bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canımcım ne biliyim gelip yazdım ama kimse cvp yazmayınca üzüldüm bende ama görmemişler :) sen neyle ugraşıyosun canımcım geçmiş olsun çok geri kaldım ben (

çıtırdagımm kuzummm ohh kalbinide duymuşsun paşanınnn maşallah onaaa

kızlar dün çoğuk yoğun geçti yazamadım..
doktora gittik allahıma şükür ki bebeişimi sağlıklı kıpır kıpır büyümüş gördüm....
16.5 cm ve 168gr olmuş...
bu arada allahın izniyle bir kızımm daha olacakmış :)
babamız ve kızım buna çok sevindi....
doktordon sonra avm ye gittik gezdik kızımı ve sağlıklı olsunu kutladık yemek yedik..birazda alışveriş.
tabi ben yorgunluktan öldüm..eve gelince kızım hemen uyudu ee bende tabii..
haberi vermek sabaha kaldı.....

bide kasık ve bel ağrılarım için doktor normal dedi..alttan baktı akıntı biraz fazlaymış..antibiotik verdi enfeksiyon ilerlemesin diye...rahim ağzı uzunluğunu ölçtü oda normalmiş...
kaybım olduğu için biraz dikkatli olmam gerekliymiş..fazla ayakta kalmak ve fazla iş yapıp yorulmak yokmuşş....bunada biraz evham yapsamda iyiyim hamdolsun..
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

ayy tatlım benim çok ama çok sevindim yaa yerim ben onu :) gene tahminim tuttu desene kızçen olcak hee çok sevindim saglıkla sıhatle gelsin ne fark eder kız erkek hiç korkma kuzuö hiççç hiçbirsey olmuycak b üyük melek kardeşine kavuşcak inşşş sen gene yorma kendini ayaklta kalma bol bol dinlennn bir prenses daha anam şuraya bak yaa hepsi kızz yaw topikte erkek yok maşallah canım çok sevindim iyi oldugunuzaa yupyyyyy....:=)

canım ben gelmiyosunuz boşladınız diye kırılmadım zaten geldim ara ara yazdım kimse ne selam verdi ne bişe o yüzden kırıldım ama anlaşılan görmemişsiniz :))
yanlis anlamisim canim pardon görmemisiz gercekten demek perde indi gözlerimize :))))
sen gel canim selamlarin en büyügü senin olsun:))))

masallah canim kizina cok sevindim. evham yapma canim ya. dikkat et sadece kendine yorulma fazla tamamdir
benimkide dün hic oynamadi bende o yüzden korktum moralim bozuldu ama sükür gece azda olsa oynadi. bugünde kipir kipir masalaah bigünü bi gününe tutmuyo.
bende yavastan basladim alisverise az uz derken baktim kücük bi valiz esyasi olmus bebisimin :))

çok sağol canım...
hep hayırlısını istedimmmm..
hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyetin önemi yok benim için....

valla doktora gişdip gelince bi süre rahatım sonra tekrar evhamlanmaya başlıyorum...
inşallah herşey güzel olacak bu sefer...
allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah......

beyazım sağol canım...

sende evham yapma benim gibi dicem ama elde değil...

oo alışverişe başlamışşın...iyi günlerde giyer kızın inşallah hepsini...
ben dha bişi almadım..ilerleyen aylarda alıcam inşallahhh kızıma cicilerrr

ehvam yapmamak elde olsa iste biliyosun :)))
yavastan basladim canim ya nerdeyse 3 ay kaldi hepsini bi anda alamam. aslinda bi kac parca elbise ile biberon takimi aldim sadece ama doktordan gelen promosyon ürünler vardi onlarla birlikte baktim kücük bavul dolmus:)

Aman da aman bi kız dahamı D maşallah kuzum çook sevindimmm allahım sag salim kucagına aldıgın günleride göstersin inşallahh.
Hiç korkma tatlım hayırlısıyla olur biter hepsi.bişicikte olmazz.bak zillin büyüdü artık hisseder hee :)

esirgermiyim kuzum hiç esirgermiyim allahın izniyle patır patır dogurcaksınız bak gör DD
anam benden erkek çıkar çıkmasınada o erkek nasıl fırlama bişi olur hiç bilemiyorum tahmin edemiyorum allah topiktekii küçük hanımları korusun :)))))))))

Selam olsun o zaman sana kız anasııııııııı

maşaallahh canım meleğine..
oy nasılda büyümüş, serpilmişşablasıda kardeşine nasıl sevinmiştir kimbilirr
çok şükür iyisiniz.. bayağı rahatlamışsındır

canım ben sana msj atmak istemiştim o yazdığımız gün ama kutun dolmuştu..
ilaca başlamanda çok iyi olmuş
bende belirtilerimde böbrek ağrısı ve kasık ağrısı oluyor..(kasık ağrısını gebelikten mi yoksa enfeksiyondanmı diye ayırt etmekte pek güç)
ilaç kullanıyorum antibiyotik..yarın bitiyor bi tahlil daha yaptırırım..canım sormuştun ya sadece idrar tahlili yaptırıyorum sık sık
çünkü çok sinsi.. idraryolu enfeksiyonu deyince aklıma yanma ws geliyor ama hiç yok.. bi önceki gebeliktede hep böbreğim ağrımıştı, ama aklıma bile gelmemişti yaa:S müdahele edemedim yani...Allahım korktuklarımızdan korusun..

bak fazla iş yapıp yorulmak yokmuş.. bol bol dinlen canımm fırsat buldukça
Duana en içten duygularımla 'Amin' diyorum.. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn.. Allahım esirgesin sizleride

harbi ha senin oglun olursa acaip firlama olur :)))) ikiniz yarisirsiniz yaramazlik yapmada.o zaman Allah esine kolaylik versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…