- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Allah ne kadar sabırlı
Kızınız doğsun eşiniz ona aşık olacak göreceksiniz
Allah onun kalbine o sevgiyi verecek
Ve nasıl pişman olacak size bu yaptığına
Sabredin hiç tartışmaya falan girmeyin
Yalnız bir defa ima bile etse " o zaman gidelim ben kürtaj olayım" deyin bakalım ne cevap verecek
Inşallah canım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olur rabbime binlerce kez şükür hiç evladım da olmayabilirdi inşallah kucağıma aldığım günleri de görürümEvlat hasreti cekmiş onca yıl.Şükür Allah nasip etmiş.Cinsiyet beğenmemekde nedir.Allahın gücüne gider.Hiç bir şey deme,umursama bile.Kız çocuk büyütmek çok keyifli.Sende inşallah evladının hayrını görürsün canım.
Bakmak istemezse kendim bakarım şükür kötü durumda değilim ama insan hiç mi sevinmez yaaa aklımdan deli şeyler geçiyor da sabır diyorum inanin Dr git anlat hastaneye alsınlar bi gece nasıl tutusacak biliyorum da işte vicdanim el vermiyorBu yazdıklarınız ne yazık ki iyi niyetli bir temenni, gerçek hayatta ne yazık ki böyle olmadığını hepimiz biliyoruz, bu konuda anket yapsak kadınların % kaçı cinsiyeti yüzünden ayrıma uğramadığını, babasıyla güzel iliişkisi olduğunu söyler acaba? Kürtaj yaptırmaz tabi ki, ama kürtaj yaptırmamakla kız çocuğuna değer vermek tamamen farklı şeyler.
Çok doğru birşey yazdınız,mesala kendimden örnek vermek istiyorum;Erkek kardeşim vefat ettiğinde babam 'keşke kız ölseydi' demiş,düşünsenize öz babam aynen bu cümleyi kullanmış. Güya beni çok severdi herşeyin en iyisini alırdı ama maalesef Allah'ın ona yaşattığı sınamayı geçemedi. Fakat herşeye rağmen bana ihtiyacı olursa koşmaya hazırım,beni uzun yıllardır aramasa da ben yine de haberini almaya çalışıyorum merak ediyorum ne yaptı diye fakat dayımın oğlu mesala saçma bir ağız dalaşı yüzünden babasıyla yıllardır küs ve dayım bu süreçte ağır krizler geçirip hastanelere bile düştü fakat oğlu hiç bir şekilde irtibata geçmedi. Aslında suç erkeklerde değil kadınlarda çünkü kadınlar 'erkek annesi' olmayı gurur meselesi gibi görüp bunu övünç haline getiriyorlar ve sonuç olarak hayatı herkese zindan eden böyle tipler çıkıyor ortaya.Bu yazdıklarınız ne yazık ki iyi niyetli bir temenni, gerçek hayatta ne yazık ki böyle olmadığını hepimiz biliyoruz, bu konuda anket yapsak kadınların % kaçı cinsiyeti yüzünden ayrıma uğramadığını, babasıyla güzel iliişkisi olduğunu söyler acaba? Kürtaj yaptırmaz tabi ki, ama kürtaj yaptırmamakla kız çocuğuna değer vermek tamamen farklı şeyler.
Zaten bıraktım kendEşin tam bir mandaval
Kusura bakma valla.
Sinir oluyorum böyle cahil takımına.
Sokaktan geçen mehmetten ahmetten hiçbir farkı yok hasbamın
Kendini ne zannediyor da erkek diye tutturuyor.
Niye ağlıyorsun bacım sen?
Sen sakın suyuna gitme.
Sen de ona kötü davran
Eşin tam bir mandaval
Kusura bakma valla.
Sinir oluyorum böyle cahil takımına.
Sokaktan geçen mehmetten ahmetten hiçbir farkı yok hasbamın
Kendini ne zannediyor da erkek diye tutturuyor.
Niye ağlıyorsun bacım sen?
Sen sakın suyuna gitme.
Sen de ona kötü davran
Esasen yaşadıklarımdan yola çıkmıştımBu yazdıklarınız ne yazık ki iyi niyetli bir temenni, gerçek hayatta ne yazık ki böyle olmadığını hepimiz biliyoruz, bu konuda anket yapsak kadınların % kaçı cinsiyeti yüzünden ayrıma uğramadığını, babasıyla güzel iliişkisi olduğunu söyler acaba? Kürtaj yaptırmaz tabi ki, ama kürtaj yaptırmamakla kız çocuğuna değer vermek tamamen farklı şeyler.
Allahım cümlemize hayırlı evlat versin inşallah Rabbim doğru yoldan ayirmasinÇok doğru birşey yazdınız,mesala kendimden örnek vermek istiyorum;Erkek kardeşim vefat ettiğinde babam 'keşke kız ölseydi' demiş,düşünsenize öz babam aynen bu cümleyi kullanmış. Güya beni çok severdi herşeyin en iyisini alırdı ama maalesef Allah'ın ona yaşattığı sınamayı geçemedi. Fakat herşeye rağmen bana ihtiyacı olursa koşmaya hazırım,beni uzun yıllardır aramasa da ben yine de haberini almaya çalışıyorum merak ediyorum ne yaptı diye fakat dayımın oğlu mesala saçma bir ağız dalaşı yüzünden babasıyla yıllardır küs ve dayım bu süreçte ağır krizler geçirip hastanelere bile düştü fakat oğlu hiç bir şekilde irtibata geçmedi. Aslında suç erkeklerde değil kadınlarda çünkü kadınlar 'erkek annesi' olmayı gurur meselesi gibi görüp bunu övünç haline getiriyorlar ve sonuç olarak hayatı herkese zindan eden böyle tipler çıkıyor ortaya.
EVET Rabbim sabır versin sizinki de çok zor allahım inşallah en kisa zamanda verir sevgisini içine ben ne yapıyorum der benim eşim deEsasen yaşadıklarımdan yola çıkmıştım
3. Kızımın hamileliğini öğrendiğimde istemiyorum demişti eşim ama kesinlikle cinsiyetinden değil ( zaten o zaman belli de değildi cinsiyeti) onun benden boşanma planı varmış çünkü bana eğer hamile olmasaydın senden boşanacaktım demişti
(Ki ben o güne kadar 7 yıl iki kızımı sadece Allah'ın yardımıyla tek başına büyütmüşüm düşünün kendisi yurt dışında görevli 6 ayda bir 15 gün kalıp dönüyor şu an 11 yıl olmak üzere ve halen orda)
Neyse ben eşime dedim ki yine boşayabiliriz elini tutuyor değilim ne zaman istersen anlaşıp dava açalım 3 günde biter anlaşmalı olduğu için
Nedendir bilmem yanaşmadı ve döndü yurt dışına ve ben 9 ay boyunca ona hamileliğimin h sinden bile bahsetmedim tek başına kontrollerime gittim geldim Doğuma kendi akrabalarımla gittim Doğumdan çıktım onu ben aradım telefonuna ulaşamadım daha neler neler düşünün yaşadıklarımı
Velhasıl bu geldi kızım da 2 aylık falandı ben kızımı göstermedim senin değil benim kızım dedim evde Bebek bende o peşimde dolanıyoruz kv yanımda o da gülüyor ( daima benden yanadır kayınvalidem) ve sonunda bebeği aldı kucağına İnanın gözleri doldu o gün bu gündür aşık kızıma dünya bir yana en küçük bir yana bence Allah veriyor kalbe sevgisini
Ay ne uzun yazmışım ya " dert adamı söyletir" derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?