Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

ay canım yaa çok sevindim oğlum olacağına ALLAH kucağına almayı nasip etsin sanki kendimin olmuş gibi çok sevindim inan

Canım inşallah oğluşun olur Rabbim hayırsızsada hayırlara çevirip yollar sende ikiz gibi büyütürsün çok erken olmuş sana zor olcak ama sonrasında gurur duycaksın kendinle :81:

16.haftada erkek dendi ama bugün 22de kız olduğunu öğrendik bebeğimizin

Canım inşallah oğluşun olur Rabbim hayırsızsada hayırlara çevirip yollar sende ikiz gibi büyütürsün çok erken olmuş sana zor olcak ama sonrasında gurur duycaksın kendinle :81:

canım inşallah değişmez süper birduygu.. ben de şu gülben ergenin dr una gittim sreyya menteşe 11+6da bana erkeğe benziyor dedi usgsi çok iyiydi detaylıyla baktı... 3gün önce de burda bi dra gittim sırf kesinleşsin die kaç para harcadım bilemezsin zırt pırt ultrasondayım:)))) o da kıza benziyor dedi amaşartlamakendini kesin değil dedi şaştık kaldık eşime daha söylemedimkız yada erkek dedilerdie 100de100 belli olunca söyleyeceğim.. bakalım ptesi yada salı tekrar gideceğim süreyya beye kanamam oldu diyip kontrol maksatlı sırf bi daha baksın die

merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım.gelir gelmez de sizlere selam vermek istedim.bende şuanda 15 haftalık hamileyim.bana 13.haftada 4 boyutlu ultrasonla baktılar ve bebek erkek dediler.sizin yazdıklarınızı okuyunca tereddütte kaldım.kız istiyodum ama şimdi de erkeğe alışıyorum sanki :) sizce 4 boyutlu ultrasonda da yanılma payı olurmu?

Canım özelden mesaj gönderemiyorum sana klasörün doluymuş. İnşallah dileğin gerçek olur. Allahım inşallah yarın gittiğinde sana istediğin haberi duymanı nasip eder.

Son düzenleyen: Moderatör:

Derya aynı şey bendede oldu burayı okumasam erkek deyıp kabullencem ama burayı okudukca cinsiyeti degisenlerı fgörüyorum hala içimde bir duygu var allah gönlüne göre versin canım inşallah
inşallah

inanmıyorum cinsiyetini öğrenmek için yalan mı söyleyeceksiniz kanamam oldu diye yapmayın lütfen böyle şeyler yalan iyi değildir ya gerçekleşirse gidin kontrole normal söyleyin tekrar bi bakalım eşime söyleyemedim kesinleşmediği için diyin doğrudan zarar gelmez

benim de 3 ayrı doktor erkek dedi. 16 haftalık iken amniyosentez yaptırdım. sonucunda kız bebişim olacağı ortaya çıktı. çok seviçliyim tabi. çok dua etmiştim.

benim de 3 ayrı doktor erkek dedi. 16 haftalık iken amniyosentez yaptırdım. sonucunda kız bebişim olacağı ortaya çıktı. çok seviçliyim tabi. çok dua etmiştim.

Çok tuhaf ya, bir doktor erkek dese anlarım, fakat 3 doktor erkek diyorsa bu işde bir tuhaflık var. Sizin minik bayağı iyi kamufle etmiş kendini. Allah Sağlığınızla kucağınıza almayı nasip etsin...

Benim bir oğlum var 4 yaşında. 10. Haftada erkek dendi ve hep öyle devam etti . Ama şimdi 3,5 aylık hamileyim 12+5 te kız dendi ben de gördüm bacak arasının boş olduğunu. Ama iki gün sonra bir sıkıntım için gittiğimde doktorum pipi çıkmaya başlamış dedi. Dün de yine erkek dedi. Ve ben de gösterdiği yerde çıkıntı görüyorum. Kıza çok heveslenmiştim. Sağlıkla gelsin bebişim ama yanılmış olmasını da çok istiyorum.

Merhaba kızlar, 2'li tarama testi yaptırdığımda risk sınırda çıkmıştı benim. Bende emin olmak için Ankara'daki çok duyulmuş radyolog Eyüp Ekici ye ayrıntılı ulrasona gittim 13. haftamda.Bana %90 erkek olacak gözün aydın dedi. Neyse

Daha sonra kendi doktoruma sormadım erkek mi kız mı diye.

16.haftamda muayeneye gittiğimde kendi doktoruma sordum cinsiyeti görünüyomu diye ama bacakları kapalıydı göstermiyo dedi.

Dün 22. haftamda renkli (detaylı) ultrasona girdim radyologa sordum kız dedi. Doktorum 2 boyutluda baktı bariz kız dedi. Eşimle ben şok olduk hep erkek diye alıştırmıştık kendimizi. Ve dışardan karnımı gören sivri bu erkek olcak diyodu. Ayrıca hiç kalçam basenim genişlemedi sadece göbeğim sivrileşti o kadar.

Şimdi yorumların hepsini okudum muallakta kaldım. Gerçekten çok sinir bozucu bi durum. Şimdi hala inanasım gelmiyo bir ay sonra yine kontrolüm var yine sorucam doktoruma. Gerçekten sıkıntılı bir dönem. İnsan hazırlık yapmak istiyo bişiler almak istiyo ama böyle olunca eli kolu bağlı kalıyo.

Arkadaşım bende 12+5 de eyüp ekiciye gittim banada erkek dedi.. ama sonrasında kaç kez detaylı veya normal ultrasona girdiysem hepsi erkek dedi Eyüp Ekicinin yanılma olasılığı yok diye biliyorum hatta ben 12+5 belki yanılmıştır diye düşünüyordum ama bilen herkes aaa eyüp ekici asla yanılmaz diyor.. Hastanedeki detaylı usg bakan doktora eyüp ekici erkek dedi dediğimde bana söylediği şey EYÜP EKİCİDEN SONRA BENİM TAHMİNDE BULUNMAM BÜLENT ERSOYDAN SONRA SAHNE ALMAYA BENZER demişti..sen iyice tekrar baktır bence Allah gönlündekini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Canım benim bi arkadışım da benden önce Eyüp Ekici'ye gitmişti o da 13. haftasındaydı ona da erkek demiş. Ama ondan sonraki kontrollerinde doktor hep erkek demiş.

Benim de 13. haftamda söyledi erkek diye ama şimdi muallakta kaldım. Kendi doktorum kız dedi. Arkadışım da diyo Eyüp Ekici yanılmaz nası oldu falan diye artık bi sonraki muayeneyi beklicem yine sorcam doktoruma cinsiyetini.

kızlar bişi sorucam detaylı usg 24. haftada yanılır mı_? devlet başka özel başka derken detaylıda dopplerde yanılma olu mu?

Babada 18+2 de erkek dedi. Elime pipi resmi verdi ama benim içimde hala kurt var. Ya kizsa diye. Ayrintilida kesinlessin bakalim bi.

Ogluma 25 haftasina kadar kız dendi 25 haftalikken 4 boyutu usg de erkek olduğu anlasildi kendimi kızım olacak havalarina soktugum icin şok olmustum simdi ikinciye gebeyim kıza benziyor dedi iki farkli doktor devlette ayrıntılı usg de yine kız dedi ama icimde bi suphe var oglumda oldugu gibi olur diye bidahaki kontrolum u bekliyorum kesin kız desin o zaman alicam birseyler

bana da 12. haftada belli değil kemik yapısından % 90 erkek demişti 16. haftada kesinleşti hiç kız lafı bile geçmedi şimdi her gidişimde oğlum ilk önce pipisini gösteriyo gerçekten iyi bi doktor ilk zaman biliyo

bizede doktorum 11. haftada erkeğe benziyor ama bunu söylemek için biraz erken dedi. açıkçası eşimle yüzümüz asılmadı değil ikimizde kız istiyorduk şimdi 14. haftamdaki kontrolü bekliyoruz belki kız der diye. insan kendini alıştırmamalı arkadaşlarım bide hadi yapın bi kız alalım oğlumuza diye diye kızımız olcak gibi odaklanmışız. rabbim herkeze gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…