- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.661
kolay gelsin canım....selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim bayadir yoktum sohbet koyulasmis baktim da malum günden konusu kürtaj burdada tartisilmis :)
ay ben dinlemeye biel dayanamiyorum artik tartismalari.
bu arada bu hafta pek giremeyebilirim ben yatasinma isi malum. boya badana temizlik ne zormus
oyy oyyyyy süperrr hemen geliyommmm banada diyo arada kendine yapp diye ama yokk tekkende uğraşmıyorumm....
dun okadar ugrastim ama malesef yemegimii yiyemedik.
dun okadar ugrastim ama malesef yemegimii yiyemedik.
hayırdır sekerim neden yiyemediniz ??
bu aradaa neredenizzz kızlarrr ?????
burdYIZ kuzum nasılsınnntemel atma çalışmaları başladımı kurdaleyi kestiniz mi hahahahahaha
burdYIZ kuzum nasılsınnntemel atma çalışmaları başladımı kurdaleyi kestiniz mi hahahahahaha
benim başladı merasimler tamambu arada kızlar aktardan geliyorum hayıt suyu,civan mercemi macunu,civan perçemi kapsülü,bide civan perçemi çayı set olarak aldım.kadın bana %90 garanti verdi kaç kişi hamile kalmış onlarla bakalım yarın başlıyorum
ben geldimmm
hoşgeldin datlımm
niye yavrummm aaaa canım yemeğimiben gelmedimm ondann gelseydim hepsi bitmişti
kızlar ben geldümm accık: gecikmeli olarak :))) dün gece hiç uyumadım acaip sıcaktı yandım yandım valla uyuyamadımda sabaha kadar oturdum hava aydınlandı balkona çıktım baktım minnacık kediler koşup zıplıyo indim onları doyurdumm sularını yeniledim sonrada eve gelip akşama kadar yattım vallaD testte yalan oldu ceme söyledim alcak inşallah bakalım DD
ama tekrar ediorum kesin yok yanüD
sizler napıosunuz bakemmmm[/QUOT
Merhabalar vallahi bizde burda usuyoruz ya bir kat corabin ustune tuylu patiklerle dolaniyorum.
evet ya bi dolup bi boşalıyoz vallahoşbuldum canım....
ee kimseler yokkkk..
senin testte yalan olmuş...kız bi test yapamadın haaaaa.çıkıp alır insan..meraksızzz
kızlar ben geldümm accık: gecikmeli olarak :))) dün gece hiç uyumadım acaip sıcaktı yandım yandım valla uyuyamadımda sabaha kadar oturdum hava aydınlandı balkona çıktım baktım minnacık kediler koşup zıplıyo indim onları doyurdumm sularını yeniledim sonrada eve gelip akşama kadar yattım vallaD testte yalan oldu ceme söyledim alcak inşallah bakalım DD
sizler napıosunuz bakemmmm[/QUOT
Merhabalar vallahi bizde burda usuyoruz ya bir kat corabin ustune tuylu patiklerle dolaniyorum.
aaa nerdesinki sen canımmm
evet ya bi dolup bi boşalıyoz vallaDD kız yok eminim ya o yüzden heyecanlanmıom DD ay öyle sıcakki çıkamıom dışarı falan :))
aaa nerdesinki sen canımmm
Hollanda'dayim canim ya soguk buralar
benim başladı merasimler tamambu arada kızlar aktardan geliyorum hayıt suyu,civan mercemi macunu,civan perçemi kapsülü,bide civan perçemi çayı set olarak aldım.kadın bana %90 garanti verdi kaç kişi hamile kalmış onlarla bakalım yarın başlıyorum
sizler napıosunuz bakemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?