- 11 Aralık 2018
- 43.176
- 268.337
- 598
- Konu Sahibi hayallervehayatlarrr
-
Bir de öyle bir kodlanmış ki bebeğine bakım veren, ilgilenen, ev işi, yemek falan yapan adamın tamirat tadilat yapamadığını, pazara markete gidemediğini sanıyor. Kendi öküzünü kabullenme çabası herhalde.Pis pis konuşmak istemem ama zevk yaşarken iyiydi. Tek başına yapmadı. Babası o. ALTINI AÇMAK ZORUNDA, bakmak zorunda. Bakımıyla ilgilenmek zorunda. Bunlar o adamı karı kılıklı yapmaz. Siz gibi kadınların yetiştirdiği erkekler yüzünden yine bu kadınlar çekiyor acıyı. Yazık
cümleye giriş bile siyasal islam kokulu. Fıtrat kelimesi nasıl eksik kalmış o kısma şaşırdımKazancı bir öküzün yükünden kurtulmak olacak.
Sizin gibi geyşa ruhlu kadınlar olduğu sürece bu adamların soyu tükenmez.
Çaktırmayayım demiş herhaldecümleye giriş bile siyasal islam kokulu. Fıtrat kelimesi nasıl eksik kalmış o kısma şaşırdım
Bebeğim 25 günlük. İlk 10-15 gün sezaryen ağrılarımdan eğilip kalkamadığımdan altına dokunmadım. Bebekle tek bağım emzirmek koynumda uyutmak oldu. Annesi kendini toparlamaya çalışırken tüm bakımını babasının yapması eşitlik falan değil babalık göreviydi. 9 ay karnında taşıyan sonra onu güçlükle içinden çıkaran bir anda tüm hormonları tepetaklak olan kişi “anne” bi anneliğe alışsın bence ya. O kadar hazıra alıştırmışsınız ki ailenizdeki erkekleri; babayı,kardeşi,eşi. Bunun normal olduğunu savunuyorsunuz. Eşinden sadece babalık yapmasını bekleyen bir kadına annesi sizsiniz diyebiliyorsunuz. Vah ki ne vah..Bebek daha iki aylık ve annesi sizsiniz. Hemen eşitlik adalet naraları atmayın, her şeyin zamanı var. Adam babalığa bir alışsın.
Sen yokken diye bir şey yok, kadın yok olamıyor. Kuaföre, spora, alışverişe gidemez. Çünkü kazık kadar herif karısıyla ortak yaptığı bebekten tiksiniyor.Sevgili kardeşim ,hani haksızlığa uğradığında kavga et tamam da bebeğin bezini değiştireceksin diye de kavga edilmez bence.Evdeysen sen değiştir ; sen yokken mecbur yapacak zaten.Şimdiden öğretsen ne öğretmesen ne.Kusura bakmayın ama kadınlar erkeklerin yapacağı işler konusunu cidden abarttı ,ortalık kadın kılıklı adamlarla doldu. Bu şekilde evliliği yıpratıp boşanırsan o bebeğin bezini hep sen değiştireceksin sonunda.Kazancın ne olacak?
Kocanız paylaşımcı ve açık iletişim kuran biri değil tam tersine savunmaya geçen manipülator bencilin teki. Sinirlenmeniz onu haklı duruma getiriyor, ya yıpranıp sinir hastası olacaksınız ya da pes edip bütün sorumluluğu alarak içinize ata ata pasif, mutsuz, neşesiz devam edip gideceksiniz kocanız taviz de vermez değişmez de. İğrenç bir adam.Hayır tiksinmiyormuş şu an yapmak istemiyormuş herşey benim istediğim zamanmı olacakmış. Yani böyle konuştukça ben deliriyorum sinirden. Ya dünyanın binbir türlü hali var gel yavaştan göstereyim diyorum niye sorun çıkarıyorsun diyorum. Ben başımın çaresine bakarım merak etme bişey olursa diyor kafayı yiyeceğim kendini anlatamamak ne kadar zormuş ya
Hayır yemek yapmayı bilmez ben mutfak işlerini sevmem anlamam diyor. Ben de bilmiyordum gerçi ama tariflere baka baka öğrendim işte. Ben yemek yaparken çocukla ilgileniyor mecbur aç kalacağız yoksa. Ev işlerinde de arada. Bu konudan da çok tartıştık o kadar yoruldum ki artık.
Sevgili kardeşim ,hani haksızlığa uğradığında kavga et tamam da bebeğin bezini değiştireceksin diye de kavga edilmez bence.Evdeysen sen değiştir ; sen yokken mecbur yapacak zaten.Şimdiden öğretsen ne öğretmesen ne.Kusura bakmayın ama kadınlar erkeklerin yapacağı işler konusunu cidden abarttı ,ortalık kadın kılıklı adamlarla doldu. Bu şekilde evliliği yıpratıp boşanırsan o bebeğin bezini hep sen değiştireceksin sonunda.Kazancın ne olacak?
Ben ruhumdan memnunum diyelim.
Sizler eşlerle sürekli kavga dövüş, rekabet hiç mi yorulmuyorsumuz? Bir eder pir edersin kavgayı,tek seferde düzeltemediğini yüz kere etsen ne olacak.
Ayrıca benim de evde asla elimi sürmediğim işler vardır.Asla tamirat işlerine ,dışarı işlerine ,pazar alışverişine karışmam.Eşe de evde her işi öğrettim ama ben evdeyken bezi de ben değiştirdim yani, ben yokken zaten yaptı.Bir kendinizi akıllı sanmayın şu dünyada. Asalak erkeklerden de gına geldi sayenizde.
Şimdi bir kadın bana gelse su böreği öğreteyim otur yanıma dese istemem. Böreği toplumumuzda kadınlar pişirdiği halde istemem. Eşim benden fazla kazandığı halde kocam seviyor aman öğreneyim demem. Çünkü emrivakiden, ben onu yapıyorsam sen de bunu yap hesapçılığından nefret ederim. Canım isterse öğrenip yaparım yoksa yapmam. Daha iki ay olmuşken bu hesaba girmeniz eşinizde bebeği üstüme atacak endişesine sebep olmuştur. Bebek daha iki aylık ve annesi sizsiniz. Hemen eşitlik adalet naraları atmayın, her şeyin zamanı var. Adam babalığa bir alışsın. Gelsin beğenmedimler…
Benim esimde benimkini kontrol ediyorBenim kocam bebeğin altını değiştiricem hijyen lazım diye elli tane losyon vs almıştı, arkamdan gizlice kontrol ederdi pişik olmuş mu düzgün bezlemişmiyim diye. Sizin gibi ben bilmem beyim bilir, erim ne derse o kafasındakiler hazmedemiyor ama hem karısına hem çocuğuna önem veren erkekler
Agzini yuzunu dagitirdim herhalde ya bana kadin dedigin hayirdan anlayacak dese esim. Ozellikle 2 aylik lohusa halimle bana bunlari dedigini dusunuyorum da kan beynime firlardi.Hayır sadece bu olsa keşke. Ben birşey isteyince onun canı isterse yapmak istiyor yoksa asla. Ben karşısında kıvranayım yok. Tartışma çıkınca da sen hayırdan anlamıyorsun kadın dediğin hayırdan anlar vs konuşur. Ben de bu konuşmalara karşılık verdiğim için suçlu olurum genelde..
Bu arada bez değiştirmeyi de göstermeye ne gerek var ki?
İnsan zaten 2 saatte bir açar,yıkar,kurular,temiz bezi takar. Hepsi de cırt cırt.
Ya yalan dolan yaa. 8 milyar insan var dunyada, herkes yapabiliyor bir bu kocalar mi beceremiyor.%10000
Altı üstü bezin cırt cırtlarını üst üste koyuyorsun, atomu mu parçalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?