Bebeğinde hidrops (ödem) olup da sağlıkla doğum yapan???

CANIM EN DOĞRUSU DAHA SONRAKİ GÜNLER İÇİN MORALİMİZİ YÜKSEK TUTMAMIZ GEREKİYOR...

ZOR AMA YAPILMASI GEREKN BU.. sENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AYNI ŞEYLERİ AYNI HAFTALARDA YAŞAMIŞIZ...

canım bana göre çok dayanılmayacak bi ağrı değildi. Adet ağrısı gibi evet.. Normal odada oldu hatta bebeği bile oda da aldılar. Daha sonra eşi için ameliyathaneden tamamen bayıtıp, eşini aldılar... Onda da bişey hissetmedim. Nasıl aldıklarını da bilmiyorum...

Evet bitanem özel hastaneydi...

saol cnm verdiğin bilgiler için çok soru sordum ama endişelerimi anlayabiliyorsundur sende. günlerce stres çekmektense bigünde bunu yaşamak daha mantıklı sanırım. bana ilk 1 ile 4 gün arası sürer demişlerdi ama sanırım çok uzun sürmüyor

Canım bana da öyle dediler. Ama bi gece bekledim. Onda da ağrım olmadı. Hatta dr daha erken, bi gün daha beklemek gerekir dedi. ama saat 5 de oldu. Benim mide bulantım çok oldu ama istifra ettikçe rahim açıldı.. Sana tavsiye ne kadar çok kendin çaba gösterirsen o kadar kolay açılıyor...

kendiliğinden geliyormu bebek yoksa bi müdahale yapıyorlarmı. dikiş falan olmuyordur heralde dimi bebek küçük olduğu için. ne yapmam gerekli peki cnm daha kolay açılması için

kendiliğinden geliyormu bebek yoksa bi müdahale yapıyorlarmı. dikiş falan olmuyordur heralde dimi bebek küçük olduğu için. ne yapmam gerekli peki cnm daha kolay açılması için

Canım dikşi filan olmuyo... zaten 3-4 cm açılması yeterli.. Ben kendim biraz ikinir gibi zorladım kendimi... Dr bana bişey demedi ama ben kendim aşağı ittirdim..

Yanlız ben aşağı ittirdikçe kuzum yukarı çıkıyodu...

canim inanki cok uzuldum hakkinda hayirlisi olsun bu husranla snuclnsada insallh tekrar hamile kalirsn ve bebegin cok saglikli olur.innki dicek birsey yok bnde aynisni yasadim seni gercekden anliyorum bana drler hep yasamaz dedi amma onlarin dedigi olmadi herseynn hayyirlisi canim cok uzuldm ama gercekden cok uzuldum.Rabbim yardimcn olsun

saol cnm amin

kaçıncı haftanda gerçekleşti cnm.

14+6 dıydı canım...

benimde bugün tam 14... kısmet bakalım neler yaşıcam neler görücem beklemek ve çaresizlik kadar kötü bişey yok. insna hayattan soğuyor resmen...fiziksel acısını henüz bilmiyorum ama ruhsal acısı çok büyük. bi daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum hayrlsı artık

canım öyle düşünme bence ... Benim bu işlem 25 ocakda du. Dr bi ay koruma verdi. Ben tekrar düşünüyorum... Hatta inş bu ay olur.... Ruhsal olarak atlatmak çok zor..ama yapacak bişeyimiz de yok.

canım senin cinsiyeti bellimiydi. Genelde kız bebeklerde oluyormuş böyle şeyler.

Benim kızdı...

canım öyle düşünme bence ... Benim bu işlem 25 ocakda du. Dr bi ay koruma verdi. Ben tekrar düşünüyorum... Hatta inş bu ay olur.... Ruhsal olarak atlatmak çok zor..ama yapacak bişeyimiz de yok.

canım senin cinsiyeti bellimiydi. Genelde kız bebeklerde oluyormuş böyle şeyler.

Benim kızdı...

hayr cnm belli değildi seninde daha yeniymiş ne kadar güzel atlatmışsın belkide çuan belirsizlikler içinde olmam böyle düşünmeme neden oluyor. yaşarmı bilmiorum şuan ölümüü bilmiorum neler yaşıcam bilmiorum net hiç bişi yok şuan hayatımda

canım atlatmak zorundayız... Hayat devam ediyor.. Ama tabi içimde kanıyan bi yara sadece üstü örtülü...

canım atlatmak zorundayız... Hayat devam ediyor.. Ama tabi içimde kanıyan bi yara sadece üstü örtülü...

yarın ultrasona giricem keşke bi mucize olsada gerilemiş olsa ama boş biliyorum. şimdiden stresi sardı beni

gülse canım nasılsın ultrasona girecektin,ne dediler,bebişin durumu nasılmış..
önceki sayfada sormuşsun bana canım,amniyosentezden sonra 2 hafta daha yaşadı bebeğim,biri ölüydü zaten,22 haftada doğum yaptım....
senin doğum çok zor olmaz canım,benim bebek büyükdü zorlandım biraz ,inşallah kolayca atlatırsın..
unutmadan canım şunuda söyleyim,benim bebeğe fetal ekoda çekildi ,ultrasonda bi hoca kalbini inceledi,,bende bişey çıkmadı,bebekdeki kalp rahatsızlıklarıda hidropsa sebep oluyormuş...

cnm ultrasona girdim gelişimi hareketleri ve kalp atışı normal. her zaman gördüğümüzden farklı her yerinde yok dediler. kalbini etkilemezmiş şuan kalp durması olmaz dedi yani. kıpır kıpır meleğim hiç kıyamıyorum pazartesi heyete gircek ultrasonlarımız büyük ihtimal takip çıkar dediler. şuan 15. haftamdayım herşey belirsiz ne olucak hiç bilmiyorum haftalar geçtikçe duygusal acısıda fiziksel açısıda çok fazla olucak eminim. hakkımızda hayrlısını versin rabbim dualarınızı eksik etmeyin kızlar başka bişi gelmiyor elimizden zaten

Benim bebeğimin tüm cilt altında ödem olduğu için hiç hareket etmiyodu.İnşallah geriler yaa.Kalp konusu evet çok önemli.Biz de eko çektirmiştik.Kalp anomalileri de yapar hidrops dediler ama herşey temiz çıkmıştı.Habersiz bırakma bizi.

yarın ne rapor çıkıcak merak içndeyim bebeğimin hareketleri gayet normal hissediyorum artık hareketlerinide. çok zor günler geçiriyorum destek olduğunuz için teşekkürler kızlar. çok umutsuzum beklemekten başkada yapacağım hiç bişey yok sabır diliyorum sadece allahtan ve şifa

Çok üzücü biliyorum ama elden bişey gelmiyo işte.İnşallah güzel haberler verirsin ama çok umutlanma herşeye hazırlıklı ol.Yarın haber vermeyi unutma bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…