- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.501
Mulberry, blackangel nerelerdesiniz kızlar
buaralardayım canımmm....Mulberry, blackangel nerelerdesiniz kızlar
buralardayız bebem valla bakıyom bakıyom kimse yokgerçi bayadır giremedim ama sen nasılsın kuzum nasıl gidiyo iyimisin zorluyomu minnoş annesini valla ben iyi olmaya çalışıorum kızlar çok şükür yat kalk büyük veletle uğraş geçiyo günler beyazım mulberryim sizin minnoşlar nasıl kızlar arada girin yzın iyimisiniz :d :d :d asesulfam cinsiyet belli oldumu :d
buaralardayım canımmm....
günler geçiyor iş güçle ne olsun...
bende iyiyim hamdolsun..
enfeksiyon için antibiyotik kullandım bitti..perşembe doktor kontrolüm var..
sanki kasık ağrılarımda azaldı benim enfeksiyondanmış demek diyorum..
doktor ultrasonla tekrar rahim ağzı uzunluğuna bakıcak onun içi 2 hafta sonra gel demişti..
bakalım inşallah herşey yolundadır..kızımıda görürüm bu arada..büyümüştür miniğim...
artık hareketlerini net hissedebiliyorum ama benim kız pek bi nazlı canım..öle kibar kibar vuruyor arada
sen nasılsın canım neler yapıyosun?? belli oldumu cinsiyetiniz?
bizde iyiyiz ama bende seker cikti ona moralim bozuldu azcik yarin hastaneye gidip diyetisyenle konuscam sanirim bakalim. onun disinda bisi yok :)))
buralardayız bebem valla bakıyom bakıyom kimse yokgerçi bayadır giremedim ama sen nasılsın kuzum nasıl gidiyo iyimisin zorluyomu minnoş annesini valla ben iyi olmaya çalışıorum kızlar çok şükür yat kalk büyük veletle uğraş geçiyo günler beyazım mulberryim sizin minnoşlar nasıl kızlar arada girin yzın iyimisiniz :d :d :d asesulfam cinsiyet belli oldumu :d
buaralardayım canımmm....
günler geçiyor iş güçle ne olsun...
bende iyiyim hamdolsun..
enfeksiyon için antibiyotik kullandım bitti..perşembe doktor kontrolüm var..
sanki kasık ağrılarımda azaldı benim enfeksiyondanmış demek diyorum..
doktor ultrasonla tekrar rahim ağzı uzunluğuna bakıcak onun içi 2 hafta sonra gel demişti..
bakalım inşallah herşey yolundadır..kızımıda görürüm bu arada..büyümüştür miniğim...
artık hareketlerini net hissedebiliyorum ama benim kız pek bi nazlı canım..öle kibar kibar vuruyor arada
sen nasılsın canım neler yapıyosun?? belli oldumu cinsiyetiniz?
canım olsun bozma moralini sen...bizde iyiyiz ama bende seker cikti ona moralim bozuldu azcik yarin hastaneye gidip diyetisyenle konuscam sanirim bakalim. onun disinda bisi yok :)))
amanda aman hareketlerinide hissediyomuş aman yavrum kızımız iyi olsunda nazlı olsun beee...:) okadar beklendi tabi yapcak nazını...
yavrum benim genelde kız bebişlerde hamilelik sekeri çıkıyo diye biliyorum mulbberry daha iyi bilir gerçi ama benim ikizimdede komuşumdada hamilelik sekeri çıktı kızlarda oluyo normal yani çok kafana takma sıkıntı etme kendine tatlıdan uzak dur tatlım bişeycik olmaz
ohh be sesiniz çıktı şükür
Bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok..
ben ses edeyim bari dedim:)bulantın vardı rahatladın inş.. evet, evde çocuk olunca gün dolu dolu geçip bitiyor..
herkes iyimiş çok şükürarada seslenin kendinize iyi bakın cnm
antibiyotik iyi oluyor canım..benimde ilaç bitince ağrım geçmişti
ama 5 gün önce yine kasıklarım ve böbreklerim ağrıdı, tahlil yaptırdım ..çok az çıktı lökosit..
dr'um sınırın altında, bol suyla atılır dedi enfeksiyon için..
çok şükür 2-3 gündür hiçbişeyim yok, hiç hissetmiyorum
evet canım garip bişey ya, kasık ağrısı insanın aklına gelmez enfeksiyondan diye:44:
çok şükür iyisiniz..bebiş hareketlenmişşş ne güzel bi duyguudemek narin hareketlerii var oyy oyy
bende de 2-3 gündür kıpranmalar var..
bebiş için 2 hafta önceki muayenede dr'um bebek erkek sanırım dedi.. ama bi sonraki, muayenede tekrar bakalım dedi
dündü muayenem..bağdaş kurmuş, dr'um pozisyonunu bozmaya çalışsada ısrarla değiştirmedi bebiş..
bende rahatsız etmeyelim dedim, yani cinsiyetle ilgili netleşme olmadı..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlesininkini..
bebeğimi gördüm ya içim nasıl rahatladı, ara ara tedirginliğim oluyor.. özellikle zaman geçince,yoğunlaşıyor duygularım
Allahımm kucağımıza aldığımız, onlarıda konuşacağımız günleri görmeyi nasip etsin..
rahimağzı uzunlluğu ölçümü için ideal hafta ne zaman oluyor?
dr'um banada yapmak isteyecektir muhakkak(şimdiye kadar kimse yapmamıştı ama),önceki gebeliğe istinaden..
canım kendine bebişine iyi bak...Allahım esirgesin sizlerii
güzel haberlerini bekiyoruz.. görüşmek üzere:79:
oooyy demek belli değil cinsiyet daha..kuzucuk bağdaş kurmuş keyfi yerinde desene...
canım 12 haftada bana %70 erkek dedi doktor..ama 16. haftada kız olduğunu söyledi...
çok erken daha bi daha ki kontrolde öğrenirsin inşallah..aman sağlıklı olsunlarda...
bnende görünce kuzumu rahatlıyorum 1-2 hafta iyi gidiyor sonra yine endişlere kapılıyorum..böyle gidecek herhalde...
benim 16. haftada rahim ağzı uzunluğuna baktı doktorum hiçbi sorun yok normal dedi..2 hafta sonra gel yine bakalım takip edelim dedi..,
zaten genelde 18-20 haftalarada belli olyormuş benim okuduğum..
doktorum kaybım olduğu için sık sık kontrol ediyor...
24. haftaya kadar açılma olmazsa rahim bebeği tehlkeli haftalar geçene kadar taşır dedi...
önlem amaçlı progestan kullanıyorum ben 32.haftaya kadar kullanıcakmışım..
eğer açılma yada kısalma olursa serklaj yapmayı önerdi..inşallah gerek kalmaz...
sendende güzel haberler bekliyorum..allah a emanet ol canım...
Allahım korusun inşallah
aynı öyle canım.. sağlıklı olsunda hiç önemli değil..
hepsi evlat.. inan merak içinde bile değilim.. doğduğunda öğreniriz zaten diyorum:)
onu görüyorum yeniden heyecanlanıyorum.. özlem bu demek ki..
hayırlısıyla serklaja bile gerek kalmayacak inş..
o işlemide daha erken yaptıklarını sanıyordum ama demekki gerekirse müdahele edip yine yapılabiliyor demekki..
ben progestanı bıraktım..
ama tedbir amaçlı olsun dedi, asprin verdi..doğuma kadar kullan hergun 1 tane diye.. pıhtılaşma gibi durum olsa, ilk gebeliktede belli olurdu sanırım ama..ama tedbir işte..
2 haftada bi muayene veriyor, sık görüşelim diye(ilk 4 ay böyle olsun dedi).. benim içinde iyi oluyor.. huzursuz olmuyorum en azından..
Allah'a emanet olun canım..kendinize iyi bakın..
güzel haberlerle görüşmek üzere..
yavrum benim genelde kız bebişlerde hamilelik sekeri çıkıyo diye biliyorum mulbberry daha iyi bilir gerçi ama benim ikizimdede komuşumdada hamilelik sekeri çıktı kızlarda oluyo normal yani çok kafana takma sıkıntı etme kendine tatlıdan uzak dur tatlım bişeycik olmaz
canım olsun bozma moralini sen...
allah daha kötü hastalıklar vermesin..
biraz diyetle yoluna giriyor...bende de vardı biliyosun...
valal beklenen bebek pek nazlı....yerim onu ben..nasıl mutlu oluyorum ben o nazlı tekmeleri hissedince sorma...
annesini zorlamak istemiyo ondan sanırım..
canım sadece kız bebeklerde olmuyo..erkek bebek bekleyen arkadaşımda da şeker çıktı..
cinsiyetle alakalı değil anlayacağın...
gebelik şekeri demek ilerleyen yaşlarda şeker hastalığına yakalanma ihtimalinini yüksek olması demek...genetik bişide olabiliyoo...
biraz diyetle sorun halloluyoo..olmadı insülin iğnesi kullanılıyo...
allah dermansız dert vermesin kuzucuklara değer canım benim
bende az önce geldim hastaneden. doktor sekerimin sinirin az üstünde oldugunu söyledi dedigin gibi diyet verdi. bide kan sekeri ölcme cihazi verdi bi hafta kullancam günde 4 defa ölccem.yemeklerden bi saat sonra az önce ögle yemeginden sonra ölctüm gayet iyi cikti. bu vesile ile bebisimi gördüm :) yoksa ocaga kadar göremicektim 952 gr olmus bicirik. agzini acip acip duruyodu :))))
oyyy yerim ben onun ağzını hiç takma kuzum sekeri doktorunu dinle güzel gider hersey...:) bebişinde iyi kocaman oldu maşallahh ben onun 952 gr yerim yaaa :d :d
esim diyette zaten aslinda bi kac haftadir doktorun dedigi gibi besleniyoruz da seker yüklemesinin oldugu hafta hatta bigün önce misafirler vardi ister istemez kek börek kacti :)))
hatta doktor bile kiloma sasirdi sadece 2 kilo aldim. takmiyorum artik :) bu arada bende kan kalmadi haa persembe 5 tüp bugün 7 tüp kan verdim.
sizde kocaman oldunuz abla bebisinle masallah 10 hafta olmussun bile.
ahh ablam saglıklı olunda diyet falan yapılır bak kilo alımında iyi demekki bebişine gidiyo çok şükür hiç hiç takma yarıladın artık maşallah ilk bebişimiz kıymetlimiz senden gelicek inşşvalla çok şükür bee kuzum persembe 11 haftamıza giriyoruz Allahın izniyle 12 haftamda gitcem işte ikili test için ama işte şu tehlikeli bir dönem geçsin rahatlıycam hala korkularım var tabi psikolojik Allahım saglıklı sıhatli almayı nasip etsin bebeklerimizi inşş bol bol dua ediyorum hepimiz için Allahım bize saglıklı bebişler hamiş olmayı bekleyen arkadaslarımıza hemen bebiş nasip etsin inşş kan vermeyi hiç deme valla daha bir kere kan verdim ama kadın nasıl aldıysa kolum mosmor oldu o yüZden kan aldırmak bana eziyet geliyo ....
o endise git gitmiyo ki abla hala bazen tereddüt ediyorum. seker cikmasina sevindim bile diyebilirim :)) normalde ocaga kadar doktra gitmicektim. ultrasona girmicektim bugün girdik ultrasona nasipse 3 hafta sonra bida gircez. valla yani sir bu yüzden sevindim desem yeri var. ne kadar icimde kimildasada görünce insan daha bi rahtliyo.
bende az önce geldim hastaneden. doktor sekerimin sinirin az üstünde oldugunu söyledi dedigin gibi diyet verdi. bide kan sekeri ölcme cihazi verdi bi hafta kullancam günde 4 defa ölccem.yemeklerden bi saat sonra az önce ögle yemeginden sonra ölctüm gayet iyi cikti. bu vesile ile bebisimi gördüm :) yoksa ocaga kadar göremicektim 952 gr olmus bicirik. agzini acip acip duruyodu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?