bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

KIZLARRRR.... nasılsınızzzz ne eidyonuzz....benim dokuzunda gelmesi gereken adetimmm bugünn teşvik ettilerr ikinci adetimide oldumm üç gün erken oldu ama olsunnn vatana millete hayırllı olsunnnn inşşşşşşşşşşşşşş....

hadi bakalım gözün aydın..kırmızılar erken erken gelmiş...
inşallah bu son adetin olur....

sende de kurdale kesip temel atma töreni başlıcak demek

çalışmaları sıkı tut kuzum....
arkandayım merak etme...durmak yok çalış çalış çalış

hadi inşallah gelsin bebeiş bekletmeden sağlıcakla hayırlısıylaaaa

AYNENN canımm üç gün önceden gördük kırmızılarıı olsunn gelsindee inşş canım inşşş az kaldıı hadi hayırlısııı....

:))))))))))) kuzum ya valla meraksızlıktan deil emin gibiyim ya ondan heralde bide fırsat olupta alamadım bi türlü

Eklentiler

• $Resim 002.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 16
  • $Resim 001.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 20
heeeeyy nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diyeneee baaaakk bende gelemedimmm misafirliğeee gittiimdeee

yelizimmmmmmmmmmm kızımm yaaa gitt bi kısacık yaptır sacını.. bende okurken heyecanladımmm ahanda dedimm saaacc geliyooo.. en kısaa ben kestirmişimmm o zaaaamaannnn bendee bi ara cekerimm eklerimm fotomuuu 5 dk sacımı düzleştirip cıkabiliyorummmm okada kısaaa yanii omzumaa değiyorr ancak

güleee güleee kullann canımmmmm

gerçekten çok yakışmış

güle güle kullan canım..maşallah çok güzel olmuş...

SAGOLUN YAVRULARRR :))

kız kısa ya dana nasıl kısa olcak DD benimde önler omuzlarımdan en fazla 2 parmak uzun arkalarda omuzlarımdan 1 parmak falan daha kısaa :)))))) öne dogru egilmişim ya ondan az daha uzun durmuş DD

evet kızlarrr dün yelizimi cameradan gördğmm gerçektenn kısa saçlarr harikaa olmuşşş valla inanın resimlerden daha güzelll tü tü tü maşallahhh çok tatlııı çokkkkk....acayip yakışmışşşş canım benimm olsunn adetinide oll ondan sonra Allah kerimm gelsindee şu kırmızılarr sonraa bebişlerr

aynenn menbetamm bir koyda görekk yaaa şu kısacıkk saçını valla benimde canımı istettiniz heee şimdi gitcemm vurdurcamm kafamı sıfıra hahhahaahahahah

iyiyiz canım sen nasılsınn halletinmi işleri kolayladınmııı iyimisinnn....
boya bitti sükür camlarini sildim coook kirliydi. yatak odasini montaladik malesef burda monta icin ayri para aliolar bizde esimle montaladik :)) yemek masasi ve tv ünitesi montalanacak daha. koltuklar gelmedi bu türk yerlerine güven olmuyo malesef söyledikleri tarihte getirmiolar esyalari. parayi pesin almayi biliolar. mutfak dolaplarim silincek agir olarak bi temizlik o var gerisi monta ve yerlestirme isi canim burdaki esyalarim gidecek. öyle iste acele etmiyoruz bu evi devretmicez cünkü kayinbabam kalcak nasilsa buraninda oraninda kirasi ödenio. ondan acelemiz yok sükr benden böyle iste :)

ayy ne bilemm kızımmmm uzunn gordumm geneee

aynenn menbetamm bir koyda görekk yaaa şu kısacıkk saçını valla benimde canımı istettiniz heee şimdi gitcemm vurdurcamm kafamı sıfıra hahhahaahahahah

ayyy sorma canımm yaa benım sacım gercekten kısaa. baglanınca bile ordan burdan cıkıyooo bende değişik stiller yaratıyorum toplu tutabilmek için kendime güzel gözüktüğüm zaman bi foto cekerim datlummmmm

ohhh bayagı kolaylamıssın sen işi.. hadi bakalım kolay gelsınnn..

sen yoksunnn topikte sessiz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…