- 16 Haziran 2011
- 3.913
- 7
- 358
- 41
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.441
ahh kurban olurum ben ona kocaman adam olmuş maşallah seninki. ne kadar güzel yardımcı olmasıı maşallah ona yavrum bende geçen sefer hemen söylemiştim sürekli soruyodu kardeşim büyüyomu diye sonra gidince açıklaması zor olur diye şimdi gelmek istemiyomuş sonra gelcek dedim hazır degilmiş dedim tamam dedi bebegimnapsın ölümü algılayamazki daha o yüzden şimdi bekliyorumm bir iyice otursunda hamilelik tabiki Allahımdan dokuz ay hep risk ne zmaan olcagı belli degil ama ne biliyim zamanı gelince söylüycem şimdi söylesem herkese kardeşim olcak diye yayar ayaklı gazete kimse bilmiyo daha çünkü böyle daha huzurluyum
bende de kimse bilmiyor bi kaç dışında..annelerimiz biliyor hani
ama oğlum 1 yıldır karnımı sevip,öpüp duruyor.. bazen olmadık yerlerde, -annemin karnında kardeşim var- diyor..
eşimle lafı değişiyoruz hemen.. okulda bile sürekli- benim kardeşim olacak- diyormuş.. öğretmen geçen ay eşime sormuş; ''bebek bekliyorsunuz, eşiniz hamileymiş sanırım'' diye :))
dediğin gibi ayaklı gazeteler ..çocuktan al haberi boşuna dememişlerr
önceden gebelikte herkesle paylaşmıştım, inan dediğin gibi bu durumda şimdi çok daha huzurluyum
insanlar çok irdelerler birde biliyorsun
hele ki kayıbında olunca ; 'nedenmiş, nolmuş, şöyleydi böyleydi ws.'' bi sürü sual.. yüreğim kalmamışş yaa kaldırmayaa..
aynen katılıyorum dediklerine.. insanoğlu her yerde aynı işte
amin canım amin.. bu sefer herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..
evimize bebek kokusu dolsun ama dimii.. kaç zaman oldu
Rahat geçiyormu şuan gebeliğin? bulantı ws.
ahh bee güzelimm inşş inşş Allahım o günleride göstersinn tek dileğim geldim 33 yaşına Allahım bir kerede nasip etsin bir evlat daha kucagıma almayı zaten kaybımızdada ilk bebişimizdede binlerce kez şükür ettik Allaha inancımız olmasa katlanılırmı bir daha sınamasın inşş bu acıyla o yüzden evlat sahibi olan biri olarak dua ediyorum Allahım isteyen herkesin kucagını doldursun annelik duygusunu tattırsın inşşş dualarım hep böyle hayırlısı bakalım tek tek doğum haberlerinide alıcaz inş burdan hamile haberleride...evet canım sabahları özellikte midem çok bulanıyo oğluma bile kahvaltı zor ettiriyorum o derece mutfak korkulu rüyam oldu ara arada baş dönmem oluyo şimdilik
amin amin.. dileyen herkese nasip etsin Allahım.. gönlünde bu sevdanın ateşi yanan nice insanlar var..
herkese tattırsın Allahım..
benimde sabahları oluyor bulantı..aslında gün içinde yemek yedikten sonrada oluyor bazen
kokuya hassasiyetim var, az kaldı geçecektir o da..
yinede rahatım ama, 2 gündür gözüm kararıyor tansiyonmu düşüyor bilmiyorum..çok halsizleşiyorum
randevuların gününü beklemekte sabır istiyor yaf
ah o günler banada gecmiocuma randevum var ama ultrason yokmus bu randevuda anladigim kadariyla seker yüklemesi yapcaklar. kan falan alcaklar galiba ama doktor ac gel falan demedi. formda takip ettigim kadariyla ac gidiliyomus. zaten sabah 9 da olcak ac gidim bari.belkide yapimaz bilmiyorum ki :)))
Ben geldimmmm :)))))))
Nehaberr kuzuşlarım gerçi çogu haberimiz iyi arada bi karamsarlıklar olmuş ama olsun o kadarcıkın :))))
@Yelizcem nerlerdesin canim ya???
Sende yokmu yenilik ???
Bizim zamandan yani nisan /mayis düsük yapanlardan bi sen ve ben kaldik sanki hamile kalmayan
benim umudum bu ay , hayirlisiyla...
Sende durum nedir ?
Canım yok bende degişiklik testlerimizi falanda yaptırmadık.Bakalım kısmetse 2013 gibi flan başlıycaz çalışmaya :)))
sen neler yaptın bakalım..
hiç üzülme canım hayırlısıyla olur herşey geç olsun güç zor olmasın inşallahh
acılar birleştiriyor mutluluklar ayırıyormu insanı ???
yada şu daha dogru olur aynı mutlulugu yaşıyan kişiler konuşur digerleri önemli degildir...
Çok çok kırıldım hepinize (serap ve jeylo hariç)
eskisi kadar sık giremesemde hep takip ettim arada yazdımda.
Ama yok acı yaşarken konuşan kişiler şimdi yoklar sanırım......
valla biz buralardayız canım sen yoksun
bulantılar ve evde kızım olunca ben nette pek vakit geçiremiyorum girdikçede yazıyorum elimden geldiğince
sen nasılsın bu arada????
burada olanlar ben gelince selam bile vermiyolar canım .valla biz buralardayız canım sen yoksun
bulantılar ve evde kızım olunca ben nette pek vakit geçiremiyorum girdikçede yazıyorum elimden geldiğince
sen nasılsın bu arada????
canım sen inan bizim için çok degerlisin bir kere sen bizim motive kaynagımızsın acılarımız varken bize umut veren güçlendiren insansın o yüzden seni hakkını ben hiç ödüyemem benim için okadar degerlsin o yüzden dedim yaa sanada ayağımı sürttüm hamile kaldım ama bu ayak sürtmelerim ilk senin için inan sen hamile kalınca kendim kalmış gibi mutlu olucam ama kırılma canım ya arkadaslara umutlar heyecanlar belkide içleri kaldırmıyodur burayı oda olabilir ama inan bana biz hep seni özlüyoruz
seker yüklemesidir bebegim o aç vgit hiçbirsey yeme hadi hayırılısı bakalım kuzum :) :)
acılar birleştiriyor mutluluklar ayırıyormu insanı ???
yada şu daha dogru olur aynı mutlulugu yaşıyan kişiler konuşur digerleri önemli degildir...
Çok çok kırıldım hepinize (serap ve jeylo hariç)
eskisi kadar sık giremesemde hep takip ettim arada yazdımda.
Ama yok acı yaşarken konuşan kişiler şimdi yoklar sanırım......
burada olanlar ben gelince selam bile vermiyolar canım .
bende aynı iş ev gidiyo işte hadi senin mazeretin var pek sıkta görmüorum zaten seni arada bi giriosun sanırsam :)
canım gerçekten pek sık giremiyorum..uygun oluncada yazıyorum zaten...
aşk olsun ya seni görüpte selam vermemezlik edilirmi??
zaten topik pek bi sakin nedense??
ha kızlar bu arada menbeta hiççç gelmiyor ben onu çok merak ettim haberi olan varmı???
yavrum ben menbetayla facebooktan konuştum bir kere tedavi süreci devam ediyormuş kendini şimdi buraya gelmek için hazır hissetmiyomuş hissedince gelcekmiş tedavi sürecinde sanırım herkese selamı vardı ben unuttum kızlar baya oldu çünkü konuşalı ama iyi kendileri...:) :)
aman iyi olsunda...
onuda anlamak lazım topiğin geneli hamile..
Allahım nasip ederde inşallah tez zamnda müjdeli haberini alırız.....
aman iyi olsunda...
onuda anlamak lazım topiğin geneli hamile..
Allahım nasip ederde inşallah tez zamnda müjdeli haberini alırız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?