merhaba benim bebeğimde de inek sütü ve keçi sütü alerjisi tespit edildi.doktorumuz neocate verdi. içine pekmez şeker koymamı önerdi.fakat bebeğim hiçbir şekilde kabul etmiyor mamayı.kokusundan tiksiniyor.anca anne sütünün içine koyarsam az miktarda onu içiyor. aynı durumda olanların vanilya aroması kullandığını duydum. aktarlarda sordum ya vanilya yağı ya da pastalara kullandığımız tozlardan verdiler. kastedilen aromanın bunlar olmadığını düşünüyorum. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? gerçekten mama bizim için büyük sıkıntı.ayrıca doktorumuz ek gıda konusunda yavaş olamamızı ek gıdadan ziyade anne sütü ve mama kullanmamızı önerdi. sizin doktorlarınız ek gıda konusunda ne diyorlar?şimdiden teşekkürler...
cnm benim kızımdada 3 ayı bitmeden inek sütü alerjisi çıktı vücüdundaki kabartılardan anladık kan testi yapıldığındada malesef çıktı bende emzirdiğim için sütlü ürünler her neyse hepsini kestim. doktorumuz pregomin as kullanmamızı önerdi raporla alıyoruz evet tadı berbat ama duyduğuma göre neocate den bir nebze de olsa daha içelebilenmiş. pregomin as yi tabiki ilk başta içmekde zorlandı bize vanilya şurubu katıp verin dedi bende zor bela buldum (starbucks şişesi 20 tl ye satılıyor)katmaya başladım fakat vanilya şurubuda çok ağır kokan iç bayıltıcı bişey. doktorumuz bizi tatmin etmediği yanlış yönlendirdiğini düşündüğüm için doktor değiştirdik oda üzüm pekmezi önerdi hem besleyici hem tatlandırıp lezzet katıyor bu şekilde içe içe aradada pekmezsiz verdim çok şükür sadede içmeye başladı sabah kahvaltısı olarak milupanın 8 tahıllısı var içine biraz keçi peyniri gün aşırı yaklaşık yarım yumurta katıp yediriyorum öğlenleri ufak kase keçi yoğurdu akabinde sebze çorbası elime hangi sebze geçerse katıyorum üzerine bir çay kaşığı zeytinyağı yiyor. irmikli karışımlı incir yada kayısı muhallebisi yapıyorum baya lezzetli severek yiyor. Hipp in pirinçli ve tahıllı maması var sütsüz bunları baya kullandık. kuzu eti ve eti kaynattığımız suyu besleyici her yönden mutlaka yedirmelisiniz inek eti zaten bebişlerimize yasak.her verdiğim sebzeyi yada meyveyi ilk başda 2 - 3 gün arayla verdim hangileri dokundu tespit ettim bu şekilde kendimize öğün listesi yaptık. inş tez günde atlatırız bebişlerimiz herşeyi tüketebilir..
cnm benim kızımdada 3 ayı bitmeden inek sütü alerjisi çıktı vücüdundaki kabartılardan anladık kan testi yapıldığındada malesef çıktı bende emzirdiğim için sütlü ürünler her neyse hepsini kestim. doktorumuz pregomin as kullanmamızı önerdi raporla alıyoruz evet tadı berbat ama duyduğuma göre neocate den bir nebze de olsa daha içelebilenmiş. pregomin as yi tabiki ilk başta içmekde zorlandı bize vanilya şurubu katıp verin dedi bende zor bela buldum (starbucks şişesi 20 tl ye satılıyor)katmaya başladım fakat vanilya şurubuda çok ağır kokan iç bayıltıcı bişey. doktorumuz bizi tatmin etmediği yanlış yönlendirdiğini düşündüğüm için doktor değiştirdik oda üzüm pekmezi önerdi hem besleyici hem tatlandırıp lezzet katıyor bu şekilde içe içe aradada pekmezsiz verdim çok şükür sadede içmeye başladı sabah kahvaltısı olarak milupanın 8 tahıllısı var içine biraz keçi peyniri gün aşırı yaklaşık yarım yumurta katıp yediriyorum öğlenleri ufak kase keçi yoğurdu akabinde sebze çorbası elime hangi sebze geçerse katıyorum üzerine bir çay kaşığı zeytinyağı yiyor. irmikli karışımlı incir yada kayısı muhallebisi yapıyorum baya lezzetli severek yiyor. Hipp in pirinçli ve tahıllı maması var sütsüz bunları baya kullandık. kuzu eti ve eti kaynattığımız suyu besleyici her yönden mutlaka yedirmelisiniz inek eti zaten bebişlerimize yasak.her verdiğim sebzeyi yada meyveyi ilk başda 2 - 3 gün arayla verdim hangileri dokundu tespit ettim bu şekilde kendimize öğün listesi yaptık. inş tez günde atlatırız bebişlerimiz herşeyi tüketebilir..
merhaba benım oglum 5.5 aylık kırkından berı barsaktan kanaması oluyor
gastrolojıde takıpteyız once sut ve sut urunlerı kesıldı ama kanama devam ettı.sonra kuruyemısler sonra meyveler .anladıklarımız domates tahın susam antep fıstıgı .bebeıs agladıkca ara verıp yazıcam acaba çoklu besın allerjısını nerde yaptırdınız ve de nekadarlıkken
Arkadaşlar bazı sitelerde inek sütü alerjisi bitmiş fakat ellerinde mama kalmış aileler mamaları çok müşkül fiyata satıyorlar. Bilginize. Sahibinden . Com gibi
alya arkadaşım merhaba, sana özel mesaj atmam gerkti fakat msj kutun dolu lütfen silebilirmisin?burada buldum oyüzden yazdım...bi konuda bişe sormam gerek size...
satılması hiç hoş değil, gruplar var malum sitede, orda ücretsiz gönderimler oluyor herkes birbirine yardımcı oluyor, bir arkadas için 30,40 mama bulduk daha yeni mesela, bende gönderdim birkaç kutu başka birine, bende rapor yokken bana gönderdiler, sonuçta bunu devlet ücretsiz veriyor satmak hiç doğru değil ihtiyacı olana vermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?