- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.541
blackangel canım nasılsın bebısle ve oglusunla?rahatınız yerınde umarım..
Bebısın cınsıyetı bellı oldumu?
Vallahi topic sessızlıge bürünmüs cnm ya:44:mulberry nasıl oldu acaba
ıyı olmanıza sevındım canım..oglum hiç yormuyor çok sükür.bende de enfeksıyon çıktı yıne,keyfımı kaçırdı bıraz.yarın radyolojıden randevum var,böbreklere bakılacak.agrıyolar zaten:S bebıs netlesmemıs o zaman.saglıklı olsunlarda yavrular,daha ne ısterız..bız bos bırakmayalım burayı barı,kımseler yok nedense.. Her zaman guzel haberlerınızı beklıyorum..Allah'a emanet olun canım arayı acmayalım:79:
selam kızlar nasılsınız arada okuyorum ama pek yazmıyorum..herkes iyidir inşallah.. biz iyiyiz kızımla çok şükür,büyüyoruz teyzeleri..şimdi geldik dr dan maşallahımız var.. blackangel canım bu sıralar kızlar çoğunlukta inşallah kızın olur ama en sağlıklısından inşallah..herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın canlar
kızlar meraba sıze bırsey soracağım ben 12 kasımda 6+5 kalp atışı alınmadı için kürtaj oldum bugün 38 gün oldu hala adet olmadım ne ağrım ne sanıcım hıçbirseyım yok dün pazartesi sabah gebelık testi yaptım iş yerınde tek çizgi cıkmıştı bende çantama attım eve gidince eşime at dıye verdim aaa burda ıkıncı çizgi var dedi dün salı akşamıda kan vermeye gıttık kan sonucuda beta hcg 6.20 cıktı bu ne oluyor sımdı hmm bu arada ben heterozigot hastasıyım kan pıhtılaşması var 2 kez düşük yaptım suan corasprin kullanıyorum ama bu belırsızlık beı öldürüyor dr. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sizce durumum nedır hamıle olabılırmıyım
not: sizce bu zamana kadar değerlerimin düşmesi gerekmezmı
canım benim geçmiş olsun yarın haberdar edersin inş önemli bişey degildir hemen geçer sıkma canını aynen canım herkes iyi olsun saglıklıa sıhatle gelsin bebişlerimiz inş daha ne isteriz bencede kızlar yazın iyimisiniz haberdar edin bizi merakta kalıyoruz yoklayın arada burayı Allahıma emanet olun inşşş...
çok sağol canım.. doktorum ilaç verdi, onu kullanıyorum
düşmeye başladı çok şükür enfeksiyon değeri..
renal ultrasona girmiştim, çok şükür böbrekler temiz çıktı.. ondanda çok korktum ağrıyordu ya, enfeksiyondan çürüyecekler diye..
bazı enfeksiyon durumlarında idrar böbreklere geri kaçabiliyormuş, öyle mi acaba demiştim.. o temiz çıktıda, neden ağrıyorlar o zaman ara ara bilemedim
hayırlısıyla enfeksiyonumda temizlense, rahat nefes alacağımm.. ne zaman iç rahatlığım olacak bilmem..
birde serviks uzunluğuma bakıldı, iyiydi.. doktor net bi şekilde kaybımın enfeksiyondan olduğunu söyledi.. 18haftalıktı kaybım, şimdi böyle hafta geçince huzursuzum tahmin edersin..
sizlerde iyisiniz inş yavruylaa?nasıl gidiyor hayat, hamişlikle, yavrularlaa?bu arada yazmışmıydım bilmiyorum ama bir oğlumuz olacakmış hayırlısıylaa.. Allahım kucağımıza aldığımız günleri görmeyide nasip etsin cümletenn inş..
canım beim ilaçta almaya başlamışsın degerinde düşmüş çok şükür korkma hayatım korkma bu endişeler dokuz ay bizi bırakmıycak o Allahın emri ama iyi pozitif düşünücezki kötüyü çağıröıycaz o yüzden hamileliginin tadını çıkar canım korkuya yer yok vayy abisine arkadas geliyo desene ne güzel saglıklı sıhatli gelsin kuzum inşşşşşş...bide bişey sorcam kuzum ya bu selvikal uzunluğa alttanmı bakıyolar doktorlar söylüyolarmı ben doktoruma geçen hafta sordum ilerleyen haftalsrda ona bakıcaz dedi kafama takılmıştı çünkü 16 haftaya girince kontrolüm acaba doktorum bakarmı ben yeniden hatırlatıyımmı bide ayrıntılı ultrasona giricem orda belli olurmu
selam..
nasılsın black? iyisiniz inş yavrularlaa
canım benim muayenede , doktorum ölçümü ultrason muayenesini yaparken söyledi..değer iyiydi zaten.. hassas ölçüm için de alttan yapılabiliyormuş..
muhtemelen öncelikli usg de ölçüm yapılıyorayrıntılı ne zaman seninn?
bebiş nasılmış, yakın zamanda varmıydı muayenen?
çokmu sordum neee
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 24 kasımda 5 haftalık bebeğimiz kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım ilk gebeliğim di heterzigot çıktı dr şuan için bir tek folik asit verdi kan pıhtılaşma oranım düşük diye gebelik öncesi aspirini gerek görmedi 2.gebeliğimde de iğne vurulmana gerek yok aspirin kullanman yeterli dedi ben ilk adetimi oldum şimdi korunsam mı korunmasam mı diye kararsızım korunmak istemiyorum ama gene aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum dışardan bakıldığı zaman olayı atlatmış gibi görüyorum ama uykusuz geceleri bir ben biliyorum halen atlatamadım şuan çok karmaşık durumdayım anlıcağınız allah herkese gönlüne göre versin ve yardımcımız olsun.
Eki Görüntüle 592479
canlarım hepinize mutlu saglıklı sıhatli huzurlu seneler... Allahım bu yeni yılda saglıklı sıhatli bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş....bebek isteyen çalışan canı gönülden bebek hasretiyle yanan anne anne adaylarımızada bebek nasip etsin inşş allahım dularımızı kabul etsin yeni yıl hepimize mutluluk getirsin sizleri çok ama çok seviyorum....
seninde yeni yilin kutlu olsun canim. oglun bebegin ve esinle birlikte güzel günler sizinle olsun.
bu arada nasil gidiyo hamislik cinsiyetini bekliyoruz bizde :))
iyiidir ins canim merak etme, mide bulantilarin nasil oldu,canım benim çok şükür iyiyiz bu hafta kontrolüm var büyük ihtimalle öğrenirim cinsiyetini yazarım hemen balım...inş bebişim iyidir uzun zaman görmeyince hemen evhamlar ayaklanıyo iyimi iyimi acABA diye....:d
iyiidir ins canim merak etme, mide bulantilarin nasil oldu,
benimde haftaya pazartesi sali kontrolum var seker varya bende , ondan evhamliyim diyet yapiyorum ins ise yariodur. bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?