Bebeğinde hidrops (ödem) olup da sağlıkla doğum yapan???

Okudum canim sana yazdiktan sonra Rabbim cennette sana refakatci etsin kizini bidaha yasatmasin insallah
Ewet suan tek karinda asit bulgusu war we az cok sukurde cogalmadi zaten hastanemi degistirdiler yurt disindayim yeni dogan uzmanlari olan hastaneye sewk edildim.
Rabbim mucizeyi yasatsin insallah bize

Insallah canim hersey iyi olur . Biliyorum zor ama sen stressiz kalamya calis bol bol dua et . Allahin izniyle kucagina saglikli bir sekilde alacaksin bebegini

Insallah canim hersey iyi olur . Biliyorum zor ama sen stressiz kalamya calis bol bol dua et . Allahin izniyle kucagina saglikli bir sekilde alacaksin bebegini
İnsallah canm insallah dualarini eksik etme ne olur

İnsallah canm insallah dualarini eksik etme ne olur

Hayırlı akşamlar canım ççok geçmiş olsun benim bebeğimin hem ciğerinde hem karnında hidrops vardı hamileyken şiringwylaa aldılar suyu tekrar doldu.

36 haftalık doğdu bir qy kadar yoğun bakımda kaldı şimdi 7 buçuk yaşında. Çok zor günler geçirdiğüne eminim bnde aynı şeyleri yaşadım çünkü.

Güçlü ol tatlım hep dua hiç umudunu kesme yaradandan benim bebeğüm içün her akşam doktorlqr sabaha çıkmaz diyodu bn de hayır ben bebeğümle sağlıkla çıkıcam bu hastaneden diyoduö

Yazını okuyunca sana ve tüm bu durumlada olan kardeşlerime umut olma istedüm. İnşaAllah sağlıkla al bebeğüni kucağına.

Sormak istediğin şeyler varsa çekinme c cnım elimden geldiğince yardımcı olurum.

Saol canm Rabbim banada kizimla saglikla cikip ewime gelecegim gunleri nasip etsin insallah hamileligim cok sorunlu kanamali erken dogum riskiyle gecti dort gozle bu haftalari dogumu bekliyordum simdi odum kopuyor dogumdan kizimi kaybetme korkusundan Rabbim bize bagislasin insallah..
Peki bu hidrops neden olusmus senin cocugunda bi sebep buldularmi o zaman suan bizde bir sebebi bulunamadi biz 15 gune yakindir bu durumu ogrendik ama siwi fazlalasmadi cok sukur sence bu iyiye isaret olabilirmi?
Bide bebeginin hareketleri nasildi karninda hareketlimiydi benim bebegim cok hareketli buda normalde saglikli olduguna isaret we bebegim gunde 3-4 kez hickiriyor buda ciger gelisimine isaretmis hatirliyosan bebeginin harektlerini hickiriklarini nasildi canim umut iste hickirigi harekteleri bile umut weriyor saglikli kizim diye doktor dedi dogdugunda hicbirseyide olmayabilir insallah Rabbim olmazlari oldursun saglikla kawustursun beni kizima we tum anneleri ewlatlarina

Canim ne guzel seyler yazmissin . Insallah Limon agacim da bebeişini sağlıkla kucağına alacak Allahın izniyle . Bize de hidropstan evlatlarını kaybetmiş annelere bir daha deneme korkusu içinde olanlara de öyle bir umut ışığı oldunki anlatamam sana . Evladın sağlıkla büyüsün inşallah...

Canım benimki sebebi bilinmryen hidropsmuş okadar tatlil test vs yqpıldı sebebi yok dendü .ben 34. Haftada öğrendim.normaldede çok hareketliydi ama azalmıştı hareketleri ben kendimce büyüdü artık yer kalmadı ondan diyodum hidropsdanmış. Hep hıçkırırdı bnm oğlan hidrop varkende hıçkırıyodu hep onda bisorun olmadı.

Bnm doktor büyük olduğu için şanslısın zaten ciğerler yeteri kadar gelişmiştir dendi.

Canım bnce eğer hidrop ilerlemiyosa bu tabiki iyü bişey bnmki ilerliyodu ve su qlınığı halde daha fazla olarak geri döndü.

Sezeyan olcaktım ama ani doğum oldu bayada açılmam varmış meğer normal doğurdum.

Doğumdan spnraki süreç gerçekten zor ve sıkıntılı güçlü ve inançlı ol bol dua et.

Belki bilmiyorum tabi ama doğumdann sonra suyu alırlar gibi brnde öyle oldu çünkü benimkinin ciğerinde çok fazla vardı.

Aslında anlatırım daha istesen ama zorlu ve sıkıntılıydı morelini bozmak istemem canım inşaAllah iyi düşün bol dua et

Limon agacim hadi dualarimuz seninle .. hadi hep beraber iyi dusunelim insallahhhhh... A azusena acaba doktorunu ozelden bizlerle paylasirmisin cunku dr de cok onemli bircok dr hidrops hakkinda cok yetersiz

Canım merhaba sanadq çok geçmiş olsun. Ben ankadaydım o sıra doktorum özgür derendi tavsiye ederim geerçekten ilgili bilgili rahatlatıcı bi doktor.

Amin canım çok saol. Benim şimdi 22 aylık birde kızım var ödüm kopuyodu bndada çıkarsa diye ama çok şükür bi sorun olmadan doğdu.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bizim siwi suan herhangi bi organina zarar wermiyor cok sukur we cogalmiyor haftada bir ultrayonla bakacaklar hastanem degisti yogun bakim uzmani olan hastaneye sewk edildim Rabbim korktugumuza ugratmasin ama onlem almaktan baska caremiz yok
Benim bebgim cok hareketli masallah siwi az oldugundandir belkide
Benim dogumada ptesi karar werilecek bakalim rahim agzimda dikis war onun alinmasi lazim artik hakkimiza hayirlisi olsun
Dogduktan sonra nefes alabildimi canm bebegin hemen goturdulermi cocugu normal dogum risk olusturdumu karni falan cok sismiydi cocugun

Canım benimkin ciğerler baya su doluydu kalbe baskı yapıyodu. Doğunca nefes alamadı tabiki. Ama karnı falan şişmiydi bilmiyorum çünkü doğar doğmaz yoğum bakıma gitti.
Doğum hikayemi burda yazmıştım istersen oku canım.

Okumustum canm saol yardmlarin icin bizi iyi seyler bekliyordur insallah dualarini eksik etme nolur Rabbim ewladimi bize bagislasin insallah yasayip gorecez artik yapacak baska bisey yok

İnsallah canm guzel haberler yazarim buraya

Merhaba bebeğinizin son durumu nedir?bende Hidrops 24.haftada yaşadım Bursa da gittiğimiz 2 si prof 6 Dr.yaşamaz dedi fakat arda lembete gittim bir gazete haberi üzerine ve şant denilen bir alet takıldı anne karnında 2 operasyon gerçekleştirdi arda bey bebeğin karnında ki sıvı boşaltıldı..36-37 haftaya kadar geldik..ve doğum yaptım oğlum şuan 3.5 yaşında gayet sağlıklı..

Ay masallah bu hastaliktan kurtulan bebekler gormek cok umut weriyor bana bebegimin karnındaki siwi iki hafta once cogalmamisti we organlarina baski yapmiyordu yeni dogan uzmaniyla gorustum eger siwi cogalirsa baski yaparsa bosaltiriz dogmadan once dedi ama o pozisyonda deil dedi yarin yine ultrayonum war insallah çoğalmamıştır gerilemistir siwi rahim agzimda dikis war cuma gunude o alinacak gebelik sekeri oldugundanda dogum cok uzamaz en gec bir iki haftaya dogar yawrum insallah saglikla bize bagislar Rabbim peki senin cocugunun neden olmus bulabildilermi dogtuktan sonra siwi toplanmasi dewam ettimi ne kadar kaldi yogun bakimda emzirebildinmi gorebildinmi bebegini we sadece karnindamiydi kusura bakma nolur kurtulmus birilerini gorunce ne soracagimi sasiriyorum insallah bende derim yawrum cok iyi diye

Evet mesaneden pipiye giden damarda paraşüt denilen bir et parçası olmuş..karnında biriken sıvı kendi idrarıymış..doğar doğmaz sonda takıldı doğumhanede hiç ciğer gelişimi iyiydi 26-35.ci haftada ciğer geliştirici iğne olmuştum o yüzden hiç yoğun bakıma girmedi.. doğum sonrası çocuk cerrahisi ameliyatı oldu 2-3 haftalıkken et parçası alındı..daha sonra da 3 aylık ken tekrar hem kontrol amaçlı olarak ameliyat oldu hem sünnet oldu .. sadece idrar anne karnındayken dışarı atamadığı için sol böbrek kendini feda etmiş dedi Dr.lar şuan sol böbrek %5 çalışıyor rutin kontroller 6 ayda bir oluyor... inşallah canım seninde iyi haberlerini alırız.. bizim hikayemiz CNN Türk tarafından mucize yaşamlar programında yayınlandı geçtiğimiz günlerde internet sitesinde izleyebilirsin..evet bu hastalığın tedavisi olmadığını söylüyor çoğu Dr.insallah sen de mutlu sonu yaşarsın canım.. sormak istediğin olursa severek cevaplarım

Bizede dediler kiz cocugudur belki yumurtalik kisti oluşup patlamistir diye bugun yine ultrasyona girdik siwiyi bir aydir takip ediyoruz hicbir cogalma yok cok sukur haftaya ptesiye kadar dogum baslamazsa sunni sanci werecekler gebelik sekerim oldugu icin bakalim haftaya bugun bu saatlerde ne halde nasil olacaz Rabbim korktugumuza ugratmasin insallah malesef ewet caresi yok deniliyor Rabbim care wersin dertlerimize insallah benim kuzumuda Rabbim bize bagislar

Arkadaşlar merhaba. Şuanda 20+6 günlük hamileyim. 20.hafta kontrollerine kadar herşey çok iyi giderken 20.hafta kontrolünde bebeğimin karnında asit sıvı birikimi olduğu ve gelişiminin de olması gerekenden iki hafta geri olup 18 hafta ile uyumlu olduğu tespit edildi. İlk olarak fetal eko yapıldı sonuçlar iyi çıktı. Dün de amniyo sıvısı alındı. Sıvıyı alan doktorum ve ona yardımcı olan prof hoca amniyo sonucu kromozal birşey çıkmazsa ilk iş bebegin karnındaki suyun çekilmesi gerektiğini çünkü sıvının bebeğin ciğerlerine baskı yaptığını ve bu şekilde ciğerlerinin gelişmeyip ilerleyen süreçte bebeğin ölebileceğini söyledi. Şimdi çaresizlikle sonuçları bekliyorum. Daha önce hem hidrops hem gelişim geriliğinin birlikte olduğu ve saglıkla doğum yapan birini duydunuz mu? Ve bebeğinin karnından su alınan var mı? Çok endişeliyim. bu kabusu yaşayıp bebeğine saglıkla kavuşmuş birilerinin varlığı ve nasıl bir yol izlediğini bilmek istiyorum. Tüm arkadaslarım dan ricam nolur oğlum ve benim için bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…