Bebek Beslenmesi bebeğimm yemiyo kafayı yicem direnci cok düşük :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hic birseyi yok cok sukur birden agzinda tutmaya basladi yediremiyorum doktora gideyim diyorum ise yararmi

hic birseyi yok cok sukur birdenkona tutmaya basladi yediremiyorum doktora gideyim diyorum ise yararmi
Kizimda yaşadım aynı şeyi..ağzında tutuyor sonra ogure ogure atıyordu..ama kardeşi olmuştu yeni ve psikolojik dedi doktor..sonra geçti şükür..sizinde çocuğun uzda ruhsal bir değişiklik olabilir..gözlemleyin..

Bebeklerde donem donem istahsizlik olusabiliyor. İstahi yerinde olan bebeklerde ee gorulebilir. 13 aylik bebegim var o da sumdi bir haftadir boyke bir donemden geciyor. Kendi basina yemesine izin verin, surekli yeni seyler deneyin. Makarnayi bile yogurtlu sqrimsakli,/domates soslu/peynirli/kiymali gibi pek cik cesitle sunabilirsiniz. Benim ki ilk defa gecen gun tazr fasulte yedi kendi basina. Normalde sevmezdi. Farkli tat ariyor olabilir veya uyku duzeni bozulmussa o da etkiler mutlaka istahini. Eger herhangi bir rahatsizligi olmadigindan eminseniz bir iki hafta sabirli olup istahsizligini en iyi sekilde idare edin. Kolayliklar dilerim. Hem size hem kendime :)

Back
X