bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

bende de kimse bilmiyor bi kaç dışında..annelerimiz biliyor hani
ama oğlum 1 yıldır karnımı sevip,öpüp duruyor.. bazen olmadık yerlerde, -annemin karnında kardeşim var- diyor..
eşimle lafı değişiyoruz hemen.. okulda bile sürekli- benim kardeşim olacak- diyormuş.. öğretmen geçen ay eşime sormuş; ''bebek bekliyorsunuz, eşiniz hamileymiş sanırım'' diye :))
dediğin gibi ayaklı gazeteler ..çocuktan al haberi boşuna dememişlerr

önceden gebelikte herkesle paylaşmıştım, inan dediğin gibi bu durumda şimdi çok daha huzurluyum
insanlar çok irdelerler birde biliyorsun
hele ki kayıbında olunca ; 'nedenmiş, nolmuş, şöyleydi böyleydi ws.'' bi sürü sual.. yüreğim kalmamışş yaa kaldırmayaa..

yavrum aynen öyle inan bana insanların sürekli soruları daha çok yoruyor insanı gerçekten çok patavatsız çocugun psikolojisini düşünmeyen okadar çok insan gördümki birazda bundan saklıyorum yani inan bana dokuz ay karnım çıkmasa doğurana kadar söylemem o derece yani bebek kaç aylıktı ne zaman öldü kanaman çok oldumu yani insanın acısını bırak çocugun yanında böyle sorular sorulması beni daha çok yıprattı mahfoldum oyüzden bende kimseye söylemiycem sakllıyabilidigim kadar saklıycam böyle kafam çok ama çok rahat bişey olmasınıda bırak ne kadarlık oldu bebek iyimi gibi sorularda yok ohh bakalım hayırlısı inş saglıkla sıhatle alırızda bebişlerimizi bu sfer herkesin yüzü güler özelliktede büyük meleklerimizin hersey onlar için...:)

aynen katılıyorum dediklerine.. insanoğlu her yerde aynı işte

amin canım amin.. bu sefer herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..
evimize bebek kokusu dolsun ama dimii.. kaç zaman oldu

Rahat geçiyormu şuan gebeliğin? bulantı ws.

Son düzenleyen: Moderatör:

ahh bee güzelimm inşş inşş Allahım o günleride göstersinn tek dileğim geldim 33 yaşına Allahım bir kerede nasip etsin bir evlat daha kucagıma almayı zaten kaybımızdada ilk bebişimizdede binlerce kez şükür ettik Allaha inancımız olmasa katlanılırmı bir daha sınamasın inşş bu acıyla o yüzden evlat sahibi olan biri olarak dua ediyorum Allahım isteyen herkesin kucagını doldursun annelik duygusunu tattırsın inşşş dualarım hep böyle hayırlısı bakalım tek tek doğum haberlerinide alıcaz inş burdan hamile haberleride... evet canım sabahları özellikte midem çok bulanıyo oğluma bile kahvaltı zor ettiriyorum o derece mutfak korkulu rüyam oldu ara arada baş dönmem oluyo şimdilik

Son düzenleme:

amin amin.. dileyen herkese nasip etsin Allahım.. gönlünde bu sevdanın ateşi yanan nice insanlar var..
herkese tattırsın Allahım..

benimde sabahları oluyor bulantı..aslında gün içinde yemek yedikten sonrada oluyor bazen
kokuya hassasiyetim var, az kaldı geçecektir o da..
yinede rahatım ama, 2 gündür gözüm kararıyor tansiyonmu düşüyor bilmiyorum..çok halsizleşiyorum
randevuların gününü beklemekte sabır istiyor yaf

canım benimde öyle yataktan kalkınca öyle midem acayip dönüyo sonra geçiyo bişeyler yiyince gene dönmeye başlıyo ama öylee beni mahfetmiyo dozunda hepsi çok şükür aynen öylee randevu günleri haftlaar geçmiyo yaaa eşime diyorum hala aynı aydamıyız yaa hiç geçmiyo sanki

günleri saymayayım diyorum ama, yinede hesap kitaba girişiyor insan işte..
oo sen aylardan gidiyorsun hızlısınn ben şimdilik haftalara takığım
Sabırsız gördüm kendimii ,

Görüşmek üzere..Allah'a emanet olun.. kendine, oğluşuna ve bebişine iyi bak canım:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
ah o günler banada gecmio cuma randevum var ama ultrason yokmus bu randevuda anladigim kadariyla seker yüklemesi yapcaklar. kan falan alcaklar galiba ama doktor ac gel falan demedi. formda takip ettigim kadariyla ac gidiliyomus. zaten sabah 9 da olcak ac gidim bari.belkide yapimaz bilmiyorum ki :)))

seker yüklemesidir bebegim o aç vgit hiçbirsey yeme hadi hayırılısı bakalım kuzum :) :)

acılar birleştiriyor mutluluklar ayırıyormu insanı ???
yada şu daha dogru olur aynı mutlulugu yaşıyan kişiler konuşur digerleri önemli degildir...
Çok çok kırıldım hepinize (serap ve jeylo hariç)
eskisi kadar sık giremesemde hep takip ettim arada yazdımda.
Ama yok acı yaşarken konuşan kişiler şimdi yoklar sanırım......

valla biz buralardayız canım sen yoksun

bulantılar ve evde kızım olunca ben nette pek vakit geçiremiyorum girdikçede yazıyorum elimden geldiğince

sen nasılsın bu arada????

bulantılar ve evde kızım olunca ben nette pek vakit geçiremiyorum girdikçede yazıyorum elimden geldiğince

canım sen inan bizim için çok degerlisin bir kere sen bizim motive kaynagımızsın acılarımız varken bize umut veren güçlendiren insansın o yüzden seni hakkını ben hiç ödüyemem benim için okadar degerlsin o yüzden dedim yaa sanada ayağımı sürttüm hamile kaldım ama bu ayak sürtmelerim ilk senin için inan sen hamile kalınca kendim kalmış gibi mutlu olucam ama kırılma canım ya arkadaslara umutlar heyecanlar belkide içleri kaldırmıyodur burayı oda olabilir ama inan bana biz hep seni özlüyoruz

burada olanlar ben gelince selam bile vermiyolar canım .
bende aynı iş ev gidiyo işte hadi senin mazeretin var pek sıkta görmüorum zaten seni arada bi giriosun sanırsam :)

bebegim canım kuşummmmmmmmmmm sende benim için çok çok degerlisin hamile çıtırım benimm :)

seker yüklemesidir bebegim o aç vgit hiçbirsey yeme hadi hayırılısı bakalım kuzum :) :)

yarin bakcaz artik :) doktor bisey demedi ama bebek icin verdikleri defter var hamilelikten itibaren sanirim 15-16 yasina kadar tutulmasi gereken bi defter herneyse ordaki kontrol haftama göre yazio glükoz diye :) yarin anlariz artik

ask olsun canim biz hep burdayiz. hergün düzenli olarak bi kac kez ugruyorum ben 3-4 kisi kaldik buralarda siz yoksunuz asil biz size kirilcaz

burada olanlar ben gelince selam bile vermiyolar canım .
bende aynı iş ev gidiyo işte hadi senin mazeretin var pek sıkta görmüorum zaten seni arada bi giriosun sanırsam :)

canım gerçekten pek sık giremiyorum..uygun oluncada yazıyorum zaten...

aşk olsun ya seni görüpte selam vermemezlik edilirmi??

zaten topik pek bi sakin nedense??

ha kızlar bu arada menbeta hiççç gelmiyor ben onu çok merak ettim haberi olan varmı???

yavrum ben menbetayla facebooktan konuştum bir kere tedavi süreci devam ediyormuş kendini şimdi buraya gelmek için hazır hissetmiyomuş hissedince gelcekmiş tedavi sürecinde sanırım herkese selamı vardı ben unuttum kızlar baya oldu çünkü konuşalı ama iyi kendileri...:) :)

aman iyi olsunda...
onuda anlamak lazım topiğin geneli hamile..
Allahım nasip ederde inşallah tez zamnda müjdeli haberini alırız.....

aman iyi olsunda...
onuda anlamak lazım topiğin geneli hamile..
Allahım nasip ederde inşallah tez zamnda müjdeli haberini alırız.....

Vefasızlık, hayır bilmezlik değil, ben de işte tammmm da bu nedenden ötürü müdavimi olduğum topiclere girmiyorum artık. Çünkü bu topiclerde en eski olup da hamile kalmayan 1-2 kişiden biriyim ki yanlış bilmiyorsam benim doğumum hepinizinkinden önce olmuştu. Düşünün yani sağlık nedenlerinden ötürü daha çalışma izni bile çıkmadı bana..
Yelizcim sen de alınma tatlım. Bak menbeta tedavi görüyormuş, ben başka sağlık problemlerimle uğraşıyorum, sen bebiş olayına ara verdin çalışıyorsun, diğer kızlar hamile...yani odaklandığımız konular değiştiği için birbirimizi unutmuş gibi görünebiliriz. ama ben böyle olmadığını düşünüyorum canım ya.ilk baktığım sayfalardan biri bu sayfa, senin de öyleymiş.. Gelsem kimsenin selam vermeyeceğini düşünmüyorum tatlım. Onlar da seni görmemişlerdir de o yüzden öyle olmuştur. Üzülme arkadaşım..
Kızlar siz de Allah'a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…