- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.461
alcaz canım alcaz Allahın izniyle iyi olsun saglıklı olsunda hepsi olcak inş en azından tedavi sürecinde olucak olucak...
Canım hayırladım mı hatırlamıyorum ama senin de gözün Aydın. Umarım en kısa sürede bebeğini sağlıcakla kucağına alıp büyütürsün. Çoook öpüyorum sizi
Vefasızlık, hayır bilmezlik değil, ben de işte tammmm da bu nedenden ötürü müdavimi olduğum topiclere girmiyorum artık. Çünkü bu topiclerde en eski olup da hamile kalmayan 1-2 kişiden biriyimki yanlış bilmiyorsam benim doğumum hepinizinkinden önce olmuştu. Düşünün yani sağlık nedenlerinden ötürü daha çalışma izni bile çıkmadı bana..
Yelizcim sen de alınma tatlım. Bak menbeta tedavi görüyormuş, ben başka sağlık problemlerimle uğraşıyorum, sen bebiş olayına ara verdin çalışıyorsun, diğer kızlar hamile...yani odaklandığımız konular değiştiği için birbirimizi unutmuş gibi görünebiliriz. ama ben böyle olmadığını düşünüyorum canım ya.ilk baktığım sayfalardan biri bu sayfa, senin de öyleymiş.. Gelsem kimsenin selam vermeyeceğini düşünmüyorum tatlım. Onlar da seni görmemişlerdir de o yüzden öyle olmuştur. Üzülme arkadaşım..
Kızlar siz de Allah'a emanet olun...
Vefasızlık, hayır bilmezlik değil, ben de işte tammmm da bu nedenden ötürü müdavimi olduğum topiclere girmiyorum artık. Çünkü bu topiclerde en eski olup da hamile kalmayan 1-2 kişiden biriyimki yanlış bilmiyorsam benim doğumum hepinizinkinden önce olmuştu. Düşünün yani sağlık nedenlerinden ötürü daha çalışma izni bile çıkmadı bana..
Yelizcim sen de alınma tatlım. Bak menbeta tedavi görüyormuş, ben başka sağlık problemlerimle uğraşıyorum, sen bebiş olayına ara verdin çalışıyorsun, diğer kızlar hamile...yani odaklandığımız konular değiştiği için birbirimizi unutmuş gibi görünebiliriz. ama ben böyle olmadığını düşünüyorum canım ya.ilk baktığım sayfalardan biri bu sayfa, senin de öyleymiş.. Gelsem kimsenin selam vermeyeceğini düşünmüyorum tatlım. Onlar da seni görmemişlerdir de o yüzden öyle olmuştur. Üzülme arkadaşım..
Kızlar siz de Allah'a emanet olun...
Canım hayırladım mı hatırlamıyorum ama senin de gözün Aydın. Umarım en kısa sürede bebeğini sağlıcakla kucağına alıp büyütürsün. Çoook öpüyorum sizi
Canım yok bende degişiklik testlerimizi falanda yaptırmadık.Bakalım kısmetse 2013 gibi flan başlıycaz çalışmaya :)))
sen neler yaptın bakalım..
hiç üzülme canım hayırlısıyla olur herşey geç olsun güç zor olmasın inşallahh
3 ay ara verdikden sonra, calismalara devam ettik, faka ilk dönem cok antibiotik vs ictim , romatizma gibi birseye yakalandim , hic bir römotoljiden randevu alamadigimdan, 3 ay sonra gittim dr. da hic birsey cikmadi , Vitamin D eksikligi haric.
Su an calismalara devam sonuc yok , ümidim bu ay
insallah...
normalinde yasim 37 olmasa, ilk cocugum olcak olmasa hic mi hic stress yapmam da bu durumda artik kritik bir yas... ya oldu oldu, olmadi artik olmaz yani...
Sen ne testleri yaptiracaksin ?
tatlılarım nasılsınız bakem nasıl gidiyor...:) dün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür daha huzurluyum şimdi inş böyle saglıkla sıhatle gider...yaa kızlar kafama bişey takıldı şimdi ben 7+3 günlük hamileyim ama bu kadınlar günü çizelgemde sekizin içindesin yazıyo kafam karıştı neden ki acep tarihide doğru yazdım ama sekizin içinde niye yazıyo yedinin içinde degilmiyim ben şimdi
evet abla bi haftasonradan söyleniliyo bende cözene kadar anca oldum 7+0-7+6 ya kadar 8 hafta deniliyo. 8+0dan 8+6 ya kadarda 9 hafta denilcek. fazla takma kafana sen. hamileligin keyfini cikar ben hala aylik hesaplamalari cözemedim :))) soran olunca kafama göre atiom
bu arada cuma doktora gittim sadedce idrar tahlili ile vajinada iltihap varmi diye bakildi. seker yüklemem 10 gün sonra olacak. sanirim sekerde sorun cikmazsa bir dahaki kontrolum taaaaaa ocakta 8 indemiydi neydi.
tatlılarım nasılsınız bakem nasıl gidiyor...:) dün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür daha huzurluyum şimdi inş böyle saglıkla sıhatle gider...yaa kızlar kafama bişey takıldı şimdi ben 7+3 günlük hamileyim ama bu kadınlar günü çizelgemde sekizin içindesin yazıyo kafam karıştı neden ki acep tarihide doğru yazdım ama sekizin içinde niye yazıyo yedinin içinde degilmiyim ben şimdi
evet abla bi haftasonradan söyleniliyo bende cözene kadar anca oldum 7+0-7+6 ya kadar 8 hafta deniliyo. 8+0dan 8+6 ya kadarda 9 hafta denilcek. fazla takma kafana sen. hamileligin keyfini cikar ben hala aylik hesaplamalari cözemedim :))) soran olunca kafama göre atiom
bu arada cuma doktora gittim sadedce idrar tahlili ile vajinada iltihap varmi diye bakildi. seker yüklemem 10 gün sonra olacak. sanirim sekerde sorun cikmazsa bir dahaki kontrolum taaaaaa ocakta 8 indemiydi neydi.
canım hadi gözün aydın...
çok sevindim kalp atışlarını duymana demekki herşey yolunda canım...maşallahhhhh diyelim aman...
ha bu arada beyaz da yazmış ama 7+3 te 7. haftayı bitirmiş oluyosun..yani 8. haftadasın...
mesela benim 16+3 bugün..16. hafta bitti 17. haftayım..onun için 17. hafatsındasınız diyor...
ben 3. hamileleikle tecrübeli sayılırım canlarım
beyazım büyüttün kızçeni valla...maşallahh sizede...
şeker yüklemesi 24. haftada yaoılıyo buralarda sizin dahamı geç oluyo acaba...
neyse inşallah ondada bi sorun çıkmaz canım..
bende malesef gebelik diyabeti oluyor diyet yapmak zorunda kalıyorum inan hamileyken çok ama çok zor oluyor...
ne yapalım herşey bebeişim için katlanıyorum...
heee ne biliyim yavrum ben hiç anlamıyorum bu hesap işlerinden neden 7 3 geçince sekiz dioruzki acep öylemi hesaplanıyo şimdi sekiz haftalık mı hamile oluyorum ben yani...:) :) demekki bu kk daki hesap doğru gidiyo bende ne biliyim yedi üçüm yaa hep yediye girdim diye hesap ediyorum ayy ne karışık işler yaww ozaman hafta hesabı olarak buraya bakıcm ben
canım ister doldurduğun haftayı söyle 7 haftalığım dee istersen içinde olduğun haftayı 8.haftadayız de
olmadı burdan takip et sende ....
karışık işler bunlar yorma kafanı sennnnn....
ee başaka ne var ne yok var
mı bulantı neyin başladımı??
valla yavrum bulantı başlarda çok vardı ama şimdi azaldı gibi ama gne içimi döndürüyo ara ara kusmuyorum çok şükür ama ara ara içim bulanıyo sanki gene çok şükür okadar zorlanmıyorum arada başım dönüyo okadariyi olsunlarda bunları şikayet olarak bile görmüyorum artık :)
inşallah artmadan bulantılar geçer hamileliğin canım...
evde çocuk olunca zor oluyor çünkü..
sen yemesende oğlun ve eşin için yemek pişirmek zorunda oluyosun..
çocukla dinlenmekte zor oluyor malum....
gerçi oğlunda da bulantın olmamıştı senin demi..
iyi geçmesine sevimdim...dikkat et kendine ..
16. haftam bitti bende çok daha iyiyim şükürler olsun...
bunlar hamileliğin küçük sıkıntıları gerçi sıkıntıda denemez ya okadar bekledikten sonra...
..Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
canım hadi gözün aydın...
çok sevindim kalp atışlarını duymana demekki herşey yolunda canım...maşallahhhhh diyelim aman...
ha bu arada beyaz da yazmış ama 7+3 te 7. haftayı bitirmiş oluyosun..yani 8. haftadasın...
mesela benim 16+3 bugün..16. hafta bitti 17. haftayım..onun için 17. hafatsındasınız diyor...
ben 3. hamileleikle tecrübeli sayılırım canlarım
beyazım büyüttün kızçeni valla...maşallahh sizede...
şeker yüklemesi 24. haftada yaoılıyo buralarda sizin dahamı geç oluyo acaba...
neyse inşallah ondada bi sorun çıkmaz canım..
bende malesef gebelik diyabeti oluyor diyet yapmak zorunda kalıyorum inan hamileyken çok ama çok zor oluyor...
ne yapalım herşey bebeişim için katlanıyorum...
aman ne biliyim canım inan bu hesapları çözmek bir olaykafama takmıyorumda kuzum beynim şaşıyo valla cnaım çok şükür iyi olsunda gerisi boş iyi gidiyoruz çok şükür hımm seker yüklemesinden 10 gün daha kurtuldun desene en sevmedigim sey benim o valla yavrum sizde kontroller uzun orda kesin eve ultrason makinesi sart insan meraktan çatlar BİR YANDADA baya büyümüş görüypsun gidince oda ayrı güzel aman iyi olunda canım benim inşş...:) ilk hamişimiz olarak bir bebişimiz senden gelcek yesin onu teyzeleri
aynen öyle canım ben oğlumda hiçbirsey yaşamamışım bu çok farklı oğlum hiç üzmediyorgunluk mide bulantısı baş dönmesi hiç bilmem ben oğlumu taşıdım zamanı geldi çıkardım öyle diyim... bu velet baya salladı beni...:) aynen öyle yavrum evde çocuk olunca hersey iki katı daha zor kahvaltı yemek istekleri oyy oyy bir dk oturtmuyo napsın kuzum oynayalım anne acıktım anne Allahım saglık versin ikisinede bunlar bile güzell çok şükür Allahım küçük meleğimin kardeşini görmesini nasipo etsin inşş o günleride göriyim herseye katlanır insan :)
saol canim büyüyoruz iyice hissetmeye basladim artik büyüdügünü tekmeler sertlesti masallah.
burda isler baska yürüyo iste canim ya. 24-28 hafta arasi yapiliyo seker doktor yapmiyo labratuarlar var ayri özel gibi orada yaptiriyosun. bende randevu aldim ayin 22sine randevu verdi bana. normal cikarsa ocakta gitcem kontrole ama yüksek cikarsa nolcak onu bilmiyorum henüz:))) valla bende kesin cikar diye düsünüyorum. normalde tatliyi azalttim zaten esimde diyette hamur islerinide azalttik beyaz ekmeyide kestik. meyve ve süt ürünlerine agirlik verdim iste bakalim.
ilk zamanlar bende haftalari senin gibi arastiriyodum kac haftadayim diye haftalar cogaldi bende biraktim :) evet ya uzun baya kontroller. bizde tepiklerle idare ediyoruz. sistem farkli baya burda. belirli kontrol haftalari var o haftalarda muayne ediyolar. dedigin gibi saglikli olsunda gerisi önemli degil :)
bildigim seker hastasi yok bi dedemde var ama oda yasli hani yaslilik sekeri var onda:)öyle canım öyle...
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
herşeye kjatlanırız demi ama....
kız bunlar kıymetli bebeişler bekledik istedik onları naz yapıyolar annelerine...
ewet sen şimdiden başala diyet gibi canım..inşallah çıkmaz gerçekten zor ben bilirim ağladığım günleri....
ailende varmı canım..oda etkili oluyooo..benim teyzem şeker hastası düşün 1.derece akraba bende de çıktı ailede başka birinde yok...
yoksa kilolu olan nice arkadaşım var onlarda şeker falan çıkmadı...
sen yinede dikkat et beslenmenee
yarin bakcaz artik :) doktor bisey demedi ama bebek icin verdikleri defter var hamilelikten itibaren sanirim 15-16 yasina kadar tutulmasi gereken bi defter herneyse ordaki kontrol haftama göre yazio glükoz diye :) yarin anlariz artik
ask olsun canim biz hep burdayiz. hergün düzenli olarak bi kac kez ugruyorum ben 3-4 kisi kaldik buralarda siz yoksunuz asil biz size kirilcaz
canım gerçekten pek sık giremiyorum..uygun oluncada yazıyorum zaten...
aşk olsun ya seni görüpte selam vermemezlik edilirmi??
zaten topik pek bi sakin nedense??
ha kızlar bu arada menbeta hiççç gelmiyor ben onu çok merak ettim haberi olan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?