- Konu Sahibi renkliatlas
-
hoşgeldin canım topiğimize geçmiş olsun sanada.. çok zor Rabbim sabır versin..ben düşük yapalı 1 sene 8 ay oldu.. doğsaydı nisanda 1 yaşına girecekti.. hala bebeğim olmadı..rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda..
saol canım uyku halim psikolojik canım.. eşimde kötü inan varya evimizde derin bir sessizlik var, kaynanamın haline mi üzülsek eşimin tahlillerine mi açıkcası kaynanam ağır bastı sıkıntı ve üzüntü konusunda.. o stresten sınavımı bile kaçırdım biliyorsun.. psikolojik durum bi yana bide 10 bin lira kredi çekmiş yemiş , kredi kartlarını ödememiş, bizim eve koyduk hem ona bakıyoruz , kredi borçlarıda bize kaldı , kendi borçlarımızda zaten biliyorsun.. bu ay maaşdan elimizde 500 tl var canım ..bu parayla elektirik su yeme içme yol param kaynanamın ihtiyaçları sigarası onun evinin faturaları ödenecek düşünebiliyor musun??? benim yol param aylık 120 tl oluyor..kredi kartlarımızın limitide bitti.. bu durumdayız..eşim sürekli düşünüyor..suskun..bende öyle eve gelip tv karşısında uyuyoruz sürekli , ne çalışma yapıyoruz ne bişe.. yumurtlama dönemindeyim ama açıkcası ikimizdede istek yok..millet zevkine kredi çeksin yesin borcunu biz ödeyelim , en azından Allahın adaleti büyük öteki tarafta alırız hakkımızı...
kızlar hepinize merhaba nasılsınız yazılanları okudum allahıım hepimize sabır ve hayırlısıyla sağlıklı birer bebek versin yüzümüz güldürsün güzel allahım.hepinize de tekrardan ayrı ayrı geçmiş olsun
canım ya testte bi hata var yada biz 2 ay keçiboynuzu tozu kürü yaptık , onun etkisi..bilmiyoruz..ama morfoloji %0 sa ben doğal yolla hamile kaldım o nasıl olacak ? anlayamadık.. hamile kalma nedenim şuan için yok , yada bilmiyoruz eşimin 4. tahlili bu ay sonu yapılacak..ona göre değerlendirecez canım..değişkenlik gösterse bile %0 morfoloji olsa olsa %1 %2 ye çıkar.. %90 a çıkması normal değil.. bence tahlilde bi hata vardı.. sizin sorununuz var mı?
renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,??aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
organikseker 1,5 senelik evli, 2 düşüğü var,1aydır bebek için uğraşıyor.bat: 19 mart
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan
canım çok saol Allah razı olsun dualarınız yeter.. en azından hamile kalsam tutunacak dalımız olur demi? hepimiz için böyle aslında durum..bu sabah baktım hamile bi kedi kendi kendime yine dertlendim..poff...kedi kadar olamadım yaaaaallah kolaylık versin canım maddi sıkıntılarda eklenince tam olmuş, Allah mucizelerinden birinide siz gönderir inş ve en azından 1 tane sağlam desteğiniz tutunacağınız umudunuz olur.uzun sürecek mi peki maddi boyutu ? allah gönlüne göre versin inş canım keşke yapabileceğimiz birşeyler olsa.bu arada biz 16 aydır deniyoruz.
aminnn :))
yeni gelenler hoşgelmiş, inş topik hepimize uğur getirir ve kucaklarımız dolu döneriz.
inşallah canım sıkıntılardan kurtuluruz.. hep beraber mutluluğa yelken açarız..renkli merhaba canım. yaşadıkların gerçekten çok zor. herşey üst üste geldi sanırım. inşallah bu sıkıntıların biran önce biter ve huzura erersin canım. kendine dikkat et, allah yardımcın olsun. bu arada benim bata da 9 nisan yazabiliriz.
şimdi işin ilginç yanı benim eşimde %0 morfoloji çıkıyorsa ben 2 sene önce nasıl hamile kaldım,bende senin gibi anlamadım.acaba eşimin morfolojisi 2 sene önce yüksekmiydi,şimdi düştümü,o halde morfoloji değişken birşeymidir?nasıl testlerde bir hata olabilir bunu anlayamıyorum,bu çok önemli birşey hatası olmamalı.eşim antalya memorial hastanesine yaptırdı testleri hatalı çıkma ihtimali olabilirmi diye bizde düşündük hatta başka hastaneye tekrar yaptıralım dedik,istanbulda birkaç yeri aradık,onlarda eşinizle gelin bakalım falan dediler,yani herşey tekrar baştan olmalı,buna ne benim psikolojim yeter,ne zamanım nede param,güvenmekten başka çaremiz kaldı.
canım sen şuan hamilemisin yoksa öncedenmi eşinin morfolojisinin 0 olduğunu bilerek o sıradamı hamile kaldın?sorularımı cevaplandırırsan merak ediyorum.birde morfolojinin bozuk olması düşük sebebimi sizce?
arkadaslar nerelerdesiniz yaaaa
kimseler kalmamis. dün adetimin baslangic tarihi kabul ediyorum. normal bi adet yogunlugunda olmasada yogun kahve rengi pihtili akintim oluyo.kürtajdan sonra gelen en yogun akinti oldugu icin adetimin baslangic tarihi bu olsa gerek diyorum.
arkadaslar nerelerdesiniz yaaaa
kimseler kalmamis. dün adetimin baslangic tarihi kabul ediyorum. normal bi adet yogunlugunda olmasada yogun kahve rengi pihtili akintim oluyo.kürtajdan sonra gelen en yogun akinti oldugu icin adetimin baslangic tarihi bu olsa gerek diyorum.
evet cok sukur hamileyim canlar darisi basiniza
evet cok sukur hamileyim canlar darisi basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?