bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kızlar hepinize merhaba nasılsınız yazılanları okudum allahıım hepimize sabır ve hayırlısıyla sağlıklı birer bebek versin yüzümüz güldürsün güzel allahım.hepinize de tekrardan ayrı ayrı geçmiş olsun

allah kolaylık versin canım maddi sıkıntılarda eklenince tam olmuş, Allah mucizelerinden birinide siz gönderir inş ve en azından 1 tane sağlam desteğiniz tutunacağınız umudunuz olur.uzun sürecek mi peki maddi boyutu ? allah gönlüne göre versin inş canım keşke yapabileceğimiz birşeyler olsa.bu arada biz 16 aydır deniyoruz.

aminnn :))

yeni gelenler hoşgelmiş, inş topik hepimize uğur getirir ve kucaklarımız dolu döneriz.

renkli merhaba canım. yaşadıkların gerçekten çok zor. herşey üst üste geldi sanırım. inşallah bu sıkıntıların biran önce biter ve huzura erersin canım. kendine dikkat et, allah yardımcın olsun. bu arada benim bata da 9 nisan yazabiliriz.

merhaba, beni de ekler misiniz? beş yıllık evliyim. evlendiğimden beri bebek için uğraşıyorum. kasım ayında hamile kaldım, fakat 6 haftalıkken gelişimin durması nedeniyle ocak ayında kürtaj olmak durumunda kaldım. doktorumun önerisiyle iki ay ara verdim ve önümüzdeki ay inşallah aşılama tedavisi ile denemeye devam edeceğim. bat 29 mart

şimdi işin ilginç yanı benim eşimde %0 morfoloji çıkıyorsa ben 2 sene önce nasıl hamile kaldım,bende senin gibi anlamadım.acaba eşimin morfolojisi 2 sene önce yüksekmiydi,şimdi düştümü,o halde morfoloji değişken birşeymidir?nasıl testlerde bir hata olabilir bunu anlayamıyorum,bu çok önemli birşey hatası olmamalı.eşim antalya memorial hastanesine yaptırdı testleri hatalı çıkma ihtimali olabilirmi diye bizde düşündük hatta başka hastaneye tekrar yaptıralım dedik,istanbulda birkaç yeri aradık,onlarda eşinizle gelin bakalım falan dediler,yani herşey tekrar baştan olmalı,buna ne benim psikolojim yeter,ne zamanım nede param,güvenmekten başka çaremiz kaldı.

canım sen şuan hamilemisin yoksa öncedenmi eşinin morfolojisinin 0 olduğunu bilerek o sıradamı hamile kaldın?sorularımı cevaplandırırsan merak ediyorum.birde morfolojinin bozuk olması düşük sebebimi sizce?

merhaba kızlar. hadi bakalım beni de ekleyin aranıza. 27 haftalık bebeğimi kaybettim. sezaryan olmak zorunda kaldım. rahimim alınmadığına yatıp kalkıp şükrediyorum. 6 ay bebişi kesinlikle yasakladı doktorum. 3.5 ay kaldı. sonra kontrol edileceğim ve ona göre bebiş izni çıkacak ya da süre uzayacak. bat 20 mart ama kesin değil çünkü daha 1 kez regl oldum:/ ben hepinizin gebeliğini görürüm gibime geliyo. ama benim hala umudum var. allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

canım liste güzel olmuş ellerine sağlım benim bat 25 mart 1 düşüğüm bir ölü doğumum oldu.6senelik evliyim.1 senedirde bebek için istiyoruz

Son düzenleme:
merhabalar; bende iki hafta önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. 3,5 senelik evliyim ilk bebeğimdi, şimdi korunma sürecindeyim. Allah bu acıyı yaşayan herkese sabır versin ve isteyen herkese sağlıklı hamilelikler ardındanda hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah. umarım bu forumdan sürekli güzel haberler alırız.

hepiniz sağlıcakla kalın...

kizlar beni de listeye ekler misiniz

yas 25 1 bucuk sene evlilik; bir gelismemis gebelik nedeniyle kurtaj
ikinci ayim kurtajdan sonra yani batimi yazmaya gerek yok su an korunuyorum

renkliatlas ankarada bir baharatcimiz var ona yaptirdik icinde bi suru sey var ot mot bal polen filan

hafta sonu nedeniyle pek gelen olmamis herhalde nasilsiniz arkadaslar.
haftaya hastalikla basladim. fena grip oldum. bide adet agrim var ama adetim gelmio neden se gelsede kurtulsam artik

günaydın kızlar.. haftasonu sakinmiş buralar.. ben haftasonu giremiyorum, salı perşembe ve cumaları girebiliyorum..

candaşcım duan bitti mi? tefriciye kime geldi şimdi? kime okunuyorsa ben de okurum bana haber verin öteki topiğe girmek istemiyorum..

canım çok saol Allah razı olsun dualarınız yeter.. en azından hamile kalsam tutunacak dalımız olur demi? hepimiz için böyle aslında durum..bu sabah baktım hamile bi kedi kendi kendime yine dertlendim..poff...kedi kadar olamadım yaaaa maddi durumumuz en az 1 sene böyle sürecek canım..

inşallah canım sıkıntılardan kurtuluruz.. hep beraber mutluluğa yelken açarız..

canım hamile değilim, ama morfolojiden haberimiz olmadan 2 sene önce hamile kaldım, 11 haftalıkken düştü..morfoloji bozukluğu düşük olmasına neden olabilir eğer spermlerde dna hasarı varsa , onu anlamak için dna hasar analizi yapılması lazım.. valla bizimde 3 tahlil birbirinden farklı çıktı , eşimde varikosel varmış belkide ondan dolayı olabilir.. ameliyat olması lazım ama şu sıra o kadar sıkıntımız var ki bunu düşünecek halimiz kalmadı hem maddi hem manevi

renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,8 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,16 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
organikseker 1,5 senelik evli, 2 düşüğü var,1aydır bebek için uğraşıyor.bat: 19 mart sanırım hamile
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 6 senelik evli, 1 düşüğü var,12 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 25 mart
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan
baharın kızı 5 senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 29 mart
skyline 1 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var,2 aydır bebek için uğraşıyor.bat: ?

Son düzenleme:
arkadaslar nerelerdesiniz yaaaa
kimseler kalmamis. dün adetimin baslangic tarihi kabul ediyorum. normal bi adet yogunlugunda olmasada yogun kahve rengi pihtili akintim oluyo.kürtajdan sonra gelen en yogun akinti oldugu icin adetimin baslangic tarihi bu olsa gerek diyorum.

canım buralardayım ben ama pek gelen giden yok şu sıralar.. adetin başlangıcı kabul etmen için yoğun kanamanın başlaması lazım, kahverengi akıntı sayılmaz canım bekle biraz daha ..bi anda boşalıcak sanırım..
ben haftasonları girmiyorum cnaım öğretmenim salı perşembe ve cuma günleri dersim var , eve internet bağlatmadık okuldan giriyorum ..girdikçede cevap yazmaya çalışıyorum herkese.

canım buralardayım ben ama pek gelen giden yok şu sıralar.. adetin başlangıcı kabul etmen için yoğun kanamanın başlaması lazım, kahverengi akıntı sayılmaz canım bekle biraz daha ..bi anda boşalıcak sanırım..
ben haftasonları girmiyorum cnaım öğretmenim salı perşembe ve cuma günleri dersim var , eve internet bağlatmadık okuldan giriyorum ..girdikçede cevap yazmaya çalışıyorum herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…