- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.681
Ay nasilda.tanimis.yaaaaa
ayy yavrum kıyamam senin içinde kalmıstır şimdi.. tühh tühh.. rüyanada girdi mi kz dogru soyle
beyaza mı bana mı ?? :26::26::26::26::26:
eğer banaysa ben bitki cayı içtim 2 bardakneskayfede içtim menüde baska ne var ?? ne önerebilirsin kuzumm ??
canım tamam buldumm ikinizedee bişeyy meyve ve lıght dondurmaa nasılllll hahahaha oldumu oldumu heeeee tamam mı menüüü çıkayımmı almaya hahahahahahaha
tanıdım tabe, kızz kocam beni bi cıkolatayla kandırdı. seninkide dondurmayla kandırdı herhalde.. bı dondurma karsılıgında sana herseyı yaptırabilir
canım tamam buldumm ikinizedee bişeyy meyve ve lıght dondurmaa nasılllll hahahaha oldumu oldumu heeeee tamam mı menüüü çıkayımmı almaya hahahahahahaha
Dogru diyosun izmire ilk geldiginde tanismaya hep dondurma.ismarlamisti bende diyom nasil kandim vay be
Bi külah dondurmayla bi paket cikolataya kandik desene :)benimkide okadar çok çikolata alıyordu ki bana, alma da diyemiyordum cok sevıyordum napimmmucuza gittim anammmmmm ucuzaa..
ahandaa geldimmmm süsledimmm bideee nasıl olmuş üstünede meyvee sosu koydumm afiyet bal şeker olsunn...
beni hiç hatırlamayın siz hıhhhhhhhjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
beni hiç hatırlamayın siz hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben burdayım facede bi arkadaşa yazıodum gıcık etti beni yaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?