- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
çok şükür benim için dert değil ama o kadar çok bu durumdan etkilenen varki kayıtsız kalamadım.
3. sayfa haberlerini okumaya dayanamıyorum artık.bilinçlendirmeden çok isyan diyelim bence.
ben biliyorum erekek belirliyor..ama gelinlerele kavga eden öküzler bile var bu konuda..rabbim bildiği gibi yapsın....
işte budurbütün mesele bu arkadaşım
benim babamda amcamın karısı ile kavga etmiş kız yeğeni olunca..annemin halini sen düşün..İşte o kavga edip laf söyleyenler Ö kromozomunu almışlar....yani öküz geni :)
ay sen çok yaşa emi:))bütün mesele bu arkadaşım
Kusurlu olan bi sey varsa o da bunu soyleyen doktorun beynidirbize 2. planda kalan insan mualmelesi yapmalaırnı doktor olan kuzenım soyle acılmamıstı
süphesizki işte erkek olmasıan sebeb veren kromozonlar kusursuz
fakat kadın olmamaıza sebeb olan kromozonlar kusurlu oldugu ıcın bız kadınmısız
ben degıl doktor soyluıyor vallahı
Bu insan ın cahilliği ile alakalı cinsiyeti ne kadın belirler ne erkek kimin çocuğunun cinsiyeti ne olcak. Yada çocuğu olacakmı olmayacak mı allahın bileceği iş. Bu inançlı kesim için söyleyeceğim şey. Inanç sız kesi için ise söyleyeceğim adam kromozom u eliyle seçerek mi koyuyor allah aşkına. Adamın suçu ne kadının suçu ne.her halukârda evladım niye kız yada niye erkek diye hayıflanan insan iyi anne baba değildir.Masum meleklerimizin cinsiyetini BABA larının belirlediğini biliyormuydunuz?
bunu bilmeyen erkeklerden dolayı bir çok kadın şiddete maruz kaldı , kız çocukları itilip kakıldı.
Zamanında bir kız çocuğu olarak ve şimdi de bir anne olarak bu olay beni çok üzdü.
Erkeklere ve kadınlara bu bilinci nasıl verebiliriz,bana fikir verirmisiniz?
Çocuklarımızı okutarak... keza ortaokul fen bilimleri dersi konusudur X ve y kromozomları.. kadınınki xx erkeğinki xy. Erkek x verirse kız y verirse erkek olur. Yani bilinmeyen şey değil.Masum meleklerimizin cinsiyetini BABA larının belirlediğini biliyormuydunuz?
bunu bilmeyen erkeklerden dolayı bir çok kadın şiddete maruz kaldı , kız çocukları itilip kakıldı.
Zamanında bir kız çocuğu olarak ve şimdi de bir anne olarak bu olay beni çok üzdü.
Erkeklere ve kadınlara bu bilinci nasıl verebiliriz,bana fikir verirmisiniz?
Bu insan ın cahilliği ile alakalı cinsiyeti ne kadın belirler ne erkek kimin çocuğunun cinsiyeti ne olcak. Yada çocuğu olacakmı olmayacak mı allahın bileceği iş. Bu inançlı kesim için söyleyeceğim şey. Inanç sız kesi için ise söyleyeceğim adam kromozom u eliyle seçerek mi koyuyor allah aşkına. Adamın suçu ne kadının suçu ne.her halukârda evladım niye kız yada niye erkek diye hayıflanan insan iyi anne baba değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?