Bebek Beslenmesi Bebeğinde inek sütü alerjisi olan anneler kahvaltıda neler veriyorsunuz bebeğinize?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaslar kizim iki ay 6 gunluk iki farkli mama kullandik yuzu sac dipleri kabardi dr.inek sutu alerhisi dedi ama alerji testinde Hiçbirsey cikmadi .sutum yetmiyo doymuyo geceleri agliyo uyuyamiti acliktan dr rapor cikarip similac alemntum mama verdi iki yudum zorla verdim 15 dk kesintisz agladi tadi igrenc ben bile yutamadim.sizce napmaliyim gece uyumadan ne verebilirim (

sevgili raziye cok besleyici olmasa da tek tavsiye edecegim pirinc unu ve suyla yapacagin muhallebi. 4 aylik olsa farkli alternatifler denenebilir belki ama su an cok kucuk, ve en iyisi pirinc muhallebisi. cok besleyici olmasa da en azindan yavrucuk ac kalmaz. bir de besleyiciligini artirmak icin pirinc ununu evde sen hazırlayabilirsin. esmer pirinc alip suda beklet, sonra suyunu suz, bi kenarda pitincler kuruyuncaya kadar beklet. kurukdtan sonra pirincleri elinle ufala ve havanda dov. un oluyor. esmer pirinc cok da besleyicidir. bizim de gida alerjimiz var. Allah hepimizin evladina sifa versin.

İki aylık Bebek muhallebi yiyemez Nasıl tavsiye ediyorsunuz anlamadım tek çözümü keçi sütü bazlı mama !

Ek gıda kesinlikle verme golden Goat keçi sütü bazlı mama deneyebilirsiniz sütünü artırmaya çalış promalt çok iyi süt yapar e Bebek'te satılıyor taze soğan kuru soğan hurma bol bol ye sütüm az deme bol sütüm var de yoksa iyice azalıyor sıcak su ile göğüslerine masaj yap

Hepinizr tesekkur ederimkizlar. Dr.keci sutu mamayida verme dedi kilo alimi iyi ama surekli emmek istiyo hissediyorum cekiyi cekito sut yok idare ediyoruz.Cok nadir doymayip agladiginda iki haftada bi anca pirinc uni veriyorum cok az mecbur kalinca.Dr.un yazdigi mamayi kesinlikleyemiyo zaten ben bile yutamadm igrenc tadi

Kilo alımı iyi ise niye mama verme çabasındasınız belkide bebeğiniz sadece sizi istediği için emiyordur yada gazı olduğu için emiyordur?

merhaba arkadaşlar
oğlum 7. ayının içinde.

ağlayarak geçen 7 ay.
Dr bu bebek uyumuyor! Açtır.
Dr bu bebekte egzama var.. Corasatin sür.
Dr bebegim yatamıyor oturarak uyumak istiyor. Size öyle geliyordur
Falan filan..

40 dk lık uykusu için bile 3 kez uyanan bebeğim şimdi 2 saat kesintisiz uyuyor.

Geçen hafta kanlı kaka ile hastaneye gittik. sonuç temiz.
Başka hastanede testler yaptırdık. Alerji çıkmadı.

Ben yine de süt ürünlerini kestim ve bebek rahatladı.

Testlerdeçıkmasa da alerjisi oluyor ama dr lar bunu neden kabul etmiyor.

Neocate 100 lira.. Nasıl alacağız ki sürekli.

Valla şaşkınım.

Onu bilmem de yedirecek hiçbirşey bulamıyorum

Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin bebeklerimize..cocuk g
gatrosuna gidin onlar rapor cikartiyi ucretsz aliyirsunuz tani igrenc ama almiyo benim bebegim elma armut suyu yada vanilya surubu pekmez kat ver dedi dr. Kilo alimi kotu sut yetmiyo uc bucuk aylik bebegim bunlari katincada ishal oldu

valla test sonuçlarına göre birşey yok deyip geri yolladılar bizi Mamanın fiyatı umrumda değil sevgili raporlu arkadaşların bazıları devletten ücretsiz aldıklarımamayı ucuz fiyata satıyorlar

uffffffff..
sinirimden ağlamak istiyorum.
benim bebeğimde mamayı yemedi hiç bir şekilde. Pekmez şurup meyve hepsini denedim.

Canim bebegin ne kadarlik benimkide almadi. Hatta ilk aldiginda 15 dk agladi dr.pes etme kilo almiyo dedi zorla verdim o puskurttu ben siringa ile verdim simdu alisti hatta 90 cc bitirdi ilkkez.bi elimde singirak dikkatini dagitmays calisiyorum oylelikle icti icine 10 cc tatli elma suyu katiyirum pes etme alisiyolar.benim bebegim uc bucuk aylik

Hangi
hangi sehirdesin bizimde sonuclarimiz normal ama alerjisi var dedi dr.baska dr.a git ne sikintilari vardi

Face alerjik bebeklerle ilgili Bi grup var özel mamaları oradaki arkadaşlar elinde dazla varsa kargoyla gönderebiliyorlar , Oray'a Bi göz at istersen

8. ayına giriyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…