Bebeğimizin altını değiştirmek dert oldu…

Sen bu adamdan hiçbir medet umma, kendi hayatına ayrı bir senaryo çizmeye başla. Bu adamdan 1 b*k olmaz. Baba da olmaz koca da.

Sevgili kardeşim ,hani haksızlığa uğradığında kavga et tamam da bebeğin bezini değiştireceksin diye de kavga edilmez bence.Evdeysen sen değiştir ; sen yokken mecbur yapacak zaten.Şimdiden öğretsen ne öğretmesen ne.Kusura bakmayın ama kadınlar erkeklerin yapacağı işler konusunu cidden abarttı ,ortalık kadın kılıklı adamlarla doldu. Bu şekilde evliliği yıpratıp boşanırsan o bebeğin bezini hep sen değiştireceksin sonunda.Kazancın ne olacak?

Korunurken olmuştur kesin. Kötü evliliklere doğan bütün çocuklar mucize bebek.

Kazancı bir öküzün yükünden kurtulmak olacak.

Sizin gibi geyşa ruhlu kadınlar olduğu sürece bu adamların soyu tükenmez.

Sanki tanısa boşanacak mı
Yine çocuk yapacak bile bile lades
%99’u boşanmıyor zorluyor da zorluyor

Ütüsünü yapmayın, çamaşırını yıkamayın. Çoraplarını falan toplamayın. Söylerse de yok artık daha neler deyin. Hatta abartıp onun yediği tabağı yıkamayın mesela. Hadi bakalım ne halt edecek

Puhahahaha troll müsün

Kazancı bir öküzün yükünden kurtulmak olacak.

Sizin gibi geyşa ruhlu kadınlar olduğu sürece bu adamların soyu tükenmez.
Ben ruhumdan memnunum diyelim.
Sizler eşlerle sürekli kavga dövüş, rekabet hiç mi yorulmuyorsumuz? Bir eder pir edersin kavgayı,tek seferde düzeltemediğini yüz kere etsen ne olacak.

Ayrıca benim de evde asla elimi sürmediğim işler vardır.Asla tamirat işlerine ,dışarı işlerine ,pazar alışverişine karışmam.Eşe de evde her işi öğrettim ama ben evdeyken bezi de ben değiştirdim yani, ben yokken zaten yaptı.Bir kendinizi akıllı sanmayın şu dünyada. Asalak erkeklerden de gına geldi sayenizde.

Siz “erkek adamım” kafasında birini bulmuşsunuz ne umuyorsunuz ki? Adam yemek yapmıyor, ev işinde sorumluluk almıyor. Kafasında bunlar kadın işi. Bu adam bebek bezi değiştirmez.
Bu adamı göre göre evlenip değiştiririm sandınız hatanız en başta bu. Kimse değişmez.
Zaten daha evlenir evlenmez hemen hamile kalmanız da ikinci hatanız olmuş.

Sizinki asalak sanki biraz. Bizimkiler her işi becerebiliyorlar. Evdeki kadını köle olarak kullanacak potansiyeli olan modellere dönüp bakmadık hiçbir zaman.

Kavga ettiğimizi nereden çıkardınız bilmiyorum. Bizim evimizde ses yükselmez bile. Siz isteklerinizi elde edebilmek için kavga etmelisiniz sanırım. Üzüldüm.

Şimdi bir kadın bana gelse su böreği öğreteyim otur yanıma dese istemem. Böreği toplumumuzda kadınlar pişirdiği halde istemem. Eşim benden fazla kazandığı halde kocam seviyor aman öğreneyim demem. Çünkü emrivakiden, ben onu yapıyorsam sen de bunu yap hesapçılığından nefret ederim. Canım isterse öğrenip yaparım yoksa yapmam. Daha iki ay olmuşken bu hesaba girmeniz eşinizde bebeği üstüme atacak endişesine sebep olmuştur. Bebek daha iki aylık ve annesi sizsiniz. Hemen eşitlik adalet naraları atmayın, her şeyin zamanı var. Adam babalığa bir alışsın. Gelsin beğenmedimler…

Ona anne bebek kitaplarındaki bilgileri açıp gösterin. Bebeğin babaya da güvenli bir ilişki kurup bağlansın ilk andan itibaren ilgisi bakımına ihtiyaç duyar diye. Babalar da akşam eve gelince müsait zamanda alt değiştirsin bunu yaparken göz teması ile güzel sözler ile konuşsun. Oynatsın dışarıya çıkarsın vs sosyal bağlar hep yazıyor.

Benim eşim de istemezdi, zorlamadım. Ben de olsam istemediğim bir işten muaf tutulmak isterdim açıkçası, o kadar da güzelliğimiz olsun birbirimize. Kuralmış gibi diretmek benlik değil. Ama bizim aramızda iş bölümü vardı, sizinki gibi onu yapmam bunu yapmam demezdi. Mesela genelde çocukları o banyo yaptırır. Ben dışarıdayken de mecbur alt değiştirmişti bir iki kere. Atla deve değil yani, atom parçalamayacak sonuçta. İş başa düşünce yapıyor.

Erkek gerektiğinde bebeğin altını değiştirebilir, kadın da gerektiğinde tamir yapabilir. Evlenirken şemamı var kadın şunu yapar bunu yapmaz diye. Ya da doğarken görev tanımlamalarımı yükleniyor. Herkes mutlu olduğu gibi davranabilir. Ama sizin gibi olmayanlara saldıramazsınız, biraz kendi kafanızın içine bakın. Her kadının evlilikten beklentisi farklı.

Ohoo ben buraları okumamıştım. Anlaştığınız bir ilişkiniz var sanmıştım. Bu adama laf anlatmak sizin için zor olacak belli. Bence mecbur kalınca yapacaktır evlat bu, şimdiden strese girmeyin.

Pis pis konuşmak istemem ama zevk yaşarken iyiydi. Tek başına yapmadı. Babası o. ALTINI AÇMAK ZORUNDA, bakmak zorunda. Bakımıyla ilgilenmek zorunda. Bunlar o adamı karı kılıklı yapmaz. Siz gibi kadınların yetiştirdiği erkekler yüzünden yine bu kadınlar çekiyor acıyı. Yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…