- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Gebe kalinca yapilan idrar testine baksana canm PH kac cikmisBende 12 haftalik hamileyim bugun 2.li test icin dr gittik cinsiyetini sordum buyuk ihyimal erkek dedi... Sok oldum ben ve cevremdeki herkes kiz diodu suratim karnim. Vs herkes kiz olucak diyodu... 8 yasinda bir oglum var kiz olmasini cok istiyorum saglikli acaba degisirmi... Pipi resmi gibi bisi verdi ama bence kiz hala inanmiyorum erkek olucagina
Gebe kalinca yapilan idrar testine baksana canm PH kac cikmis
7 canim. 7 ve uzeri erkek demislerdi. Senin 6 ymis kiz ihtimalin var buna gore. 2 li test sonucunu alinca beta hcg yaz6.0 seninki kacti
7 canim. 7 ve uzeri erkek demislerdi. Senin 6 ymis kiz ihtimalin var buna gore. 2 li test sonucunu alinca beta hcg yaz
7 canim. 7 ve uzeri erkek demislerdi. Senin 6 ymis kiz ihtimalin var buna gore. 2 li test sonucunu alinca beta hcg yaz
Benim kizima 24.haftada yapilan detayli ultrasonda erkek dendi. Benim bi oglum var ve bende esimde kiz olsa ne fuzel olur diyorduk. Dr. Erkek diyince hayirlisi dedim. Kapida esim sordu artik 3. Cocuga dedim. Nasip dedik. Herkese de erkek diye soyledik. Erkek ismi dusunmeye basladik. Hatta oglumla beraber sunnet ettiririz bile dedik. Sonraki kontrolume 30. Haftada gitmistim. O zaman sordum dra ve bana kiz dedi. Ben nasi ya diye kaldim. Ustelik %100 diyince hem bi saskinlik hemde bi mutluluk yasamistim. Ama inanamadigimdan son haftaya kadar her kontrolde cinsiyet sormustum. Hepside kiz diyince ikna oldum.Simdi kizim 3aylik:)
Benim kizima 24.haftada yapilan detayli ultrasonda erkek dendi. Benim bi oglum var ve bende esimde kiz olsa ne fuzel olur diyorduk. Dr. Erkek diyince hayirlisi dedim. Kapida esim sordu artik 3. Cocuga dedim. Nasip dedik. Herkese de erkek diye soyledik. Erkek ismi dusunmeye basladik. Hatta oglumla beraber sunnet ettiririz bile dedik. Sonraki kontrolume 30. Haftada gitmistim. O zaman sordum dra ve bana kiz dedi. Ben nasi ya diye kaldim. Ustelik %100 diyince hem bi saskinlik hemde bi mutluluk yasamistim. Ama inanamadigimdan son haftaya kadar her kontrolde cinsiyet sormustum. Hepside kiz diyince ikna oldum.Simdi kizim 3aylik:)
Cnm 24 haftaya kadar hep erkek mi denildi,banada 21 haftalıkken ayrintilida kız dedi 25 haftalıkken normal usg de yine kız dedi devlete gidiyorum ben özel değil.kızlar belki bizim bebislerde supriz yapar.sizin kızınız benimde oğlum olur belki:)
Bende devlete gittim zaten. Dogumumu da devlette yaptim.30. Haftama kadar her kontrolde erkek dendi. Sonradan surpriz yapti bebisim bize:) allah gonlunuze gore versin insallahCnm 24 haftaya kadar hep erkek mi denildi,banada 21 haftalıkken ayrintilida kız dedi 25 haftalıkken normal usg de yine kız dedi devlete gidiyorum ben özel değil.kızlar belki bizim bebislerde supriz yapar.sizin kızınız benimde oğlum olur belki:)
Cnm 24 haftaya kadar hep erkek mi denildi,banada 21 haftalıkken ayrintilida kız dedi 25 haftalıkken normal usg de yine kız dedi devlete gidiyorum ben özel değil.kızlar belki bizim bebislerde supriz yapar.sizin kızınız benimde oğlum olur belki:)
Bana o haftaya kadar her kontrolumde erkek dediler zaten. Evet tecrubelide bi dr du fakat sanirim kizim kendisini erkek gibi gostermekte cok ustaydi:)herseyin hayirlisi erkekse demekki sizin icin boylesi hayirlidir. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Bende devlete gittim zaten. Dogumumu da devlette yaptim.30. Haftama kadar her kontrolde erkek dendi. Sonradan surpriz yapti bebisim bize:) allah gonlunuze gore versin insallah
Cnm senin ense kalinligin kac cikmisti... Birde ikili testte free hcg degerin kacti tutuyomu kizinla ona gorede cinsiyet tahmini varya...
Cevremdeki herkes boyle biseyi ilk defa duydugunu soyledi. Hatta arkadaslar.merak edip cin takvimine bakti orda bile erkek cikmisti:)Hayret bisey genelde kız denilip erkek olabiliyormuş fakat erkek denilip kız olan fazla olmuyormuş çünkü pipiyi görüyorlarmış ve erkek deniyormus.banada 16 ve 18.haftada kıza benziyor dediler,21 haftalıkken ayrintilida kız dediler 25 haftalıkken yine kız denildi.belki benimkide saklıyordur:)
Canim istemezsen resim vermiyolar devlette. Benim aldiklarimda varmi hic bilmiyorum ki. Ama doktor ne kiz dediklerinde ne de erkek dediklerinde bana iste buda organi demedi.
Oglumda gostermisti doktor bana. Bende gormustum cok net ama kizimda demekki onlarda tam emin olamadilar ki sadece erkek dediler ama bisey gostermediler.Banada demedi bak burası genital organı falan diye,sadece kız dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?