Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Gebe kalinca yapilan idrar testine baksana canm PH kac cikmis

7 canim. 7 ve uzeri erkek demislerdi. Senin 6 ymis kiz ihtimalin var buna gore. 2 li test sonucunu alinca beta hcg yaz

İnşallah cnm ama umudum kalmadı nedense... İnanasım gelmiyo bi yandan, biyandan aglayasim gelio nedense cok istemistim kiz annesi saglikli kiz annesi olmak... Bi yandanda napiyorum ben diyorum Allah'im bana nasip etmis ben üzülüyorum diyorum sanirim hamilelik psikolojisi 18 inde devlette randevum var bakalim onada sorucam tahmin yaparmi bilmiyorum... Hayırlısı hakkımızda...

Benim kizima 24.haftada yapilan detayli ultrasonda erkek dendi. Benim bi oglum var ve bende esimde kiz olsa ne fuzel olur diyorduk. Dr. Erkek diyince hayirlisi dedim. Kapida esim sordu artik 3. Cocuga dedim. Nasip dedik. Herkese de erkek diye soyledik. Erkek ismi dusunmeye basladik. Hatta oglumla beraber sunnet ettiririz bile dedik. Sonraki kontrolume 30. Haftada gitmistim. O zaman sordum dra ve bana kiz dedi. Ben nasi ya diye kaldim. Ustelik %100 diyince hem bi saskinlik hemde bi mutluluk yasamistim. Ama inanamadigimdan son haftaya kadar her kontrolde cinsiyet sormustum. Hepside kiz diyince ikna oldum.Simdi kizim 3aylik:)

Ne guzel cnm keske bizdede yanilma olsa ama umidim yok... Anlamadığım detayli ultrasonda nasil anlamadilar pipiyi gosterdilermi... Birde dr un tecrubeli bir dr muydu

Cnm 24 haftaya kadar hep erkek mi denildi,banada 21 haftalıkken ayrintilida kız dedi 25 haftalıkken normal usg de yine kız dedi devlete gidiyorum ben özel değil.kızlar belki bizim bebislerde supriz yapar.sizin kızınız benimde oğlum olur belki:)

Ayy cnm inşallah nasıl sevinirim anlatamam... Saglikli bebisler nasip etsin Allahım

Bana o haftaya kadar her kontrolumde erkek dediler zaten. Evet tecrubelide bi dr du fakat sanirim kizim kendisini erkek gibi gostermekte cok ustaydi:)herseyin hayirlisi erkekse demekki sizin icin boylesi hayirlidir. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Bende devlete gittim zaten. Dogumumu da devlette yaptim.30. Haftama kadar her kontrolde erkek dendi. Sonradan surpriz yapti bebisim bize:) allah gonlunuze gore versin insallah

Cnm senin ense kalinligin kac cikmisti... Birde ikili testte free hcg degerin kacti tutuyomu kizinla ona gorede cinsiyet tahmini varya...

Hic resmi varmi cnm pipi olan

Canim istemezsen resim vermiyolar devlette. Benim aldiklarimda varmi hic bilmiyorum ki. Ama doktor ne kiz dediklerinde ne de erkek dediklerinde bana iste buda organi demedi.

Bende devlete gittim zaten. Dogumumu da devlette yaptim.30. Haftama kadar her kontrolde erkek dendi. Sonradan surpriz yapti bebisim bize:) allah gonlunuze gore versin insallah

Hayret bisey genelde kız denilip erkek olabiliyormuş fakat erkek denilip kız olan fazla olmuyormuş çünkü pipiyi görüyorlarmış ve erkek deniyormus.banada 16 ve 18.haftada kıza benziyor dediler,21 haftalıkken ayrintilida kız dediler 25 haftalıkken yine kız denildi.belki benimkide saklıyordur:)

Cevremdeki herkes boyle biseyi ilk defa duydugunu soyledi. Hatta arkadaslar.merak edip cin takvimine bakti orda bile erkek cikmisti:)

Canim istemezsen resim vermiyolar devlette. Benim aldiklarimda varmi hic bilmiyorum ki. Ama doktor ne kiz dediklerinde ne de erkek dediklerinde bana iste buda organi demedi.

Banada demedi bak burası genital organı falan diye,sadece kız dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…