bebeğin cinsiyeti

Bende cok duygulandim gozlerim doldu bogazim dugumlendi yazini okuyunca o kadar icten yazmissin.dularimda sen de varsin kardesim.uzulme Rabbim tez zamanda hayirlisiylan nasib etsin kardesim.

eşimde kız çocuklarını çooook seviyor. iki oğlum oldubir kere de ağzından neden kız olmadı tüh vah poh duymadım. inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun dedik hep. bence eşiniz cinsiyetten değil de başka birşeyden yapıyor da olabilir bilmeden infaz etmeyin bence. eğer cinsiyettensse emin olun doğunca bu yaptığına kendi bile üzülür. siz üstelemeyin uzak durun derim.

Yıl olmuş 2017,bilim adamları ıspanak yaprağından kalp damarı yapmış,biz hala neyi tartışıyoruz.
Eşinizi şiddetle kınıyorum.
Yavrunuzla size sağlıklı bir hayat diliyorum.

ağzına iki tane çarpmak gerekiyor

Bende cok duygulandim gozlerim doldu bogazim dugumlendi yazini okuyunca o kadar icten yazmissin.dularimda sen de varsin kardesim.uzulme Rabbim tez zamanda hayirlisiylan nasib etsin kardesim.
AMIN Canim benim cok teşekkür ederim ALLAH razi olsun sende benim dualarimdasin kardeşim hersey gönlünce olsun❤

_Masalim_ allah tez zamanda cifter cifter bebis gondersin sana dua edicem insallah sabret arkadasim.

Kimseye demedi oğlum olacak diye ama niyeti oglandan yanaydi dediğinizi yapardım ama aynı odada bile kalmiyoruz canım o yüzden geçsin bakalım zaman ne yapayım hem suçlu hem güçlü gitmicem yanına eşim 85 li aslında çok olgun bir insandır çok ciddidir bana göre

Öncelikle ne güzel Allah size de bu mutluluğu nasip etmiş maşallah. Eşiniz de şükretmesini bilmeli. Bence bebeği kucağına aldığında tüm düşüncesi değişecek. Nasıl davranmanız gerektiği konusunu bilmiyorum ama zamanla düzelir bence :)

Ya başka bi sıkıntı yaşamadık düşünüyorum dönüp dönüp ama yok yani acaba diyorum kıracak bişey mi dedim yok bugün telde kardeşi ole konuştu sanırım tam da duymadım ama kesin kız dedi diyo Dr ama suan gerçekten iyiyim kendimi topladım kızımı da kendimi de onun salakca tavırları yüzünden uzmucem keyfi bilir bu kadar da uzatilmaz ki yaaa sanki adamın önünde bi cenaze eksik normalde sigara falan İçmez gitmiş sigara almış

Ya başka bi sıkıntı yaşamadık düşünüyorum dönüp dönüp ama yok yani acaba diyorum kıracak bişey mi dedim yok bugün telde kardeşi ole konuştu sanırım tam da duymadım ama kesin kız dedi diyo Dr ama suan gerçekten iyiyim kendimi topladım kızımı da kendimi de onun salakca tavırları yüzünden uzmucem keyfi bilir bu kadar da uzatilmaz ki yaaa sanki adamın önünde bi cenaze eksik normalde sigara falan İçmez gitmiş sigara almış

İlk çocuğuma bir dr %99 kız dedi eşim aynı seninki gibi hatta daha kötü davrandı küstü .Dr dönüşü eve gelmeyip kendini parklara attı.Annesi olacak kadın da kız olacağını duyunca'' iii canınız sağolsun, gerçi kızlar o... oluyor ya neyse'' dedi.
Bir ay sonra başka dr %99 erkek dedi ve erkek oldu şu an 13 yaşında tosunum.
11 yıl aradan sonra hamile kaldım eşim inşallah kız olur da kız olur diye tutturdu çok şükür ki kızım oldu.Kız çocuk bambaşkadır hepsinin yeri ayrı.Rabbim canlarını sağ etsin yavrularımın ama kız çocuk daha bir sıcak .İki yaşında ama nasıl sevdiriyor kendini herkese nazlı prensesim.
Babası da diyor ben bunun bu kadar tatlı olacağını bikseydim yıllar önce olsun derdim.
Evladın kızı erkeği olmaz.Evlat evlattır, candır.Rabbim bizi onlarsız eylemesin
Size de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…