BENİM BEBEĞİMDE şuan 6. ayın içinde 2.aydan itibaren yüzde kızarıklıkla başlayan sonra tüm vucuda yayılan bir egzama sorunumuz oluştu cildiye doktorları kortizonlu ilaçlar verdi kullandık fakat geçmiyordu en son 4. ayda kakasından kan geldi doktora götürdük hemen bir alerji testi yapıldı inek sütüne,kabuklu kuruyemişe, soyaya,susama alerjisi çıktı 2 aydır bu gıdaları tüketmiyorum bebeğimede özel mama veriyoruz. ama ne kadar dikkat etsemde hala vucudunda kızarıklık geçmiyor birden fazla gıdalara alerjisi var ama hepsini bilemiyoruz. şuan patates havuç elma bal kabağı dışında birşey veremiyorum doktor çok dirençli bir alerjisi var dedi ne yapacağım bilmiyorum. kaşıntısı kremlerle bile hafiflemiyor...
Benim de kızım 7 aylık, 2, 5 aylıkken vücudundaki dokuntulerin egzema olduğunu ve diyet yapmam gerektiğini öğrendim doktorumuzdan,diyetimde tavuk, balık, dana eti, süt, peynir, yoğurt, margarin, tereyağ, kuzu eti hariç tüm hayvansal gıdalar, yumurta, fındık, fıstık, ceviz, portakal ve tüm turuncgiller, domates vb. Yer almıyor, bunların hepsi yasak. 6.5 aylıkken cilt ve kan testi yapıldı, testte bunlar negatif çıktı ancak ilave olarak bir de buğday unu alerjisi çikti. Ne yazık ki negatif olması birşey ifade etmiyormus, bizde bu gıdaların hepsine hassasiyet var maalesef. Ben yemiyorum, emziriyorum sorun değil alıştım, ama ek gıdaya geçemiyorum, ne versem olmuyor. Şu an hipp'in sütsüz pirinç mamasini yiyiyor ama ondan da sıkıldı, neocade denedim sevmedi...bu konuda tecrubelerinizi paylaşır misiniz lütfen...ne zaman düzelecek diye merak ediyorum, 1 yaşında geçti diyenler de var 10 yaşında devam edenler de...bana tarif verebilir misiniz ltfen
Merhaba anneler benimde uc aylik oglum var dktr alerjiden suphelendi badka bi doktora gidicez sikayetimiz oglum emmiyor son onbes gunden beri zorla ve uykuda emiyo.kusuyo dongunlerdede sulu kaka yapiyo alnindada eksama var bazen cikiyo krem surunce geciyo sizce sut alerjisimi vat sizin belirtiler nedir
Hangi mamayi kullandiniz dr.bize smilac alemantum verdi bebegim iki yudum aldi 15 dk agladi igrenc tadi var iki aylik 6 gunluk sutum yetmiyo agliyo doymuyi geceleri doymuyo ozellikle sizce ne vereyimBENİM BEBEĞİMDE şuan 6. ayın içinde 2.aydan itibaren yüzde kızarıklıkla başlayan sonra tüm vucuda yayılan bir egzama sorunumuz oluştu cildiye doktorları kortizonlu ilaçlar verdi kullandık fakat geçmiyordu en son 4. ayda kakasından kan geldi doktora götürdük hemen bir alerji testi yapıldı inek sütüne,kabuklu kuruyemişe, soyaya,susama alerjisi çıktı 2 aydır bu gıdaları tüketmiyorum bebeğimede özel mama veriyoruz. ama ne kadar dikkat etsemde hala vucudunda kızarıklık geçmiyor birden fazla gıdalara alerjisi var ama hepsini bilemiyoruz. şuan patates havuç elma bal kabağı dışında birşey veremiyorum doktor çok dirençli bir alerjisi var dedi ne yapacağım bilmiyorum. kaşıntısı kremlerle bile hafiflemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?