Bebeğinde Ultrasonda Anomali Görülenler Bakabilir mi? (17.hafta)

Test sonuçlarınız çıktı mı

Parvovirüs genelde hidropsa sebep oluyormuş. Hidropsu da araştırmıştım ben bazen sebebi bulunmayabiliyormuş da ama siz iyi bi genetikçiyle görüşün mutlaka o yönlendirsin bizimkinde nadir solunum yolu hastalığından şüpheleniyor şuan başka anomali eşlik ediyor mu bilmiyorz ama etse de etmese de bu hastalığa ölümcül diyorlar. Rabbim hepimize sabır versin kimseye yaşatmasın bu kaygıyı. Bizim hastalıkta da hidrops oluyormuş ve karnı dediğiniz gibi şimdiden çok büyükmüş.

Amniyosentez sonucu çıkmış almaya gidicez bakalım ne diyecekler çok endişeliyim
Böyle bir durumun olduğunu hiç bilmiyordum. okuyunca çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. İnşallah bebegin içinde senin içinde en hayırlısı neyse o olur.

Böyle bir durumun olduğunu hiç bilmiyordum. okuyunca çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. İnşallah bebegin içinde senin içinde en hayırlısı neyse o olur.
Amin 16.haftada gördü doktor. İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini zor bi imtihan

Tatlı kuşum hayırlı haberler olsun inşallah aklımız sende
Test sonuçlarınız çıktı mı
Ne yaptınız acaba durumunuz nedir
Kızlar amniyosentez sonucu temiz geldi ama ultrason da bi o kadar kötüleşmiş bebeğin suyu çok azalmış. Nerdeyse bitmiş dediler. O yüzden array ve wes testlerini yaptırıcaz daha detaylı genlere bakılacak. Doktor baya ümitsiz ama sonlandırmadım yine de bekliyorum.

Canım inşallah ondada temiz sonuçlar gelir, ben bilmediğim için soruyorum amniyosentez temizse array ve wes ile neye bakılıyor, Allahım yine bir mucize olurda herşey tertemiz çıkar inşallah, Allahım istedi o suyu ona deniz eder, dualarım hep seninle aklımda

Insallaj her sey tertemiz gelir sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. Amniyosentez bir sorun olduğunda kesine yakin sonuc vermiyor muydu,yanlış mı biliyorum

Array ve wes daha detaylı canım tüm genler taranıyormuş çok nadir hastalıklar çıkıyormuş. Allah razı olsun

Insallaj her sey tertemiz gelir sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. Amniyosentez bir sorun olduğunda kesine yakin sonuc vermiyor muydu,yanlış mı biliyorum
Evet amniyosentez çok güvenilirmiş ama bizim durumumuz biraz farklı daha çok metabolik veya çok nadir bi hastalıktan şüpheleniliyor. Hatta onlar bile temiz çıkabilirmiş tamamen gelişimsel ve tesadüfi bi hastalık da olabilirmiş. Tek gen hastalıkları vs amniyosentezde taranmıyormuş. Zaten bulgularımız hala kötü dediğim gibi. Teşekkür ederim

Merhaba son durumunuz nedir Sizi merak ettim Rabbim kolaylık versin içinizi ferahlatsın imtihanınızı kolaylaştırsın

Merhaba son durumunuz nedir Sizi merak ettim Rabbim kolaylık versin içinizi ferahlatsın imtihanınızı kolaylaştırsın
Allah razı olsun canım durumumuz aynı malesef bi gelişme yok sonlandırmadık da. Amniyosentez temiz geldi array bakacaklar şimdi de. Suyum da çok azalmış nerdeyse bitmiş dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…