- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #1.921
bu zeytin kızı şimdi bogucam hee ,:) topu var bidene ufak onu alıyo agzına gidiyo berjerin önüne bırakıyo sonra burnuyla ittriyo altına bu seferde almaya çalışıp alamayıncada başlıo aglammaya.ordan çıkarıyom götürüp koltugun arkasına atıyo zillimidir nedir yaaaaaaaaaaaaaa
hemde ne sabır vallaaa delirtti beniiii ama alfdım topunu geldi kucişime yattııı :)))))))))yavruşum o benimmmayyy ne güzell yaa yerim ben onu oyun istiyo iştee ısırırım ben onu ısırırımm sabrını kontrol ediyoo hahahahahaha
ne kursuna gidiyon kuzum sen hergünnnmerak ettim sorcem sorcemm valla bende bir girişiyim eve diyorum ama hiç işime gelmiyoo yaaa hihihihhi
Almanca kursuna gidiyorum canim iki ay daha.gidicem. sonra izine gidicem gelince bidaaaa. Neyseki evim kucuk az kaldi. Sadece topladim bugun valla bi is.yapmadim
hoşgeldin tatlım benimm iyiyiz çok şükür sen nasılsınn kuzummm
hemde ne sabır vallaaa delirtti beniiii ama alfdım topunu geldi kucişime yattııı :)))))))))yavruşum o benimmm
sabahta koltukta uyandım gece uyuyamayınca sızmışım koltuktaDDD kuzularımda gelmişler yanıma birlikte uyumuşuzz D uyandıgımda düşüodum nerdeyse zeytin hanım kurulmuş bi güzel bide o şirin patileriyle ittiriyo D
hoşgeldin şekerimmmmmmmmmmmmm
Almanca kursuna gidiyorum canim iki ay daha.gidicem. sonra izine gidicem gelince bidaaaa. Neyseki evim kucuk az kaldi. Sadece topladim bugun valla bi is.yapmadim
ne güzellll bizede öğret kız bir kaç kelime bizde öğrenekk hahahahahaha
valla başımda eşimin babaannesi vardı evden çıkamadım dün giitti çok şükür tlfndan girmeyi denedim ama ayhh o neydi öyle çıktım geri.kızlar ovulasyon testindede kırmızıyı yakaladım bakalım hayırlısı ama takmıyorum olursa sürpriz olck olmazsa hayırlısı 2 gündür kasıklarımda ve belimde ağrı var neye işaret anlamadım
valla başımda eşimin babaannesi vardı evden çıkamadım dün giitti çok şükür tlfndan girmeyi denedim ama ayhh o neydi öyle çıktım geri.kızlar ovulasyon testindede kırmızıyı yakaladım bakalım hayırlısı ama takmıyorum olursa sürpriz olck olmazsa hayırlısı 2 gündür kasıklarımda ve belimde ağrı var neye işaret anlamadım
men geldimmmmmmmmmmm.... songul karlıyı evlendırıyorz az tepindimmm size bakam dedimmmm...
kızlarrr ben folikasit aldım kendime içmeye baslıcammmm... gercı korunuyoruz mecburen 1 ayda koruncam ama olsun iççem bananeeezaten 20 gun sonra doktora gidince o baslatcaktı bana ben onceden baslamıs oluyorummmmmmmmmmmm....
eeee napaaaasınızzz???
ben ovulasyon testinden hıc anlamadım canım yaa. insallahh bu ay hamiş cıkarsınnn ne diyimm.. ne kadar var adetinee??
kızlar size bişi sorucam ya düşünmekten sıkıntıdan suratımda sivilceer çıktı(
biliosunuzki benim eşimin annesi ben kürtaj oldugumda aramadılar konuşmadılar benimle sadece eşimle konuştular ben bunu affedemiyorum dogal olarak.mutlakaki üzülmüştür hatta eşim aglıyodu zaten benimle bile konuşamadı falan dedi ama daha sonrada arayabilirlerdi.neyse annemlede eşimlede konuştum gideyimmi anneler gününde diye eşim ben seni zorlayamam hiç bi şekilde ama madem soruyosun onları utandırmak için gider bi beş dk oturur kalkarız dedi.annemde ben şahsen kardeşinin eşine böyle bişi olmuş olsa ve aramasam o kız bana geldiginde yerin dibine girerim dedi.büyüklük sende kalsın o eşinin annesi dedi ben ne yapsamm
ne güzellll bizede öğret kız bir kaç kelime bizde öğrenekk hahahahahaha
Ben bi ogrenim sanda ogretirim canim :)
Yelizcim sen buyuklugunu yap git kayinvalden icin degil Allahin rizasi icin. Sevabi sen kap canim. Onlar buyuk gibi gorunsede buyuklugu sen yap. Valla küssem ben küserim ama Allah rizasi icin katlaniyorum
adetime 1 hafta falan var ama belim ve kasıklarım ağrıyo kasıklarımdaki ağrı acayip akıntım çoğaldı test yapsammı dedim ama yapmcmm
valla cnaım ne biliyim yaa böyle durumlarr insanı iki arada bırakıyoo senn çok ama çok haklısın konundaa telefonda ağlamış olabilirler ama insan genede bir arar bir geçmiş olsun derr sana direk olarak ama bende senin yerinde olsamm beş dk da olsamm giderimm siz beni arayıp sormadınız gelmediniz ama ben geldimm deee bideee ohhh bir güzelde kapak olsunn azcık oturr çıkınn hahaha valla ben senin yerinde olsam giderimm hem içimi kusarım hemde eşim mutlu olmuş olurr onun için git bence tatlımm.....
hoşgeldinn kuzum benimm iç canım zaten hamile kalmadan üç ay önce başlayın diyolarr sana zararı olmazz yararı olurr bende şu gyno fenol dan iki kutu bitiriyimm doktora sorup bende alıcamfolik asit bakalımm :) inşş songül karlının bu sefer yüzü gülerr....evlensin evlensinn
adetime 1 hafta falan var ama belim ve kasıklarım ağrıyo kasıklarımdaki ağrı acayip akıntım çoğaldı test yapsammı dedim ama yapmcmm
menbeteeeeeeeee hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allahım inşş nasip eder kuzu bekle bencede hemen yapmaa zaten adetine bir hafta varmışş bu gebelik belirtileriylee adet belirtileri çok benzedigi için birbirinee insan bişeyde diyemiyoo inşş güzel haberlerr kuzu pozitif düşün çokta takılmaa dualarım seninleee bebişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?