim ben yatasinma isi malum. boya badana temizlik ne zormus

Gel canim beraber yiyelim, yanida bide cacik yaptikmi super olur:) benimde esimde pek sevmez ama allahtan arada bir yapmama bisey demiyor.

selam canım oyyy kıyamam Allah kolaylık versin canımm bitince rahatlarsınn tamamenn inşşşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…