bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ayyy ne güzell yaa yerim ben onu oyun istiyo iştee ısırırım ben onu ısırırımm sabrını kontrol ediyoo hahahahahaha

ayyy ne güzell yaa yerim ben onu oyun istiyo iştee ısırırım ben onu ısırırımm sabrını kontrol ediyoo hahahahahaha
hemde ne sabır vallaaa delirtti beniiii ama alfdım topunu geldi kucişime yattııı :)))))))))yavruşum o benimmm
sabahta koltukta uyandım gece uyuyamayınca sızmışım koltukta DDD kuzularımda gelmişler yanıma birlikte uyumuşuzz D uyandıgımda düşüodum nerdeyse zeytin hanım kurulmuş bi güzel bide o şirin patileriyle ittiriyo D

hoşgeldin tatlım benimm iyiyiz çok şükür sen nasılsınn kuzummm

valla başımda eşimin babaannesi vardı evden çıkamadım dün giitti çok şükür tlfndan girmeyi denedim ama ayhh o neydi öyle çıktım geri.kızlar ovulasyon testindede kırmızıyı yakaladım bakalım hayırlısı ama takmıyorum olursa sürpriz olck olmazsa hayırlısı 2 gündür kasıklarımda ve belimde ağrı var neye işaret anlamadım

oyyy onlarr evin neşesi yaaa ne kadar güzelll :) işte sen bakarsan varlar sen bakmazsan yoklarrr oyyy kuzularrr

men geldimmmmmmmmmmm.... songul karlıyı evlendırıyorz az tepindimmm size bakam dedimmmm...

kızlarrr ben folikasit aldım kendime içmeye baslıcammmm... gercı korunuyoruz mecburen 1 ayda koruncam ama olsun iççem bananeee zaten 20 gun sonra doktora gidince o baslatcaktı bana ben onceden baslamıs oluyorummmmmmmmmmmm....

eeee napaaaasınızzz???

hadi bakalım hayırlısı kuzum benim inşşş inşşş dularımız kabul olurdaa beklenen haberi verirsin bize ada inşş bişeylerr vardırdaa onların işaretidir beee kuzumm hihihihihi

ben ovulasyon testinden hıc anlamadım canım yaa. insallahh bu ay hamiş cıkarsınnn ne diyimm.. ne kadar var adetinee??

kızlar size bişi sorucam ya düşünmekten sıkıntıdan suratımda sivilceer çıktı (
biliosunuzki benim eşimin annesi ben kürtaj oldugumda aramadılar konuşmadılar benimle sadece eşimle konuştular ben bunu affedemiyorum dogal olarak.mutlakaki üzülmüştür hatta eşim aglıyodu zaten benimle bile konuşamadı falan dedi ama daha sonrada arayabilirlerdi.neyse annemlede eşimlede konuştum gideyimmi anneler gününde diye eşim ben seni zorlayamam hiç bi şekilde ama madem soruyosun onları utandırmak için gider bi beş dk oturur kalkarız dedi.annemde ben şahsen kardeşinin eşine böyle bişi olmuş olsa ve aramasam o kız bana geldiginde yerin dibine girerim dedi.büyüklük sende kalsın o eşinin annesi dedi ben ne yapsamm

hoşgeldinn kuzum benimm iç canım zaten hamile kalmadan üç ay önce başlayın diyolarr sana zararı olmazz yararı olurr bende şu gyno fenol dan iki kutu bitiriyimm doktora sorup bende alıcamfolik asit bakalımm :) inşş songül karlının bu sefer yüzü gülerr....evlensin evlensinn

valla cnaım ne biliyim yaa böyle durumlarr insanı iki arada bırakıyoo senn çok ama çok haklısın konundaa telefonda ağlamış olabilirler ama insan genede bir arar bir geçmiş olsun derr sana direk olarak ama bende senin yerinde olsamm beş dk da olsamm giderimm siz beni arayıp sormadınız gelmediniz ama ben geldimm deee bideee ohhh bir güzelde kapak olsunn azcık oturr çıkınn hahaha valla ben senin yerinde olsam giderimm hem içimi kusarım hemde eşim mutlu olmuş olurr onun için git bence tatlımm.....

adetime 1 hafta falan var ama belim ve kasıklarım ağrıyo kasıklarımdaki ağrı acayip akıntım çoğaldı test yapsammı dedim ama yapmcmm

Allahım inşş nasip eder kuzu bekle bencede hemen yapmaa zaten adetine bir hafta varmışş bu gebelik belirtileriylee adet belirtileri çok benzedigi için birbirinee insan bişeyde diyemiyoo inşş güzel haberlerr kuzu pozitif düşün çokta takılmaa dualarım seninleee bebişimm

çok zor bir durum ama gitmen daha iyi olur utandırırsın onlarıda eşinin hatrı için git

evet canım bende demir hapımı bitirdim dogrusu 1 ay dolmasına 5 gun kala bıraktım. bugunde folikasite baslayım dıye karar aldım 20-25 gun sonra temel atma törenlerine baslıcaz hayırlısıyla. insallah ilk gebelik gibi 3 sene sürmez hamıle kalmam. insallah 1 bilemedin 2. ayda hamıle kalırımm.. ben tabi bütün isteyen herkess..

Allah gonlumuze göre versin datlum cok saol..

ay kızz ben bu songul karlının hayatını felan pek bilmiyom. actım tv de oyle denkgeldii. Allah mutlu etsin..

adetime 1 hafta falan var ama belim ve kasıklarım ağrıyo kasıklarımdaki ağrı acayip akıntım çoğaldı test yapsammı dedim ama yapmcmm

test yapma canım ya, daha erken.. o agrı neden olurki. üşüttün mü kıss yumurtlama dicem ama adetine 1 hafta varsa yumurtlama gecmıstır. ama düzensizlik var ise yumurtluyoda olabilirsin. hayırlısı güzelim ya.

menbeteeeeeeeee hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hosbulduk fıstıkkk... parcalar atıyormusun. sevındım hee. atman rahminin temızlenmesi güzell.. hazırlasın kendini yeni gebeliğe..

canım bence ne kadar kırgında olsan, bu anneler gununde git eşinin dediği gbi biraz oturur gelirsiniz. buyukluk sende kalsın..

inş.serap abla ama farklı bi ağrı bu adet sancısı gibi değil ama çokta umutlanmıyorum allah hayırlısını versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…