- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.701
boya bitti sükür camlarini sildim coook kirliydi. yatak odasini montaladik malesef burda monta icin ayri para aliolar bizde esimle montaladik :)) yemek masasi ve tv ünitesi montalanacak daha. koltuklar gelmedi bu türk yerlerine güven olmuyo malesef söyledikleri tarihte getirmiolar esyalari. parayi pesin almayi biliolar. mutfak dolaplarim silincek agir olarak bi temizlik o var gerisi monta ve yerlestirme isi canim burdaki esyalarim gidecek. öyle iste acele etmiyoruz bu evi devretmicez cünkü kayinbabam kalcak nasilsa buraninda oraninda kirasi ödenio. ondan acelemiz yok sükr benden böyle iste :)
ohhh bayagı kolaylamıssın sen işi.. hadi bakalım kolay gelsınnn..
sen yoksunnn topikte sessiz bak
olsunn canım yaa çoğu bitmiş azı kalmışşş rahatlarsınn artıkk canım evine geçinceee inşş yorgunluğun geçerr....Allahım kolaylık versin canım benim
ayyy kuzum ya şımartıon beni heee :)) sende camera al bidenede konuşalım yaaevet kızlarrr dün yelizimi cameradan gördğmm gerçektenn kısa saçlarr harikaa olmuşşş valla inanın resimlerden daha güzelll tü tü tü maşallahhh çok tatlııı çokkkkk....acayip yakışmışşşş canım benimm olsunn adetinide oll ondan sonra Allah kerimmgelsindee şu kırmızılarr sonraa bebişlerr
iiyiz beyazım sen nie yorum yapmadın bakem saçlarımaaa hıııı.herkese selamlar nasilsiniz arkadaslarrr
ayy ne bilemm kızımmmm uzunn gordumm geneee
ayyy sorma canımm yaa benım sacım gercekten kısaa. baglanınca bile ordan burdan cıkıyooobende değişik stiller yaratıyorum toplu tutabilmek için kendime güzel gözüktüğüm zaman bi foto cekerim datlummmmm
bi tasinayim bütün gün topikteyim zaten :)) tv yok varda uydu yok henüz izinden sonra takilcak bütün gün pc de sizi beklerim artik :))))
ayyy kuzum ya şımartıon beni heee :)) sende camera al bidenede konuşalım yaaD
iiyiz beyazım sen nie yorum yapmadın bakem saçlarımaaa hıııı.
sende işlerini baya kolaylamışsın hadi bakemmm
menbetammm benimki toplanıyo ama dedigin gibi sagdan soldan çıkıo hepD ama ben zaten baglamayı çok sevmem o yüzden sorun olmuo DD
sooook oldumm. az once haberdeee gördüm. kadın (16 yasında) resmen kaldırımda yürürken ayaküstü dogum yaptı, bebek yere düştüüü, bebeği yerden almayıppppp yoluna devam etti yanındaki anne babasıylaaa.. soooook oldummmm.....halen soktayımmmmm..
ayyy kuzum ya şımartıon beni heee :)) sende camera al bidenede konuşalım yaaD
menbetammm benimki toplanıyo ama dedigin gibi sagdan soldan çıkıo hepD ama ben zaten baglamayı çok sevmem o yüzden sorun olmuo DD
sekerim anca bakabildim telefon interneti ile girdigim icin 2gb yi doldurmusum yavasladi internetim ondan foto bakmiyorum pek acana kadar anam agliyo ama senin fotona baktim coook yakismis canim güle güle kullan yeni sacini. cok cici olmussun sekerim bende izine gidince kestircem insayyy kuzum ya şımartıon beni heee :)) sende camera al bidenede konuşalım yaaD
sekerim anca bakabildim telefon interneti ile girdigim icin 2gb yi doldurmusum yavasladi internetim ondan foto bakmiyorum pek acana kadar anam agliyo ama senin fotona baktim coook yakismis canim güle güle kullan yeni sacini. cok cici olmussun sekerim bende izine gidince kestircem ins
erkek arkadaşıyla kendi istegiyle birlikte olmuş ve dogurdugunu anlıyamamış hatun kan pıhtısı sanmış anne baba serbest.
işte şu yasayla ilgili savunmaya çalıştıgım tam olarak açıklandı.eger bu yasa çıkarsa daha çokkk görürüz böyle olaylar...
yazık o bebege ve doktor açıkladı hastanedeki anneler sütlerini veriyolarmış ama bebek biberon istemiyormuş anne memesinden emmek istiyormuş( tedavisi bitince oda bütün kimsesizler gibi malesef yetiştirme yurdunda bulacak kendini yazıkk
sagollll fıstıgımmmmm :)) bu modeli kesinlikle tavsiye ediorummmm
tatlımm, boyle olaylar hep vardı ve yasa cıksada cıkmasada olmaya devam edecekti, ediyorda.. bilmediğimiz daha neler var kim bilir. bebek için cok üzgünümm. ne vicdansızlık ne acımasızlık şaştım kaldım dogrusu.. madem kız kendini ilişkiye girecek yeterlilikte goruyor o zaman bi zahmet ilişkinin sonucunun neler olacagını düşünsün ve korunma yontemlerindende faydalansın. halkı biliçlendirme yoluna gidilse bile bazıları aynı kafayı sürdürmeye devam edecek.. ne diyimm.. hepsi can.. Allah o bebeğin yardımcısı olsun. iyi insanların elinde olsun insallahh..
canım aynen vardı ama artarak devam edecek bu görüntüler .malesef bu böyle....
ilişkiye girebilecek yeterlikte görüyor herkez kendini ama malesef korunma yöntemleri hakkında çogu insanın hala bi bilgisi yok.
bi haber çıkmıştı bi ülkemizin bi taraflarında hatırlamıyorum tam köylerde saglık ocaklarında korunma yöntemleri anlatırken kadınlara kondom dagıtılmış.alın bunu kocanız taksın çocugunuz olmaz diye.kadında götürüp vermiş kocasına tabi aradan zaman geçmiş kadın hamile kocasıyla saglık ocagına şikayete gidiyorlar siz bunu verdiniz biz kullandık ama hamile kaldı işte yalancılar şeklinde olay anlaşılıyor çok geçmeden adam uzun geliyo diye kondomun ucunu kesmiş :)
yani o kadar cahilizki aslında bu konularda bizim gibi insanlar şanslılar aslında.
sooook oldumm. az once haberdeee gördüm. kadın (16 yasında) resmen kaldırımda yürürken ayaküstü dogum yaptı, bebek yere düştüüü, bebeği yerden almayıppppp yoluna devam etti yanındaki anne babasıylaaa.. soooook oldummmm.....halen soktayımmmmm..
slmmmmm
ben geldim...
nasıl yaaaaa...
hiçmi ağrı sancı olmamış yaa..ben doğurana anam ağladı valla...okadar kolaymı doğurduu
şaşılacak şey...
evett canımm benım demek istediğimde bu.. hatta müjde ar ve şener şen in bi filmi vardı. filmde müjde ar köyün kAdınlarına kondom dagıtıyordu hamilelikten korunmak için adamlarda onları balonn yapıyorduu.. (tam hatırlayamadım ama boyleydı) iştee bi gerceği yansıtmaya calısmıslar amaaa haleeeeeeenn biryerlere varılamamısss...
slmmmmm
ben geldim...
nasıl yaaaaa...
hiçmi ağrı sancı olmamış yaa..ben doğurana anam ağladı valla...okadar kolaymı doğurduu
şaşılacak şey...
aynen canım hatırlıyorum o filmi
DD güleriz aglanacak halimize resmen...
mulbery hoşgeldin canım
evet videoyu izle bak yolda yürürken pat die düşürüo
hosgeldinnnnnn
evet canım biranda dogurdu.. dikkatli bkatıgımda biraz zor yürüdüğünü gordüm amaa halen anlamıs değilim, göbek bagı felan nasıl koptu ne oldu anlaamdım :26::26:
hoşbuldum canım...
ben şimdi netten izledim ama bence bebeği orada doğurmuyor...doktor değilim ama
bunun kordonu var bebeğin eşi(plesentası) var onlar nerdeeee
ne kan ne su bişi gelmemiş..sadece bebek düşüyor...
zanda bulunmiyim ama bebek önceden doğmuş bence orada yere bırakıveriyor gibi duruyor...
hani doğum yapmasam kendim görünce inanayım ama 2 normal doğum yaptımmm...
hoşbuldum canım...
ben şimdi netten izledim ama bence bebeği orada doğurmuyor...doktor değilim ama
bunun kordonu var bebeğin eşi(plesentası) var onlar nerdeeee
ne kan ne su bişi gelmemiş..sadece bebek düşüyor...
zanda bulunmiyim ama bebek önceden doğmuş bence orada yere bırakıveriyor gibi duruyor...
hani doğum yapmasam kendim görünce inanayım ama 2 normal doğum yaptımmm...
canım kızın açıklaması şu ben dogurdugumu farketmedim kan pıhtısı sandım.
fakat bugün haberlerde o video dışında kameranın çektikleri vardı yerler falan baya kan olmuştu.
plesentayla birlikte düşmüş olma olasılıgı yüksek bebege bakan doktorda bişi demedi demekki orda dogurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?