- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.481
Vefasızlık, hayır bilmezlik değil, ben de işte tammmm da bu nedenden ötürü müdavimi olduğum topiclere girmiyorum artık. Çünkü bu topiclerde en eski olup da hamile kalmayan 1-2 kişiden biriyimki yanlış bilmiyorsam benim doğumum hepinizinkinden önce olmuştu. Düşünün yani sağlık nedenlerinden ötürü daha çalışma izni bile çıkmadı bana..
Yelizcim sen de alınma tatlım. Bak menbeta tedavi görüyormuş, ben başka sağlık problemlerimle uğraşıyorum, sen bebiş olayına ara verdin çalışıyorsun, diğer kızlar hamile...yani odaklandığımız konular değiştiği için birbirimizi unutmuş gibi görünebiliriz. ama ben böyle olmadığını düşünüyorum canım ya.ilk baktığım sayfalardan biri bu sayfa, senin de öyleymiş.. Gelsem kimsenin selam vermeyeceğini düşünmüyorum tatlım. Onlar da seni görmemişlerdir de o yüzden öyle olmuştur. Üzülme arkadaşım..
Kızlar siz de Allah'a emanet olun...
3 ay ara verdikden sonra, calismalara devam ettik, faka ilk dönem cok antibiotik vs ictim , romatizma gibi birseye yakalandim , hic bir römotoljiden randevu alamadigimdan, 3 ay sonra gittim dr. da hic birsey cikmadi , Vitamin D eksikligi haric.
Su an calismalara devam sonuc yok , ümidim bu ay
insallah...
normalinde yasim 37 olmasa, ilk cocugum olcak olmasa hic mi hic stress yapmam da bu durumda artik kritik bir yas... ya oldu oldu, olmadi artik olmaz yani...
Sen ne testleri yaptiracaksin ?
allahın izniyle hepsi olur inşallah canım şimdi 60 yaşındakiler bile çatır çatır doguruyo valla .hiç ummadıgın anda gelir ogluşun demek geldi içimden :) allah söyletti
canım 2 tane kaybedince bide düşük olmayınca yani karnımda ölünce doktor kan puhtılaşması veya sperm kalitesizligi olabilir dedi.bakalım eşimmm sperm testi yaptırıcak bende kan pıhtılaşması testlerimi yaptırıcam. hayırlısıyla sonrada bakalım sonuca göre bum bumDD
tatlılarım nasılsınız bakem nasıl gidiyor...:) dün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür daha huzurluyum şimdi inş böyle saglıkla sıhatle gider...yaa kızlar kafama bişey takıldı şimdi ben 7+3 günlük hamileyim ama bu kadınlar günü çizelgemde sekizin içindesin yazıyo kafam karıştı neden ki acep tarihide doğru yazdım ama sekizin içinde niye yazıyo yedinin içinde degilmiyim ben şimdi
kızlar dün çoğuk yoğun geçti yazamadım..
doktora gittik allahıma şükür ki bebeişimi sağlıklı kıpır kıpır büyümüş gördüm....
16.5 cm ve 168gr olmuş...
bu arada allahın izniyle bir kızımm daha olacakmış :)
babamız ve kızım buna çok sevindi....
doktordon sonra avm ye gittik gezdik kızımı ve sağlıklı olsunu kutladık yemek yedik..birazda alışveriş.
tabi ben yorgunluktan öldüm..eve gelince kızım hemen uyudu ee bende tabii..
haberi vermek sabaha kaldı.....
bide kasık ve bel ağrılarım için doktor normal dedi..alttan baktı akıntı biraz fazlaymış..antibiotik verdi enfeksiyon ilerlemesin diye...rahim ağzı uzunluğunu ölçtü oda normalmiş...
kaybım olduğu için biraz dikkatli olmam gerekliymiş..fazla ayakta kalmak ve fazla iş yapıp yorulmak yokmuşş....bunada biraz evham yapsamda iyiyim hamdolsun..
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
çıtırdagımm kuzummm ohh kalbinide duymuşsun paşanınnn maşallah onaaa
yanlis anlamisim canim pardon görmemisiz gercekten demek perde indi gözlerimize :))))canım ben gelmiyosunuz boşladınız diye kırılmadım zaten geldim ara ara yazdım kimse ne selam verdi ne bişe o yüzden kırıldım ama anlaşılan görmemişsiniz :))
doktora gittik allahıma şükür ki bebeişimi sağlıklı kıpır kıpır büyümüş gördüm....
doktordon sonra avm ye gittik gezdik kızımı ve sağlıklı olsunu kutladık yemek yedik..birazda alışveriş.
bide kasık ve bel ağrılarım için doktor normal dedi..alttan baktı akıntı biraz fazlaymış..antibiotik verdi enfeksiyon ilerlemesin diye...rahim ağzı uzunluğunu ölçtü oda normalmiş...
kaybım olduğu için biraz dikkatli olmam gerekliymiş..fazla ayakta kalmak ve fazla iş yapıp yorulmak yokmuşş....bunada biraz evham yapsamda iyiyim hamdolsun..
ayy tatlım benim çok ama çok sevindim yaa yerim ben onu :) gene tahminim tuttu desene kızçen olcak hee çok sevindim saglıkla sıhatle gelsin ne fark eder kız erkek hiç korkma kuzuö hiççç hiçbirsey olmuycak b üyük melek kardeşine kavuşcak inşşş sen gene yorma kendini ayaklta kalma bol bol dinlennnbir prenses daha anam şuraya bak yaa hepsi kızz yaw topikte erkek yok maşallah canım çok sevindim iyi oldugunuzaa yupyyyyy....:=)
yanlis anlamisim canim pardon görmemisiz gercekten demek perde indi gözlerimize :))))
sen gel canim selamlarin en büyügü senin olsun:))))
masallah canim kizina cok sevindim. evham yapma canim ya. dikkat et sadece kendine yorulma fazla tamamdir
benimkide dün hic oynamadi bende o yüzden korktum moralim bozuldu ama sükür gece azda olsa oynadi. bugünde kipir kipir masalaah bigünü bi gününe tutmuyo.
bende yavastan basladim alisverise az uz derken baktim kücük bi valiz esyasi olmus bebisimin :))
çok sağol canım...
hep hayırlısını istedimmmm..
hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyetin önemi yok benim için....
valla doktora gişdip gelince bi süre rahatım sonra tekrar evhamlanmaya başlıyorum...
inşallah herşey güzel olacak bu sefer...
allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah......
beyazım sağol canım...
sende evham yapma benim gibi dicem ama elde değil...
oo alışverişe başlamışşın...iyi günlerde giyer kızın inşallah hepsini...
ben dha bişi almadım..ilerleyen aylarda alıcam inşallahhh kızıma cicilerrr
canımın içi iyilik meleğim çok tşk ederim Allahım sanada nasip etsin en kısa zmaanda inşş aslında bebişin gelcekte seni bekliyo topiğin erkeği senden gelcek bence ona göreeDUALARINI ESİRGEME MELEĞİM...<3
yanlis anlamisim canim pardon görmemisiz gercekten demek perde indi gözlerimize :))))
sen gel canim selamlarin en büyügü senin olsun:))))
masallah canim kizina cok sevindim. evham yapma canim ya. dikkat et sadece kendine yorulma fazla tamamdir
benimkide dün hic oynamadi bende o yüzden korktum moralim bozuldu ama sükür gece azda olsa oynadi. bugünde kipir kipir masalaah bigünü bi gününe tutmuyo.
bende yavastan basladim alisverise az uz derken baktim kücük bi valiz esyasi olmus bebisimin :))
esirgermiyim kuzum hiç esirgermiyim allahın izniyle patır patır dogurcaksınız bak görDD
anam benden erkek çıkar çıkmasınada o erkek nasıl fırlama bişi olur hiç bilemiyorum tahmin edemiyorumallah topiktekii küçük hanımları korusun :)))))))))
allahın izniyle hepsi olur inşallah canım şimdi 60 yaşındakiler bile çatır çatır doguruyo valla .hiç ummadıgın anda gelir ogluşun demek geldi içimden :) allah söyletti
canım 2 tane kaybedince bide düşük olmayınca yani karnımda ölünce doktor kan puhtılaşması veya sperm kalitesizligi olabilir dedi.bakalım eşimmm sperm testi yaptırıcak bende kan pıhtılaşması testlerimi yaptırıcam. hayırlısıyla sonrada bakalım sonuca göre bum bumDD
Hayret niye oglan dedin ki?
kalbimdeki kiz benim, ama herkes oglan diyor nedense
Gerci tabiiki sagligli hayirli olsun , ama büyük ihtimalle bir cocukdan fazlasini yapmam bu yüzden bari kiz olsun isterim allah günah yazmasin...
Hersey hayirlisi ve güzeli olsun insallah herkesin hakkinda...
Seninde gönlüne göre olsun insallah....
harbi ha senin oglun olursa acaip firlama olur :)))) ikiniz yarisirsiniz yaramazlik yapmada.o zaman Allah esine kolaylik versin:)
Hayret niye oglan dedin ki?
kalbimdeki kiz benim, ama herkes oglan diyor nedense
Gerci tabiiki sagligli hayirli olsun , ama büyük ihtimalle bir cocukdan fazlasini yapmam bu yüzden bari kiz olsun isterim allah günah yazmasin...
Hersey hayirlisi ve güzeli olsun insallah herkesin hakkinda...
Seninde gönlüne göre olsun insallah....
ne bilem kuzum benimde içimden erkek geçti vallabelli oluyo erkek anası kız anası tipleri nedense DD
amin kuzum gönlüne göre versin rabbim bu ayda olmamış umutsuzluk yok önümüzdeki ay tam gaz devam bomlara
Ben bu ayda hamile kalamadim, kaldim bi dahaki aya hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?