- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
Canım benimde 2 oglusum var Rabbim bagislasin evlatlarimizi. 12.hafta da erkek dedi doktor banada .bende hep kız hissediyorum. Dediğin gibi o hikayelerini bir kahramanı olmayı çoook istiyorum.tabiiki oncelikle hayırlı sağlıklı evlat olsunlar18 haftalıkken gittim erkek %90 dedi ve ben o %10 luk umudu içimde çok büyüttüm sanırım, iki oğlum olduğu için... 23. Haftamdayım tekrar gittim erkek, çok olmamakla beraber üzüldüm.. Ama şu hikayelerden birini bende yaşamak isterdim
ah canım ah :):) benim umutlarım bitti artık 37. Haftamdayım.. 3 oğluma da ve hepimizin evlatlarına rabbim iman ve sağlık versin.. Nasip kısmet, hayırlısı olsun inş...Canım benimde 2 oglusum var Rabbim bagislasin evlatlarimizi. 12.hafta da erkek dedi doktor banada .bende hep kız hissediyorum. Dediğin gibi o hikayelerini bir kahramanı olmayı çoook istiyorum.tabiiki oncelikle hayırlı sağlıklı evlat olsunlar
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah. Bizim de gelinlerimiz kızımız olur napalım nasipah canım ah :):) benim umutlarım bitti artık 37. Haftamdayım.. 3 oğluma da ve hepimizin evlatlarına rabbim iman ve sağlık versin.. Nasip kısmet, hayırlısı olsun inş...
Canım ilk bebekte bunlara hiç takılma. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.oglun olursa onunla da arkadaş oluyorsun inan.ve bebeğini kucağına alınca içinin buruklugunu falan unutucaksin.Merhaba arkadaslar ilk gebeligim suan, ben 11 haftalikken dr yuzde yetmis kiz olabilir ama kesin degil demisti 16 haftalikken gittigimde c.tesi biçıkıntı görüyorum dedi e? koydu dosyama ama ben en basindan beri kiz istiyodum ve hissediyodum esimde aynen.. tabiiki saglikli sihhatli hayirli olmasi en önemlisi ya da allah evlat nasipetmis çok şükür ama benim içim buruk gunlerdir kendim tek kiz oldugum icin yanliz buyudum kizimla arkadas olurum diye cok heveslenmistimsimdi dua ediyorum kizadönsün diye dogumda surpriz yasamaya bile raziyim yeterki bi kizim olsun
daha ilk bebeğin bencede takılma böyle şeylere.. Benim iki oğlum var hele ki büyüğü beni tek başıma evde bile bırakmak istemez..bulduğu her çiçeği yaprağı koparır bana getirir.. Evde ki anahtarlığı boyayıp bana hediye eder ki 4 yaşında daha.. Babası artık utanıp bana hediye almak zorunda kaldı.. O derece yani.. Biz erkeği tattık diye kız istiyoruz rabbim sana da gonlundekini versin inş sağlık sıhhatle..ama erkek olmasının da güzel yanları çok olursada üzülme derimMerhaba arkadaslar ilk gebeligim suan, ben 11 haftalikken dr yuzde yetmis kiz olabilir ama kesin degil demisti 16 haftalikken gittigimde c.tesi biçıkıntı görüyorum dedi e? koydu dosyama ama ben en basindan beri kiz istiyodum ve hissediyodum esimde aynen.. tabiiki saglikli sihhatli hayirli olmasi en önemlisi ya da allah evlat nasipetmis çok şükür ama benim içim buruk gunlerdir kendim tek kiz oldugum icin yanliz buyudum kizimla arkadas olurum diye cok heveslenmistimsimdi dua ediyorum kizadönsün diye dogumda surpriz yasamaya bile raziyim yeterki bi kizim olsun
amin canım hepimize inş. Gelinlerimiz kızımız olurRabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah. Bizim de gelinlerimiz kızımız olur napalım nasip
Olur inşallah canım .ben kayınvalidemi 4 ay önce kaybettim.inan kizinda kizindan iyi baktım çok şükür. Hemde ağır bi hastalığı vardı. Herşeyiyle ilgilendim. Kendisi de derdi, senin yaptığını kızım yapmadı bana diye.nur içinde yatsın. Allah kiymet bilen gelinler versin inşallah.amin canım hepimize inş. Gelinlerimiz kızımız olurmu ki, biz ne kadar kız olabildik kayınvalidelerimize.. Tartışılır
Sanıyorum öyle canım. Biz sonuçları yazalım mutlaka inşallahBaska kimsede olmamış sanırım yazmadiklarina gore
YA BU DOKTORLAR NEYE GÖRE ERKEK DİYORLAR OZAMAN ANLAYAMIYORUM12 haftalıkken erkek 17 haftalıkken kız dedi doktorum şuan 9 aylık kızım var
Amin canim diger gruptada sana yazdim bi karnini cek bakalim benim karnimin sekli yanlari bianda degistiAllah'ım hayırlısıyla bende böyle bir değişim bekliyorum.sag salim gönlümün Muradını ver Rabbim
Teşekkür ederim canım yorumların için. Ama henüz karnım çıkmadı benim hamilelikte 4 kiloya yakın verdim.boyum uzun olduğu için geç çıkar karnım. Ama basenlerim zaten genişti.bilmiyorum ki bakalım ne olur.Amin canim diger gruptada sana yazdim bi karnini cek bakalim benim karnimin sekli yanlari bianda degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?