BEBEĞİN cinsiyetini kim belirler ?

çok şükür benim için dert değil ama o kadar çok bu durumdan etkilenen varki kayıtsız kalamadım.
3. sayfa haberlerini okumaya dayanamıyorum artık.bilinçlendirmeden çok isyan diyelim bence.

anladım haklısınız biryerde ,inşallah konunuzla bilmeyenlerde bilinçlenmiş olur.

Evet bu erkek kuz ayirimi yapanlara coook sinirleniyorum sirf erkek cocuk dogursun diye ikinci evlilik yapan var
Mesela benim bir tanidigimin 8 kizi vardi hepside cok cok guzel kixlardi ucu evlenmisti adam sirf erkek cocugu olsun diye ikinci evlilik yapti dua etmistim insallah kiz olsun diye karisina uzuluyordum malesef erkek cocugu oldu uzulmustum artik rabbim bagislasin

ben biliyorum erekek belirliyor..ama gelinlerele kavga eden öküzler bile var bu konuda..rabbim bildiği gibi yapsın....

Burayı okuyabilen bir insanin bilmemesi mümkün değil.

Önemli olan burada yazmaktan ziyade bu tarz bilgilere ulaşamayacak kisilerin bilgilendirilmesi...

İşte o kavga edip laf söyleyenler Ö kromozomunu almışlar....yani öküz geni :)
benim babamda amcamın karısı ile kavga etmiş kız yeğeni olunca..annemin halini sen düşün..

Biz liseliler biliyoruz artık,yani yeni nesil falan biliyolardır heralde.Gerçi herkes işine geleni biliyor.

Kusurlu olan bi sey varsa o da bunu soyleyen doktorun beynidir

cinsiyeti erkeğin belirlediğni bütün erkekler bal gibi de biliyor !
zaten erkek adamın erkek çocuğu olur lafı da bu yüzden kullanılır !
tabi bizim erkeklerin işine gelmediği için , neden kız doğurdun diyerek bir de kadını suçluyor
kendi belirlediği cinsiyete kendi kızıyor böyle değişik erkek türü bizim ülkemiz de işte

Bu insan ın cahilliği ile alakalı cinsiyeti ne kadın belirler ne erkek kimin çocuğunun cinsiyeti ne olcak. Yada çocuğu olacakmı olmayacak mı allahın bileceği iş. Bu inançlı kesim için söyleyeceğim şey. Inanç sız kesi için ise söyleyeceğim adam kromozom u eliyle seçerek mi koyuyor allah aşkına. Adamın suçu ne kadının suçu ne.her halukârda evladım niye kız yada niye erkek diye hayıflanan insan iyi anne baba değildir.

Çocuklarımızı okutarak... keza ortaokul fen bilimleri dersi konusudur X ve y kromozomları.. kadınınki xx erkeğinki xy. Erkek x verirse kız y verirse erkek olur. Yani bilinmeyen şey değil.

Bu konunun bdv de ne işi var
doğuran biziz o yüzden bizden kaynaklandığını düşünüyorlar yeni nesil biliyor artık derslerde görüyorlar

Gençler bebek cinsiyeti üzeinde annenin de etkisinin olduğuna dair araştırmalar yapılıyor. Her an bu x y kromozom hikayesi efsaneye dönüşebilir. Bununla ilgili bir makale okudum, sonra jinekolog bir arkadaşıma sordum. Duyduğunu ve mümkün olduğunu söyledi. Makaleyi bulamadım şimdi bulursam kopyalicam buraya.

Kısaca özetlemek gerekirse, x kromozomu taşıyan spermler yavaş hareket ediyor ancak asidik ortamda hayatta kalabiliyormuş. Y kromozomu taşıyan spermler ise oldukça hızlı hareket ediyor ve ancak bazik ortamda hayatta kalabiliyormuş. Annenin beslenmesi sonucu ortam ph'ı değişebiliyor ve bebeğin cinsiyeti önemli ölçüde tespit edilebiliyormuş.

Bununla ilgili bir kaç teori daha var, yine anne beslenmesinin bebek cinsiyeti üzerindeki etkisini açıklayan. Oldukça yoğun araştırmalar yapılıyor. Bu durumda kromozom hikayesinin çöpe gitmesi an meselesi.

Yarama dokundunuz ya bu zihniyeti anlamadım anlamayacagim ve bu düşünce okumayada bakmiyor zira 2 gorumcemde bu kafa yapısında biri lisans biri yüksek lisans mezunu ama konusmalari igrenc ikisi de hamile su an ve yuksek lisans mezunu olanin erkek insan bununlada övünur mü arkadaş cok sinirliym cooook

inançsız olduğum vurgunuz hiç hoş değil.Allah yaratırken genetik kodlarımız öyle bir tanımlanmışki hala çözülmeye çalışılıyor.Aynı zamanda bize akıl vermiş yarattıklarını anlayıp doğru şekilde kullanmak için.adamlar eliyle sperm seçmiyor ama kızı olan kadına o kırlısaca elleriyle tokatlar yumruklar atıyor,hakaretler aşağılamalar yanında cabası.hastanede bırakılan yeni anneler var.neden ?kızı olduğu için.kızın ailesi aranıyor"kızının kızı oldu gelin alın"diye.
inançsız olanlar bunlardır.kimse suçlu değil tabii ki zaten suçlu arama olabilecek bir konu değil bu.Dünyaya bir insan geliyor harika tatlı bir bebek.cinsiyet ayrımcılığı beşikten başlamasının yanlışlığı konuşuyoruz.söylemeye çalıştığımda insanların bilinçli olup hakarete maruz kalmaması.
Allah doğacak ve doğmuş tüm bebeklere iyi anne ve baba nasip etsin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…