Bana 12 haftalikti erkek dediler 20. Haftada mi ne kız olduğunu öğrendik
Sonra doğdu ve emin olduk
Kızmış :)
Hayır ben birsey goremiyordum Dr da al bu pipisi demediSenin varmiydi pipi cnm resimlerde :)
O kadar iyi anliyorumki. Dr 12. Haftada erkek diyince esime soyledim disari tualetw grdim gizlice agladim. 1 hafta kendime gelemedim. Ben simsi.kiz annesinolamicakmiyim dedim. Ama kismet. Bende umut yok yaa. 16 dada devlwtte erkek dediler. Betam ilk.hamilenkalinca cok.hizli yukseldi. 2 li testte 37 beta. Ama umudum slvesterdi. Keseye gorede nuba gorede kiz dedi. Keske diyorum onunki tutsa. Bide yuzumden sivilce agzimdan ucuk eksik olmayinca cirkinlesmeye bile sevindim yani amaaa.İnşallah cnm ama umudum kalmadı nedense... İnanasım gelmiyo bi yandan, biyandan aglayasim gelio nedense cok istemistim kiz annesi saglikli kiz annesi olmak... Bi yandanda napiyorum ben diyorum Allah'im bana nasip etmis ben üzülüyorum diyorumsanirim hamilelik psikoloinde devlette randevum var bakalim onada sorucam tahmin yaparmi bilmiyorum... Hayırlısı hakkımızda...
O kadar iyi anliyorumki. Dr 12. Haftada erkek diyince esime soyledim disari tualetw grdim gizlice agladim. 1 hafta kendime gelemedim. Ben simsi.kiz annesinolamicakmiyim dedim. Ama kismet. Bende umut yok yaa. 16 dada devlwtte erkek dediler. Betam ilk.hamilenkalinca cok.hizli yukseldi. 2 li testte 37 beta. Ama umudum slvesterdi. Keseye gorede nuba gorede kiz dedi. Keske diyorum onunki tutsa. Bide yuzumden sivilce agzimdan ucuk eksik olmayinca cirkinlesmeye bile sevindim yani amaaa.
O kadar iyi anliyorumki. Dr 12. Haftada erkek diyince esime soyledim disari tualetw grdim gizlice agladim. 1 hafta kendime gelemedim. Ben simsi.kiz annesinolamicakmiyim dedim. Ama kismet. Bende umut yok yaa. 16 dada devlwtte erkek dediler. Betam ilk.hamilenkalinca cok.hizli yukseldi. 2 li testte 37 beta. Ama umudum slvesterdi. Keseye gorede nuba gorede kiz dedi. Keske diyorum onunki tutsa. Bide yuzumden sivilce agzimdan ucuk eksik olmayinca cirkinlesmeye bile sevindim yani amaaa.
Simdi dr dan geliyorum. Eski calistigim hastanedeki guvensigim doktora gittim. Bebek gayet iyi gelisimi onde. Bu bebegin erkek olma ihtimali yok cunku bu bebek kesinlikle erkek dedi. Hatta pipiyi gosterdi bizim oralarda buna pipi diyolar dediAyrıntılı ya girince netlesir cnm... Bende su devletteki randevumu bekliyorum... Banada herkes kız dedi... Rüyalarımda hep erkek bebek gordum ama benim rüyalarım hep tam tersi olmustu aciklamasindada kiz diyodu... Gecen cenazemiz varken kayinvaldemin bi tanıdığı cok guzel fal bakiom us benim hamile oldugumu bilmiodu iceri girer girmez hamile galba kizi olcak onun demis... Sonra fal bakti bana kizin olcak dedi hatta iki isim koycaksin dedi ki ben kizim olursa 2 isim koyucaktim niyet etmistim... Ama iste dr erkek gibi deyince bütün hayallerim yikildi... Artik saglikli olsun diyorum sadece...
Simdi dr dan geliyorum. Eski calistigim hastanedeki guvensigim doktora gittim. Bebek gayet iyi gelisimi onde. Bu bebegin erkek olma ihtimali yok cunku bu bebek kesinlikle erkek dedi. Hatta pipiyi gosterdi bizim oralarda buna pipi diyolar dedi
Simdi dr dan geliyorum. Eski calistigim hastanedeki guvensigim doktora gittim. Bebek gayet iyi gelisimi onde. Bu bebegin erkek olma ihtimali yok cunku bu bebek kesinlikle erkek dedi. Hatta pipiyi gosterdi bizim oralarda buna pipi diyolar dedi
Resim verdi canm ama pek.bisey anlamiyorum ben atayim birazdan resimleri. Hersey cok.guzel dedi. Buna sukur saglikli olsunda insan unutuyor herseyi. 3. Yu dusunecegimi hic tahmin etmezdim ama korkarim dusunucem. Doktora dedim zaten kiz icin bi yontem yokmu 3.yu denerim artik. Dalga geciyo cin takvimine bak diyeResim verdiimi cnm
Resim verdi canm ama pek.bisey anlamiyorum ben atayim birazdan resimleri. Hersey cok.guzel dedi. Buna sukur saglikli olsunda insan unutuyor herseyi. 3. Yu dusunecegimi hic tahmin etmezdim ama korkarim dusunucem. Doktora dedim zaten kiz icin bi yontem yokmu 3.yu denerim artik. Dalga geciyo cin takvimine bak diye
Ilk cocugunda ne gosteriyodu. Bende 2 sindedekiz gosteriyo erkek oluyo.Bende bilmiyorum 3.dusunurmuyum... Çin takvimi bende tutmadi kiz gosteriodu :)
Ilk cocugunda ne gosteriyodu. Bende 2 sindedekiz gosteriyo erkek oluyo.
3 yu yaparsam yontemim.bu olacak erkek gosterdigi ay yapacam
Kismet canm olmazsada uzulme iki erkek kardes olurlar 2 tane pasamiz olur napalim8 sene oncesine gittim erkek cikmis cnm oglumda... 85 liyim 93 dogumlu yazdim 23 yasmis ekimde kalmistim ogluma ve erkek gosterio o tutmuş ama bu....
Evet canim izmirdeyim egepol hastanesine gttim bugun. Tanidigim icin doktoruNerdeki dr gittin cnm.. Izmirdeydin demi sende
Hangi doktora gittin canımEvet canim izmirdeyim egepol hastanesine gttim bugun. Tanidigim icin doktoru
Bulent turgut ay a gittim canim. 2 aydr kontrol olmuyordum.Hangi doktora gittin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?