- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.681
kızlar ben geldümm accık: gecikmeli olarak :))) dün gece hiç uyumadım acaip sıcaktı yandım yandım valla uyuyamadımda sabaha kadar oturdum hava aydınlandı balkona çıktım baktım minnacık kediler koşup zıplıyo indim onları doyurdumm sularını yeniledim sonrada eve gelip akşama kadar yattım vallaD testte yalan oldu ceme söyledim alcak inşallah bakalım DD
ama tekrar ediorum kesin yok yanüD
sizler napıosunuz bakemmmm[/
oyyy yavrumm gitmiş bide miniik kedileri doyurmuşş aferinn hayvan sever kuzum benimm yaaa sen çok iyi bir anne olcann heeee :dcanım benim
KIZLARRRR.... nasılsınızzzz ne eidyonuzz....benim dokuzunda gelmesi gereken adetimmm bugünn teşvik ettilerrikinci adetimide oldumm üç gün erken oldu ama olsunnn vatana millete hayırllı olsunnnn inşşşşşşşşşşşşşş....
hadi bakalım gözün aydın..kırmızılar erken erken gelmiş...
inşallah bu son adetin olur....
sende de kurdale kesip temel atma töreni başlıcak demek
çalışmaları sıkı tut kuzum....
arkandayım merak etme...durmak yok çalış çalış çalış
hadi inşallah gelsin bebeiş bekletmeden sağlıcakla hayırlısıylaaaa
kızlar nasılsınız bakemm..
topiğe bi sessizlik hakim..nerdesiniz yaaavvv
:))))))))))) kuzum ya valla meraksızlıktan deil emin gibiyim ya ondan heralde bide fırsat olupta alamadım bi türlühadee hayırlı olsunnn.. insaaaallah bu ay son olur canımm..
ay sen bunları soyleyınce aklıma geldı.annemde bilinen bi aktardan eşimle benim için almıstı gecen sene boyle hazırlanmıs macunlardan. adamla telefonda bizzat kendim konustum 2 ay içinde kesinlikle hamile kalıcaksın felan diye birseyler soyledi.bir cok insan hamile kalmıs gelmiş buna felan adam tr geneli herkese kargoyla yolluyor.. biz fena umutlandık. aldıgımız 3 er kıloyla kaldık
meraksızzzz
dün hep aklımdaydın ne oldu sonuc dedim ama giremedim neteeeee bi türlüüüü......
veee
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya sorma kuzum çok seviom vallaakızlar ben geldümm accık: gecikmeli olarak :))) dün gece hiç uyumadım acaip sıcaktı yandım yandım valla uyuyamadımda sabaha kadar oturdum hava aydınlandı balkona çıktım baktım minnacık kediler koşup zıplıyo indim onları doyurdumm sularını yeniledim sonrada eve gelip akşama kadar yattım vallaD testte yalan oldu ceme söyledim alcak inşallah bakalım DD
ama tekrar ediorum kesin yok yanüD
sizler napıosunuz bakemmmm[/
oyyy yavrumm gitmiş bide miniik kedileri doyurmuşş aferinn hayvan sever kuzum benimm yaaa sen çok iyi bir anne olcann heeee :dcanım benim sokaktaki hayvanları falan görünce aglıyasım gelio çok üzülüüorum ((
dünde hamile bi kediye mama verdim oda kendini sevdirdi karnına elledim içinde kıpır kıpır oynuyolardı :))) çok güzel bi duygu yaa
BU ARADA KIZLAR BOMBA HABERİMİDE VEREYİM BUGÜN GİTTİM ANİ BİR KARARLA KESTİRDİM SAÇLARIMII :))) ÇOK KISA OLMADI AMA KORKUMDAN USTURA MAKASLA DEGİL DÜZ MAKASLA KESTİRDİM HALİYLE UÇLARI İNCELMEDİ AMA YİNEDE ÇOK YAKIŞTI ÇOK BEGENDİMM FOTODA ÇEKİCEM İNŞALLAH KOYARIM ÇEKİNCE :ddd
:))))))))))) kuzum ya valla meraksızlıktan deil emin gibiyim ya ondan heralde bide fırsat olupta alamadım bi türlü
ya sorma kuzum çok seviom vallaasokaktaki hayvanları falan görünce aglıyasım gelio çok üzülüüorum ((
dünde hamile bi kediye mama verdim oda kendini sevdirdi karnına elledim içinde kıpır kıpır oynuyolardı :))) çok güzel bi duygu yaa
BU ARADA KIZLAR BOMBA HABERİMİDE VEREYİM BUGÜN GİTTİM ANİ BİR KARARLA KESTİRDİM SAÇLARIMII :))) ÇOK KISA OLMADI AMA KORKUMDAN USTURA MAKASLA DEGİL DÜZ MAKASLA KESTİRDİM HALİYLE UÇLARI İNCELMEDİ AMA YİNEDE ÇOK YAKIŞTI ÇOK BEGENDİMM FOTODA ÇEKİCEM İNŞALLAH KOYARIM ÇEKİNCE :ddd
foto koy bakalım...
yakışmıştır tabe neden yakışmasın kuzummm...
:))))))))))) kuzum ya valla meraksızlıktan deil emin gibiyim ya ondan heralde bide fırsat olupta alamadım bi türlü
foto koy bakalım...
yakışmıştır tabe neden yakışmasın kuzummm...
ahanda fotommD
gerçekten çok yakışmışahanda fotommD
gerçekten çok yakışmış
güle güle kullan canım..maşallah çok güzel olmuş...
heeeeyy nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdiyeneee baaaakk bende gelemedimmm misafirliğeee gittiimdeee
yelizimmmmmmmmmmm kızımm yaaa gitt bi kısacık yaptır sacını.. bende okurken heyecanladımmm ahanda dedimm saaacc geliyooo.. en kısaa ben kestirmişimmm o zaaaamaannnnbendee bi ara cekerimm eklerimm fotomuuu 5 dk sacımı düzleştirip cıkabiliyorummmm okada kısaaa yanii omzumaa değiyorr ancak
güleee güleee kullann canımmmmm
herkese selamlar nasilsiniz arkadaslarrr
heeeeyy nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdiyeneee baaaakk bende gelemedimmm misafirliğeee gittiimdeee
yelizimmmmmmmmmmm kızımm yaaa gitt bi kısacık yaptır sacını.. bende okurken heyecanladımmm ahanda dedimm saaacc geliyooo.. en kısaa ben kestirmişimmm o zaaaamaannnnbendee bi ara cekerimm eklerimm fotomuuu 5 dk sacımı düzleştirip cıkabiliyorummmm okada kısaaa yanii omzumaa değiyorr ancak
güleee güleee kullann canımmmmm
boya bitti sükür camlarini sildim coook kirliydi. yatak odasini montaladik malesef burda monta icin ayri para aliolar bizde esimle montaladik :)) yemek masasi ve tv ünitesi montalanacak daha. koltuklar gelmedi bu türk yerlerine güven olmuyo malesef söyledikleri tarihte getirmiolar esyalari. parayi pesin almayi biliolar. mutfak dolaplarim silincek agir olarak bi temizlik o var gerisi monta ve yerlestirme isi canim burdaki esyalarim gidecek. öyle iste acele etmiyoruz bu evi devretmicez cünkü kayinbabam kalcak nasilsa buraninda oraninda kirasi ödenio. ondan acelemiz yok sükr benden böyle iste :)iyiyiz canım sen nasılsınn halletinmi işleri kolayladınmııı iyimisinnn....
SAGOLUN YAVRULARRR :))
kız kısa ya dana nasıl kısa olcakDD benimde önler omuzlarımdan en fazla 2 parmak uzun arkalarda omuzlarımdan 1 parmak falan daha kısaa :)))))) öne dogru egilmişim ya ondan az daha uzun durmuş DD
aynenn menbetamm bir koyda görekk yaaa şu kısacıkk saçını valla benimde canımı istettiniz heee şimdi gitcemm vurdurcamm kafamı sıfıra hahhahaahahahah
boya bitti sükür camlarini sildim coook kirliydi. yatak odasini montaladik malesef burda monta icin ayri para aliolar bizde esimle montaladik :)) yemek masasi ve tv ünitesi montalanacak daha. koltuklar gelmedi bu türk yerlerine güven olmuyo malesef söyledikleri tarihte getirmiolar esyalari. parayi pesin almayi biliolar. mutfak dolaplarim silincek agir olarak bi temizlik o var gerisi monta ve yerlestirme isi canim burdaki esyalarim gidecek. öyle iste acele etmiyoruz bu evi devretmicez cünkü kayinbabam kalcak nasilsa buraninda oraninda kirasi ödenio. ondan acelemiz yok sükr benden böyle iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?