bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kızlarrr hala uyuyamadım acaip ötesi agrım var ve ciger gibi pıhtılar düşürdüm (( çok canım acıoo

kuzuuuum kıyamam yaaaa! vücut o pıhtıları düşürmek için çabaladığından ağrın oluyo. ama düşürmek düşürmemekten bin kez daha hayırlı. inşallah tamamı düşerde biter ağrılarıınn. gerçi sızmışsındır sen bu saattee( öpeyim de göbüşünden geçsin ağrıların

Hmm tamam canim sormaya calisayim :)

Herkese gunaydinnn yelizcim nasil oldun agrilarin cokmu hala. Renkliatlas gelirmi ki bugun. Esi nasil oldu acaba. Minikmeleqim sen nasilsin varmi sende de agri.sizi.

Aha kaldi benim dondurmali pasta boyle olcagi kesindi kac bakalim
Neyse hadi kocan kizmasin ii geceler gorusuruz yarin tatli ruyalarrrrr

hahahahahaha ahh benim güldüren beyazımm ben sana kat kat pasta yaparımm beee valla sen geceüçte geliyom deee masa donatırımm hahahahahah inan bana doğru söylüyomm hahahahaha kıvırmıyommmm dolma sar deme ne istersen yaparım

ahh kuzum benimmmmm muckkkk.geceye göre dahaa iyiyim ama yine var agrım saat sabah 8 de falan sızmışım anca uyandımmm
Hmm tamam canim sormaya calisayim :)

Herkese gunaydinnn yelizcim nasil oldun agrilarin cokmu hala. Renkliatlas gelirmi ki bugun. Esi nasil oldu acaba. Minikmeleqim sen nasilsin varmi sende de agri.sizi.
hala var canım malesef ama gece kıvrandırdı valla
ahh kıyamam sana niye öyle oldu normal mi acaba bir görün istersen kuzum sen öyle deyine içim gitti çok geçmiş olsun bir tanemmm..(

kuzummmmmmm çok szagol canım şimdi az daha iyiyim şükürrr

Canim yaptigimiz espiri iste yuzumuz gulsunbirlikte olsakta bir bardak sekerli suya raziyim ben:)

Yelizcim doktora git istersen yada araya biliyosan telefonda sor. Parcalar cok mu buyuk.

Canim yaptigimiz espiri iste yuzumuz gulsunbirlikte olsakta bir bardak sekerli suya raziyim ben:)

Yelizcim doktora git istersen yada araya biliyosan telefonda sor. Parcalar cok mu buyuk.

canım eger bu gecede aynısı olursa gidicem acile yada arıycam yarın.parçalar büyük degildi normal pıhtı inceledim ööle parça gibi bişiler yoktu

canım eger bu gecede aynısı olursa gidicem acile yada arıycam yarın.parçalar büyük degildi normal pıhtı inceledim ööle parça gibi bişiler yoktu

O pihtilar bende de oldu kanama boyunca. Hatta varya ben hamileyken kanamam geldii iste oyle pihtili geliodu. Doktor.ultrasonda bakio kese var ama duzgun degil. Ertesi gun gene bakildi gene kese var ama cok kucuktu. Doktor kanama ile ilgili bisi demedi bebek dusuo falan diye. Bebek olusmadi zaten de. Ama hep pihtili oldu kanamam. Bebek olusmayinca kurtaj olduk ben kese alindi.Simdide adet.zamanlarinda oyle pihtilar var iste ama kansiz. Ihmal etme canim sende.gorus muhalkak doktorunla.

canım ihmal etmicem ama normal sanırım o pıhtılar atıyo vücut içerdeki kanı.bakalım haftaya gidicem zaten eger o zamana kadar hala agrım olursa erken gidicemmm

canım ihmal etmicem ama normal sanırım o pıhtılar atıyo vücut içerdeki kanı.bakalım haftaya gidicem zaten eger o zamana kadar hala agrım olursa erken gidicemmm

inşş kuzum inşş bir an önce geçerde sorunsuz sıkıntısız atlatırsın kıyamam ben sana ama sanırım normall böyle seylerrr çok yorma kendini güzelimm benimm...

inşş kuzum inşş bir an önce geçerde sorunsuz sıkıntısız atlatırsın kıyamam ben sana ama sanırım normall böyle seylerrr çok yorma kendini güzelimm benimm...

kocişin kesin emri var kuzum yataktan çıkmıcaksın die :))) benimde canıma minnet dicem ama hiçte ööle degil valla ortalıgı toplamak istiom ama agrım el vermio iyiki :)))

ayy kızlarrrr neden böle oldu anlamadım başım dönüo çok agrım var belim aşırı agrıooo

ahh kuzum benim bekletmden bir görün istersen bee canımm merak ettirme bizi zaten teksin evdee bir gidiverr baksınn kuzum yaaa bişey yoksa bile için rahatlarr tatlımm bel ağrısı bendede çok olduu ama başın diye dönüyo..

ahh kuzum tek başıma gidememki biraz uzak doktor aslında evimizin dibinde devlet hastanesi var ama ordada kadın dogum acil yok taa bakırköye sevkedio tek başıma gidecek gücümde yok valla.baş dönmemde heralde kanamadan şimdi yine başladı maşallah bol bol gelio.cem gelsinde sölim olmazsa gidelim bi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…