bebeğin cinsiyeti

Dini muhabbete girmek istemiyorum ama Allah kimine kiz kimine erkek verir kimine de cocuk vermez bir ayet var baksin internetten.Allahin cahili..bende kizdim kizin batsin ne demek.
O zaman kardesim siz kizimin babasi vs tabirlerde bulunmayin birsey deme kendi haline birak kavga bile etme.Peygamber efendimizin bir nasihati var cocuklariniza hediye aldiginizda once kiziniza verin cunku kizlar hassastir narindir alingandir.daha soylencek dini boyut cokta kurallari da unutmayayim Insallah dogunca da bu cahil davranislarini sergilemez.kalp atisini duyunca da mi etkilenmedi mi hic.

Keske erkekler de hamile kalabilse bebegi hissedebilseydi o zaman da boyle dusunurler miydi acaba? Hic sanmiyorum.

Eşin tam bir mandaval
Kusura bakma valla.
Sinir oluyorum böyle cahil takımına.
Sokaktan geçen mehmetten ahmetten hiçbir farkı yok hasbamın
Kendini ne zannediyor da erkek diye tutturuyor.

Niye ağlıyorsun bacım sen?
Sen sakın suyuna gitme.
Sen de ona kötü davran

kromozomu kendisi gönderiyor haberi yoksa söyleyin. var mı hala böyle kafada insanlar?
Allah a şükretmesi gerektiğini söyleyin lütfen. Sağlıklı olsunda cinsiyet mühim değil yani....

İşte bir ayucuk cinsi daha
Kızım var dünyanın en güzel hediyesi kız evlat öz evlat bende erkek istemem cidden

Allah ne kadar sabırlı
Kurban olduğun rabbim bu nasıl nankörlük
Trilyonun olsa tırnağını yaratamazsın
Eşiniz tövbe etmeli
Rabbimin gücüne gider
Gerisini söylemek bile istemiyorum

Yalnız siz hamile halinizle üzülmeyin lütfen
O Bebek herşeyi hissediyor
Ve şunu yazıyorum sakın unutmayın
Kızınız doğsun eşiniz ona aşık olacak göreceksiniz
Allah onun kalbine o sevgiyi verecek
Ve nasıl pişman olacak size bu yaptığına
Sabredin hiç tartışmaya falan girmeyin
Yalnız bir defa ima bile etse " o zaman gidelim ben kürtaj olayım" deyin bakalım ne cevap verecek

Bu yazdıklarınız ne yazık ki iyi niyetli bir temenni, gerçek hayatta ne yazık ki böyle olmadığını hepimiz biliyoruz, bu konuda anket yapsak kadınların % kaçı cinsiyeti yüzünden ayrıma uğramadığını, babasıyla güzel iliişkisi olduğunu söyler acaba? Kürtaj yaptırmaz tabi ki, ama kürtaj yaptırmamakla kız çocuğuna değer vermek tamamen farklı şeyler.

Inşallah
Inşallah canım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olur rabbime binlerce kez şükür hiç evladım da olmayabilirdi inşallah kucağıma aldığım günleri de görürüm

Eşiniz ne kadar yanlış yapıyor ki bu kadar sene hasretten sonra , benim burda içim cız etti . evlat yaa tırnağını yaratabilir miyiz Allah muhafaza bi yerinde bi kusuru olsa düzeltebilir miyiz tabiki herkesin gönlünden geçen bişey vardır ama eğer size kızınız olacak diye kötü davranıyorsa yazık. Ki kızlar babalarına o kadar düşkün oluyor ki ben kızım ve babasını her zaman kıskanmışımdır deli gibi bağlılar birbirlerine ki kızım doğduğundan beri öyle baba diye ağlar sıpa . Emin'im sizin kızınızda öyle olacak ve eşiniz. Kalbinin hangi köşesine koyacağını şaşıracak onu oda o kadar sevecek İnşallah bi gaflete düşmüştür ve pişman olur bu düşüncesinden

sene 2017, uzay çağında yaşadığımızı geçtim hiç mi biyoloji bilgisi yok, trip yapacaksa kendine yapsın cahil, nasıl davranmak gerekir sorusuna cevaben, davranmamak gerekir, hiçbir davranışta bulunma, cehaletle savaşamazsın zira

Bakmak istemezse kendim bakarım şükür kötü durumda değilim ama insan hiç mi sevinmez yaaa aklımdan deli şeyler geçiyor da sabır diyorum inanin Dr git anlat hastaneye alsınlar bi gece nasıl tutusacak biliyorum da işte vicdanim el vermiyor

Buyurun bunu okutun.

Çiftin yedi tane kız çocuğu vardı. Çok istemelerine rağmen erkek çocukları olmamıştı. Sekizinci çocuğa hamile kalan kadın bu sefer ki erkek olsun diye dua ediyordu. Kocası bu konuda çok baskı yapıyordu kadına. Yedi kız babası olması köyde alay konusu olan adam köy ahalisinin dilinden kurtulmak için erkek çocuğa sahip olmak istiyordu.
Bu nedenle eşine söylemedik laf bırakmıyordu. Sanki çocuğu erkek ya da kız olarak yaratmak kadının elindeymiş gibi davranmaya başlamıştı. Çocuğun doğmasına çok az bir zaman kalmıştı. Adam kahveye gitmek için evden çıkarken karısına “Eğer buda kız olursa gözüme görünme. Pılını pırtını topla git bu evden. Ama erkek olursa hemen haber yolla” diye seslindi. Zavallı kadın kocasının bu baskısından bıkmış ve dua etmekten başka çaresi yoktu. Hamileliği süresince “Ne olur Allah’ım bu sefer ki erkek olsun” diye dua ediyordu.
Adam evden ayrıldıktan kısa bir süre sonra kadının doğum sancısı başlamıştı. Köyün ebesini çağırdılar. Haber alır almaz hemen gelen ebe doğuma başladı ve mutlu haberi verdi “Gözünüz aydın erkek” dedi. Mutluluktan ne yapacağını bilemeyen kadın çocuklarının biriyle hemen kocasına haber yolladı.
Ebe kundağa sardığı bebeği getirdi ve kundağı açtığıda adam ve kadın şok oldu. Çünkü bebeğin bir kolu ve bir bacağı yoktu. Diğer kolunun ise yarısı yoktu ve diğer kolun bittiği yerde bir yazı vardı ve herkesin şoka girmesine neden olmuştu. Yazıda “Bu kadarını ben yarattım. gücün yetiyorsa kalanını sen yarat!”Köy kahvesinde oturan adam erkek bebeği olduğu haberini alınca mutluluktan havalara uçarak kahveciye “Herkese benden çay heyt be oğlum oldu” diye seslendi. Sonra da büyük bir mutluluk içinde koşarak eve geldi. Bu arada kadın da henüz bebeği görememişti. Adam geldikten sonra hemen bebeği sordu “Nerde oğlum oğlumu getirin bana” diye mutluluk içerisinde bağırıyordu.

Biz kim oluyoruz da Allahın yarattıklarını beğenmiyoruz. Bir tırnağını yaratmaya dahi gücümüz yetmezken onun verdiği bu güzelliklere burun kıvırıyoruz. Sahip olduklarımızın kıymetini bilelim.

Çok doğru birşey yazdınız,mesala kendimden örnek vermek istiyorum;Erkek kardeşim vefat ettiğinde babam 'keşke kız ölseydi' demiş,düşünsenize öz babam aynen bu cümleyi kullanmış. Güya beni çok severdi herşeyin en iyisini alırdı ama maalesef Allah'ın ona yaşattığı sınamayı geçemedi. Fakat herşeye rağmen bana ihtiyacı olursa koşmaya hazırım,beni uzun yıllardır aramasa da ben yine de haberini almaya çalışıyorum merak ediyorum ne yaptı diye fakat dayımın oğlu mesala saçma bir ağız dalaşı yüzünden babasıyla yıllardır küs ve dayım bu süreçte ağır krizler geçirip hastanelere bile düştü fakat oğlu hiç bir şekilde irtibata geçmedi. Aslında suç erkeklerde değil kadınlarda çünkü kadınlar 'erkek annesi' olmayı gurur meselesi gibi görüp bunu övünç haline getiriyorlar ve sonuç olarak hayatı herkese zindan eden böyle tipler çıkıyor ortaya.

Kötü davraniyormus hasbam bak seeenn sanki onu doğuran erkekti sanki eşlik yapan erkek..
nefret ediyorum şu düşünceden yaa.
madem o kadar erkek istiyordu deyin ki
adam olup da bi y kromozomu veremedin şimdi kudur dur suç senin de..
en azından sana değil kendi kendine kötü davranir belki
yıl olmuş 2017 millet hala p...pi derdinde yaa

Zaten bıraktım kend

Esasen yaşadıklarımdan yola çıkmıştım
3. Kızımın hamileliğini öğrendiğimde istemiyorum demişti eşim ama kesinlikle cinsiyetinden değil ( zaten o zaman belli de değildi cinsiyeti) onun benden boşanma planı varmış çünkü bana eğer hamile olmasaydın senden boşanacaktım demişti
(Ki ben o güne kadar 7 yıl iki kızımı sadece Allah'ın yardımıyla tek başına büyütmüşüm düşünün kendisi yurt dışında görevli 6 ayda bir 15 gün kalıp dönüyor şu an 11 yıl olmak üzere ve halen orda)
Neyse ben eşime dedim ki yine boşayabiliriz elini tutuyor değilim ne zaman istersen anlaşıp dava açalım 3 günde biter anlaşmalı olduğu için
Nedendir bilmem yanaşmadı ve döndü yurt dışına ve ben 9 ay boyunca ona hamileliğimin h sinden bile bahsetmedim tek başına kontrollerime gittim geldim Doğuma kendi akrabalarımla gittim Doğumdan çıktım onu ben aradım telefonuna ulaşamadım daha neler neler düşünün yaşadıklarımı
Velhasıl bu geldi kızım da 2 aylık falandı ben kızımı göstermedim senin değil benim kızım dedim evde Bebek bende o peşimde dolanıyoruz kv yanımda o da gülüyor ( daima benden yanadır kayınvalidem) ve sonunda bebeği aldı kucağına İnanın gözleri doldu o gün bu gündür aşık kızıma dünya bir yana en küçük bir yana bence Allah veriyor kalbe sevgisini
Ay ne uzun yazmışım ya " dert adamı söyletir" derler

Allahım cümlemize hayırlı evlat versin inşallah Rabbim doğru yoldan ayirmasin

EVET Rabbim sabır versin sizinki de çok zor allahım inşallah en kisa zamanda verir sevgisini içine ben ne yapıyorum der benim eşim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…