Canım hidrops sorunu yaşamadım, ama bildiğim kadarıyla hamilelik öncesinde hidropsun sebebi olabilecek parvovirüs hastalığı var mı diye kontrol edilir, bir de sebeplerden biri olan kan uyuşmazlığı araştırılabilir.ben tekrar tüp bebekle hamile kalmak için gidecem 6 ay bekliycem.hidrophstan korkuyorum bidaha olurmu ama allah bilir diyorum o olmaz baska bi hastalık çıkar.gittiğiniz tavsiye ettiğiniz dokktor varmı yada bi testi bizden sadece bebekden otobsi sonucu bekliyoz bu hastalığı geçiren anneler konuşabilirsek çok sevinirim
Amin canım hiç birimize yaşatmasın. Tüp bebek konusunda deneyimli olanlar da yazarlar inşallah.çok zor bidurum canım kimseye vermesin çok üzgunum.hepsine bakıldı bişey cıkmadı.şimdi dondurulmuşum var bende onu koymak istemyorum klasık yontemdi tekrar tüp bebek yapsm diyorum pgt yontemi varya kafam karışık benim gbi olupta tüp bebek yaptıran varmı yada tüp bebekde kimi tavsiye ediyosunuz.
Rabbim sabir versin bende 22 haftalik kaybettim. Temmuz ayinda. Benimkinin sebebi parvovirustutüp bebek ben ankarada gittim çok memnunum ama farklı yerlere gitmek istiyorum deneyimli olanlar varsa yazarsa sevinirim.tüp bebeğin çok çeşitleri var
Bana yazdiysan canim 2.ye hamileyim daha dogmadi 8haftalik. Kotuyu cagirmiyorum illaki bundada olacak diye birsey yok. Allah ne yazdiysa oda nasibimiz.. Ama bu konuyu acan arladas ve birkac kisi daha 2.3. Bebegini saglikla dogurdu sagliklilar. İyi dusun iyi olsunPeki senin suan oldumu canim 2 bebek cok bkamdim burayi yeni kullnmya basldim iyi kandiller buarada.bide doktrun kimdi onerdigin doktor varmi ozeldende yazabilirsin benim merk ettigim ikincdee olurmu cnku yasayan ve ikinciye hamile olnlrdada oldumu
Canim suan normal kadin doguma gidiyorum. Bebegimin râhatsizligini ogrendigimde capa hastanesinde perinatoloji bolumune sevk edilmistim. Ozaman yeniden hamile kaldiginda haber ver demislerdi. Haber verdim ikili,uclu testleri ayrintili ultrasonu biz yapacagiz dediler. 12. Haftamda ilk randevum var bakalim ne cikcak. Bana kalsa o hastaneye birdaha gitmezdim esimin israriyla gidicem. Ne acilarla ciktim ordan. Rabbim yardimcimiz olsun. Herhangi bir tahlili testi yok bunun bende parvovirus cikmisti bitek ona baktirdim gebelik oncesi oda artik bitti gitti bagisiklik kazandin dediler. Allaha emanetizHangi doktra gdypsun normal kadin dogummu allahim insallh saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bnde cok korkuyom.bu hamilelikte peki farkli test yapackmi.bndw pgd denrdim ama doktrum bu normal hamilelikle ayni dedi risk ayni olabilirde olmazda dedi bna.
Sakin korkma kotuyu hic cagirma dua et allaha birak insallah yeniden saglikla bebegine kavusursunHangi doktra gdypsun normal kadin dogummu allahim insallh saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bnde cok korkuyom.bu hamilelikte peki farkli test yapackmi.bndw pgd denrdim ama doktrum bu normal hamilelikle ayni dedi risk ayni olabilirde olmazda dedi bna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?