Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Senin varmiydi pipi cnm resimlerde :)
Hayır ben birsey goremiyordum Dr da al bu pipisi demedi
Hatta ben kız bu dedim anneler genelde doğru hisseder bir daha bakayım dedi erkek diyorum tekrar ama bi ihtimal de bıraktım sen öyle dedin diye dedi
Hislerime göre konuştu
20 yada 21. Haftaydi kız dedi

O kadar iyi anliyorumki. Dr 12. Haftada erkek diyince esime soyledim disari tualetw grdim gizlice agladim. 1 hafta kendime gelemedim. Ben simsi.kiz annesinolamicakmiyim dedim. Ama kismet. Bende umut yok yaa. 16 dada devlwtte erkek dediler. Betam ilk.hamilenkalinca cok.hizli yukseldi. 2 li testte 37 beta. Ama umudum slvesterdi. Keseye gorede nuba gorede kiz dedi. Keske diyorum onunki tutsa. Bide yuzumden sivilce agzimdan ucuk eksik olmayinca cirkinlesmeye bile sevindim yani amaaa.

Kismetimizde boyle varmis cnm... Saglikla dogsun bebislerimiz ins... Kiz gelinlerimiz olur inşallah bizimde...

Ben ilk hamilelik testimde bana 1 tane kan testi yaptilar... 276 diydi... Baska yapmadilar

Ayrıntılı ya girince netlesir cnm... Bende su devletteki randevumu bekliyorum... Banada herkes kız dedi... Rüyalarımda hep erkek bebek gordum ama benim rüyalarım hep tam tersi olmustu aciklamasindada kiz diyodu... Gecen cenazemiz varken kayinvaldemin bi tanıdığı cok guzel fal bakiom us benim hamile oldugumu bilmiodu iceri girer girmez hamile galba kizi olcak onun demis... Sonra fal bakti bana kizin olcak dedi hatta iki isim koycaksin dedi ki ben kizim olursa 2 isim koyucaktim niyet etmistim... Ama iste dr erkek gibi deyince bütün hayallerim yikildi... Artik saglikli olsun diyorum sadece...

Simdi dr dan geliyorum. Eski calistigim hastanedeki guvensigim doktora gittim. Bebek gayet iyi gelisimi onde. Bu bebegin erkek olma ihtimali yok cunku bu bebek kesinlikle erkek dedi. Hatta pipiyi gosterdi bizim oralarda buna pipi diyolar dedi

Simdi dr dan geliyorum. Eski calistigim hastanedeki guvensigim doktora gittim. Bebek gayet iyi gelisimi onde. Bu bebegin erkek olma ihtimali yok cunku bu bebek kesinlikle erkek dedi. Hatta pipiyi gosterdi bizim oralarda buna pipi diyolar dedi

Hayirlisi olsun cnm... Saglikli olsunlarda inşallah belkk 3.denersek o kiz olur :)

Resim verdiimi cnm

Resim verdiimi cnm
Resim verdi canm ama pek.bisey anlamiyorum ben atayim birazdan resimleri. Hersey cok.guzel dedi. Buna sukur saglikli olsunda insan unutuyor herseyi. 3. Yu dusunecegimi hic tahmin etmezdim ama korkarim dusunucem. Doktora dedim zaten kiz icin bi yontem yokmu 3.yu denerim artik. Dalga geciyo cin takvimine bak diye

Bende bilmiyorum 3.dusunurmuyum... Çin takvimi bende tutmadi kiz gosteriodu :)

Ilk cocugunda ne gosteriyodu. Bende 2 sindedekiz gosteriyo erkek oluyo.
3 yu yaparsam yontemim.bu olacak erkek gosterdigi ay yapacam

Walla ona hic bakmadim kac yasinda hamile kaldigimida hatrlamiorum

Ilk cocugunda ne gosteriyodu. Bende 2 sindedekiz gosteriyo erkek oluyo.
3 yu yaparsam yontemim.bu olacak erkek gosterdigi ay yapacam

8 sene oncesine gittim erkek cikmis cnm oglumda... 85 liyim 93 dogumlu yazdim 23 yasmis ekimde kalmistim ogluma ve erkek gosterio o tutmuş ama bu....

Nerdeki dr gittin cnm.. Izmirdeydin demi sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…