Masum meleklerimizin cinsiyetini BABA larının belirlediğini biliyormuydunuz?
bunu bilmeyen erkeklerden dolayı bir çok kadın şiddete maruz kaldı , kız çocukları itilip kakıldı.
Zamanında bir kız çocuğu olarak ve şimdi de bir anne olarak bu olay beni çok üzdü.
Erkeklere ve kadınlara bu bilinci nasıl verebiliriz,bana fikir verirmisiniz?
evet bebgin cinsiyetini kesinlikle baba belirler.. cunku bayanda sadece x kromozomu var erkekte hem x hem de y kromozomu var.. galiba cocugu anne dogurduyu icin insanlar anne belirler diye dusunmusler.. bende okulda bunu ogrenince cook uzuldum kadinlar ne yapsinki.. ayni zamanda erkekler de hic bir sey yapamaz.. Allah ne nasip ederse o olur..Masum meleklerimizin cinsiyetini BABA larının belirlediğini biliyormuydunuz?
bunu bilmeyen erkeklerden dolayı bir çok kadın şiddete maruz kaldı , kız çocukları itilip kakıldı.
Zamanında bir kız çocuğu olarak ve şimdi de bir anne olarak bu olay beni çok üzdü.
Masum meleklerimizin cinsiyetini BABA larının belirlediğini biliyormuydunuz?
Okula gittiyse bu bilince sahip olması gerekir zaten. 6. sınıf Fen konusu bu.
Evet, sanirim ilk okulda ogretmislerdi bu durumu XX XY kromozomlari.
Ondan once Allah bunu uygun gordugu icin X yada Y gidiyor.
Allahsevgisi olan bir insanin bunu sorun yapacagini dusunmuyorum.
Yapanlarin da gerici zihniyetli birer fasist oldugunu savunuyorum.
bütün mesele bu arkadaşım
Ananem 13 dedem 26 yasinda evlenmisler annem ilk cocuk sonrasinda teyzem.Allah sevgisi olan insan zaten "evlat "ayırımı yapmaz.
zaten "çocuk gelin
Yanlış öğretmeyin de. Teorik olarak y kromozomu babadan geldiği için cinsiyeti erkek belirler gibi bir algı oluşuyor ama çok alakasız çünkü milyonlarca sperm var ve y kromozomu mu x kromozomu mu denk gelecek bunu kimse belirleyenez. Kısaca nasip kısmet. Erkekte kadında sorumlu değil cinsiyetten!
Bir doktorun böyle örümcek beyinli olması gerçekten dehşet verici.bize 2. planda kalan insan mualmelesi yapmalaırnı doktor olan kuzenım soyle acılmamıstı
süphesizki işte erkek olmasıan sebeb veren kromozonlar kusursuz
fakat kadın olmamaıza sebeb olan kromozonlar kusurlu oldugu ıcın bız kadınmısız
ben degıl doktor soyluıyor vallahı
bize 2. planda kalan insan mualmelesi yapmalaırnı doktor olan kuzenım soyle acılmamıstı
süphesizki işte erkek olmasıan sebeb veren kromozonlar kusursuz
fakat kadın olmamaıza sebeb olan kromozonlar kusurlu oldugu ıcın bız kadınmısız
ben degıl doktor soyluıyor vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?