- Konu Sahibi justtmarried
-
Bence önce psikolojini düzelt rahatla evi şimdi alabiliyorsan al ve öde ..bebekde mutlu son olsun oturur bebeğine bakarsın sonra çalışmak istiyorsan gene çalışırsın hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun bazen biz ne plan yaparsak yapalım planda olan değil nasipte olan geliyor başımıza..
yaşınız kaç merak ettim bebek için geç mi kalacaksınız acaba diye ?
yalnız bebek bakmak o kadar kolay değil ,bu dönemde psikolojik sorunları artan insanlar oldukça fazla ,sizin zaten sorunlarınız var ve birde bebek eklenirse üzerine ,sorunlar katlanarak çoğalır .önce tedavinizi tamamlayın bana kalırsa ..
Hayır. Çocuk için oldukça genç bile sayılabilirim. Yaşım 23. Ama evlilikte bitakım süreçleri tamamlayınca, birbirine alışıınca bebeği istiyor insan. Bide genç anne olmak istiyorum allah izin verirse.
Hayır. Çocuk için oldukça genç bile sayılabilirim. Yaşım 23. Ama evlilikte bitakım süreçleri tamamlayınca, birbirine alışıınca bebeği istiyor insan. Bide genç anne olmak istiyorum allah izin verirse.
kesinlikle katılıyorum, önce kafan rahat olmalı.Ben bebe yapma derim.
He Rabbim verirse tabii ki geri çevrilmez de belli ki kafan hiç yerinde değil şu sırada.
Önce psikolojini düzelt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?