Anladim canim benimde boyum uzun 1,70 43 kiloydum ama mide bulantisina ragmen cikti karnim basenim popom kilom cok az artti ama yinede sistimTeşekkür ederim canım yorumların için. Ama henüz karnım çıkmadı benim hamilelikte 4 kiloya yakın verdim.boyum uzun olduğu için geç çıkar karnım. Ama basenlerim zaten genişti.bilmiyorum ki bakalım ne olur.
1.70 ve 43 kilomusun. Ayy benden zayifsin canım.ben senin yanında sisko kalırımAnladim canim benimde boyum uzun 1,70 43 kiloydum ama mide bulantisina ragmen cikti karnim basenim popom kilom cok az artti ama yinede sistim
Canım karnını cekmek ne demek anlayamadım merakta ettim neye gore anlaşılıyorAmin canim diger gruptada sana yazdim bi karnini cek bakalim benim karnimin sekli yanlari bianda degisti
Canım fotograf olarak çekmekten bahsediyor arkadaşCanım karnını cekmek ne demek anlayamadım merakta ettim neye gore anlaşılıyor
Canım fotograf olarak çekmekten bahsediyor arkadaş
Canım fotograf olarak çekmekten bahsediyor arkadaş
20-22. Hafta arasında girebilirsin.Kızlar banada kesin erkek dedi doktor bide utanmadan ben yanılmış olamazmısınız dedim hayır dedi kesin görmesem söylemiyorum(yanlız girmeden önce cihazlar iyi değil,daha küçük belli olmaz dedi verdi kuşkuyu)bende renkliyi bekliyorum suan 18.haftadayım bana söylermisiniz ne zaman girmeliyim renkliye?
Bende 12 haftalik hamileyim bugun 2.li test icin dr gittik cinsiyetini sordum buyuk ihyimal erkek dedi... Sok oldum ben ve cevremdeki herkes kiz diodu suratim karnim. Vs herkes kiz olucak diyodu... 8 yasinda bir oglum var kiz olmasini cok istiyorum saglikli acaba degisirmi... Pipi resmi gibi bisi verdi ama bence kiz hala inanmiyorum erkek olucagina
Cnm bende ayni senin gibi kızım olacağına inanamiyorum:)keske doktorumuz yanılmış olsa
Sağa cevir fotoyu cnmIns cnm 16 haftalik olana kdr inanmiycam sanirim 3 boyutlu da acik seçik goreyim pipiyi ancak oyle inanicam :) senin kızın çıkıntılı bir resmi vardi onu eklermisin bi zahmet cnm ya ben bulamadim baktim ama
Cnm su eklediğim resimdeki o beyaz sey nubsa paralelmi... Sanki bana oyle geldi
Tsk ederim cnm burda benimkine cok benzio sanki kac haftalikti burda
Bu ayrıntılı usgydi cnm,21 haftalıkken kız dedi ama banada çikinti fazla gibi geldi
Evet 21 hafta icin fazla gercekten... Bakalim artik 16 haftada kesin ogrenirim herhalde... Kismet... Allah'tan ümidimi kesmiyorum yinede kesin belli olana dek bekliycem
Bende kız denilmesine rağmen ümidimi kaybetmiyorum artik doğsun öyle inanacam,kızlarımda kız fikrine hemen alışmıştım bu kadar sürdürmemiştim ama bunda içime sinmiyor sanki.diğer kızlarımda kız olduklarını öğrendiğimde isimlerini cabuk hazırlamıştık bunda daha bi karar veremiyorum.kızlarımın adi biri zeynep biri elif,buda kız olursa meryem düşünüyorum kesin değil daha,esimde pınar istiyor.demek istediğim sanki erkekmiş gibi kararsız kalıyorum.
Hayirlisi ins cnm ikimiz icinde ins bebisler bize suprizz yaparlar... Sen ne zmm gidiceksin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?