bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

beyaza mı bana mı ?? :26::26::26::26::26:

eğer banaysa ben bitki cayı içtim 2 bardak neskayfede içtim menüde baska ne var ?? ne önerebilirsin kuzumm ??

canım tamam buldumm ikinizedee bişeyy meyve ve lıght dondurmaa nasılllll hahahaha oldumu oldumu heeeee tamam mı menüüü çıkayımmı almaya hahahahahahaha

Çok giremediğim için mesajları göremedim kusura bakmayın. Öncelikle herkese iyi dilekleri için teşekkür etmek istiyorum. İnsanın tek olmadığını bilmesi gerçekten çok güzel.

ahandaa geldimmmm süsledimmm bideee nasıl olmuş üstünede meyvee sosu koydumm afiyet bal şeker olsunn...

Eklentiler

• $00000135-33dd-0ac5-3e1d-d0b816961dda.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 18
Arkiler ben kaciyorum benim kocis geliomus. Bisiler hazirlayim. Herkese iyi geceler iyi hfta.sonlari hafta sonu pek gelemem herhalde ama pazartesi gorusuruk online gozukebilirim cepten komple cikmadifim icin hep icetde gorunuyorum sanirim. Haydin cumleten baysss

YELİZZ bize küstü.....BEYAZ dondurma hayallarine daldıı....MENBETA burdaa yaşam belirtisi verdi...SERAP ta kaçar kızlarr iyigeceler tatlı rüyalalrrr kimse bişey yazmıyoo baksana yalnız kaldukk iyi geceelr kuzularım tatlı rüyalarrr yarınınız bugünkündende güzel olsunn.... yelizimmm dikkat et kendinee inşş yarınn dahada toparlamış olursunn hiç ağrınn olmazzz hepinizi seviyorumm kuzularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…