bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kolay gelsin canım....
fazla özletme kendini

burdYIZ kuzum nasılsınnn temel atma çalışmaları başladımı kurdaleyi kestiniz mi hahahahahaha

yooook datlumm nerdeeeee adam uyudu kalddıııı bendee trip atıyom kendilerine.. az once aradı dıyorki geleyım şimdi yapalım olur mu diyee çüşşşşş dedim bendeee. geceler cuvala girdiyaaa bu aksama kısmett işteee. hayrlısııııııı

burdYIZ kuzum nasılsınnn temel atma çalışmaları başladımı kurdaleyi kestiniz mi hahahahahaha

benim başladı merasimler tamam bu arada kızlar aktardan geliyorum hayıt suyu,civan mercemi macunu,civan perçemi kapsülü,bide civan perçemi çayı set olarak aldım.kadın bana %90 garanti verdi kaç kişi hamile kalmış onlarla bakalım yarın başlıyorum

hadi hayırlısı kuzum oku oku bitiremedim civan civan civan....:) şifa olsun kuzumaaa

kızlar ben geldümm accık: gecikmeli olarak :))) dün gece hiç uyumadım acaip sıcaktı yandım yandım valla uyuyamadımda sabaha kadar oturdum hava aydınlandı balkona çıktım baktım minnacık kediler koşup zıplıyo indim onları doyurdumm sularını yeniledim sonrada eve gelip akşama kadar yattım valla D testte yalan oldu ceme söyledim alcak inşallah bakalım DD
ama tekrar ediorum kesin yok yanü D

sizler napıosunuz bakemmmm

niye yavrummm aaaa canım yemeğimi ben gelmedimm ondann gelseydim hepsi bitmişti

Kizlar ya kusuruma bakmayin lutfen bilgisayarim kafayi yedi bu siteyi acmiyor telden giriyorum. Esimle disari ciktik sonra eltime gittik orda doyurduk karnimizi ama bu aksam kendime guzel bi sofra kurdum patlicanlari goturdum bu aksam gelseydin bas basa yerdik. Kocisle sadece pazartesileri yemek yiyebiliyoruz.

hoşbuldum canım....

ee kimseler yokkkk..
senin testte yalan olmuş...kız bi test yapamadın haaaaa.çıkıp alır insan..meraksızzz
evet ya bi dolup bi boşalıyoz valla DD kız yok eminim ya o yüzden heyecanlanmıom DD ay öyle sıcakki çıkamıom dışarı falan :))

hadee hayırlı olsunnn.. insaaaallah bu ay son olur canımm..

ay sen bunları soyleyınce aklıma geldı.annemde bilinen bi aktardan eşimle benim için almıstı gecen sene boyle hazırlanmıs macunlardan. adamla telefonda bizzat kendim konustum 2 ay içinde kesinlikle hamile kalıcaksın felan diye birseyler soyledi.bir cok insan hamile kalmıs gelmiş buna felan adam tr geneli herkese kargoyla yolluyor.. biz fena umutlandık. aldıgımız 3 er kıloyla kaldık

meraksızzzz

dün hep aklımdaydın ne oldu sonuc dedim ama giremedim neteeeee bi türlüüüü......

veee

bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

heyyyyyyyyyyy neredesinizzzzzzzzzzzz ???:26::26: merak ettım yahuu. bu kadar bos bırakılır mı burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…