bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

olsunn canım yaa çoğu bitmiş azı kalmışşş rahatlarsınn artıkk canım evine geçinceee inşş yorgunluğun geçerr....Allahım kolaylık versin canım benim

ohhh bayagı kolaylamıssın sen işi.. hadi bakalım kolay gelsınnn..

sen yoksunnn topikte sessiz bak

olsunn canım yaa çoğu bitmiş azı kalmışşş rahatlarsınn artıkk canım evine geçinceee inşş yorgunluğun geçerr....Allahım kolaylık versin canım benim

bi tasinayim bütün gün topikteyim zaten :)) tv yok varda uydu yok henüz izinden sonra takilcak bütün gün pc de sizi beklerim artik :))))

ayyy kuzum ya şımartıon beni heee :)) sende camera al bidenede konuşalım yaa D
herkese selamlar nasilsiniz arkadaslarrr
iiyiz beyazım sen nie yorum yapmadın bakem saçlarımaaa hıııı.
sende işlerini baya kolaylamışsın hadi bakemmm

bi tasinayim bütün gün topikteyim zaten :)) tv yok varda uydu yok henüz izinden sonra takilcak bütün gün pc de sizi beklerim artik :))))

menbetammm benimki toplanıyo ama dedigin gibi sagdan soldan çıkıo hep D ama ben zaten baglamayı çok sevmem o yüzden sorun olmuo DD

alırımmmm bebemmm senyeterki iste yawww...:)

sooook oldumm. az once haberdeee gördüm. kadın (16 yasında) resmen kaldırımda yürürken ayaküstü dogum yaptı, bebek yere düştüüü, bebeği yerden almayıppppp yoluna devam etti yanındaki anne babasıylaaa.. soooook oldummmm.....halen soktayımmmmm..

erkek arkadaşıyla kendi istegiyle birlikte olmuş ve dogurdugunu anlıyamamış hatun kan pıhtısı sanmış anne baba serbest.
işte şu yasayla ilgili savunmaya çalıştıgım tam olarak açıklandı.eger bu yasa çıkarsa daha çokkk görürüz böyle olaylar...
yazık o bebege ve doktor açıkladı hastanedeki anneler sütlerini veriyolarmış ama bebek biberon istemiyormuş anne memesinden emmek istiyormuş ( tedavisi bitince oda bütün kimsesizler gibi malesef yetiştirme yurdunda bulacak kendini yazıkk

canim tam olarak bakamadim acikcasi saclarina bakim hemen yorum yapayim :))

sekerim anca bakabildim telefon interneti ile girdigim icin 2gb yi doldurmusum yavasladi internetim ondan foto bakmiyorum pek acana kadar anam agliyo ama senin fotona baktim coook yakismis canim güle güle kullan yeni sacini. cok cici olmussun sekerim bende izine gidince kestircem ins

sagollll fıstıgımmmmm :)) bu modeli kesinlikle tavsiye ediorummmm

tatlımm, boyle olaylar hep vardı ve yasa cıksada cıkmasada olmaya devam edecekti, ediyorda.. bilmediğimiz daha neler var kim bilir. bebek için cok üzgünümm. ne vicdansızlık ne acımasızlık şaştım kaldım dogrusu.. madem kız kendini ilişkiye girecek yeterlilikte goruyor o zaman bi zahmet ilişkinin sonucunun neler olacagını düşünsün ve korunma yontemlerindende faydalansın. halkı biliçlendirme yoluna gidilse bile bazıları aynı kafayı sürdürmeye devam edecek.. ne diyimm.. hepsi can.. Allah o bebeğin yardımcısı olsun. iyi insanların elinde olsun insallahh..

canım aynen vardı ama artarak devam edecek bu görüntüler .malesef bu böyle....
ilişkiye girebilecek yeterlikte görüyor herkez kendini ama malesef korunma yöntemleri hakkında çogu insanın hala bi bilgisi yok.
bi haber çıkmıştı bi ülkemizin bi taraflarında hatırlamıyorum tam köylerde saglık ocaklarında korunma yöntemleri anlatırken kadınlara kondom dagıtılmış.alın bunu kocanız taksın çocugunuz olmaz diye.kadında götürüp vermiş kocasına tabi aradan zaman geçmiş kadın hamile kocasıyla saglık ocagına şikayete gidiyorlar siz bunu verdiniz biz kullandık ama hamile kaldı işte yalancılar şeklinde olay anlaşılıyor çok geçmeden adam uzun geliyo diye kondomun ucunu kesmiş :)
yani o kadar cahilizki aslında bu konularda bizim gibi insanlar şanslılar aslında.

Son düzenleme:

evett canımm benım demek istediğimde bu.. hatta müjde ar ve şener şen in bi filmi vardı. filmde müjde ar köyün kAdınlarına kondom dagıtıyordu hamilelikten korunmak için adamlarda onları balonn yapıyorduu.. (tam hatırlayamadım ama boyleydı) iştee bi gerceği yansıtmaya calısmıslar amaaa haleeeeeeenn biryerlere varılamamısss...

slmmmmm
ben geldim...

nasıl yaaaaa...
hiçmi ağrı sancı olmamış yaa..ben doğurana anam ağladı valla...okadar kolaymı doğurduu
şaşılacak şey...

slmmmmm
ben geldim...

nasıl yaaaaa...
hiçmi ağrı sancı olmamış yaa..ben doğurana anam ağladı valla...okadar kolaymı doğurduu
şaşılacak şey...

hosgeldinnnnnn

evet canım biranda dogurdu.. dikkatli bkatıgımda biraz zor yürüdüğünü gordüm amaa halen anlamıs değilim, göbek bagı felan nasıl koptu ne oldu anlaamdım :26::26:

slmmmmm
ben geldim...

nasıl yaaaaa...
şaşılacak şey...

aynen canım hatırlıyorum o filmi
DD güleriz aglanacak halimize resmen...

mulbery hoşgeldin canım
evet videoyu izle bak yolda yürürken pat die düşürüo

aynen canım hatırlıyorum o filmi
DD güleriz aglanacak halimize resmen...

mulbery hoşgeldin canım
evet videoyu izle bak yolda yürürken pat die düşürüo

hosgeldinnnnnn

evet canım biranda dogurdu.. dikkatli bkatıgımda biraz zor yürüdüğünü gordüm amaa halen anlamıs değilim, göbek bagı felan nasıl koptu ne oldu anlaamdım :26::26:

hoşbuldum canım...
ben şimdi netten izledim ama bence bebeği orada doğurmuyor...doktor değilim ama

bunun kordonu var bebeğin eşi(plesentası) var onlar nerdeeee

ne kan ne su bişi gelmemiş..sadece bebek düşüyor...

zanda bulunmiyim ama bebek önceden doğmuş bence orada yere bırakıveriyor gibi duruyor...
hani doğum yapmasam kendim görünce inanayım ama 2 normal doğum yaptımmm...

canım kızın açıklaması şu ben dogurdugumu farketmedim kan pıhtısı sandım.
fakat bugün haberlerde o video dışında kameranın çektikleri vardı yerler falan baya kan olmuştu.
plesentayla birlikte düşmüş olma olasılıgı yüksek bebege bakan doktorda bişi demedi demekki orda dogurmuş

evett canımm yaa bendee düşündümm o ihtimali amaaa nasıl yapılırr buuuuuuu.. ayyy Allah ıslah etsınn onlarıı...

kızlarrr ben hasta mı olucam yaa? durup durup terliyomm. sonra üşüyooom.. şimcikk sırtım suu gibi olmuss.. korkuyoom yaa hastaa olmayım ben sakınnn... şimdide titriyom sankimm..

ohaaa koca bebek yaa nasıl kan pıhtısı olsun sanki 3-4 aylık düşükmü buuu...

ha yerlerde kan falan varsa bişi diyemem tabi....
ama şimdi okudum göbeği kesilmiş ve bağlanmış haldeymiş hastaneye gittiğinde...polisler kesmişte olabilir yazıyo..eğer polis kesmemişşe önceden doğdu dimektir...

Allahım akıl fikir versin...böyleleri nasıl kolay doğuruyo yaaaa..
bizim anamız ağlıyo valla..bizde böyle şıp diye doğursak yaaa..
hem kız 16 yaşında haaaaa....ben 31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…