Çocuk Hastalıkları bebeğinde anal fistül oluşup cerrahi işlem yapan anneler yardım!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Lifedt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
22
18
38
35
merhaba sevgili anneler bebeğim 6 aylık 4 aydır anal fistül var iyileşir diye hep erteledik.Geçen hafta çapadaki prof.dr hiç iyileşen görmedim dedi cerrahi işlem yapılacakmış.bu konuda siz neler yaptınız cerrahi işlem yapıldımı sizin bebeklere ...Doktor önerileriniz nedir

Çok geçmiş olsun. Benim oğlumda 40 günlükken fistül değil ama apse gelişti. İki profa gittik. Eğer fistül e dönerse ameliyat şart dediler . Yoğun bir tedavi ile çok şükür iyileşti.
Dr. olarak Çocuk cerrahı Prof. Dr. Salih Somuncu'yu öneririm.
Hemencecik iyileşsin inşallah bebeğiniz.

teşekür ederim cerrahi işlemi 1

Merahab ameliyatı oldumu bebeğiniz? Lütfen yardımcı olun

merhaba arkadaşlar anal fistül ameliyatını mayıs ayında olduk 20 dk falan sürdü fistülektomi yapıldı.İnternette araştırırken çok bilgi alacağım kimseler olmadığı için tedirgindim ama basit bir ameliyattı.Yani korkulacak bir durum değilmiş ben 1 yaşına kadar beklemek istedim daha erken de yaptırabilirmişim ameliyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…