Valla şekerim iyi demedinmerak ediyoruz diye gitik özel hastaneye erkek dedi uzman doktor 14 hftalık hamıleyım şimdi bide senın gibi çıkarsa olsun buda yeter bize 2 kızım var sevgisini yaşadıkk bununda bkadarcık yaşayıveririzz buda yeter bize Allahtan umut kesilmez tabi
ay canım yaa çok sevindim oğlum olacağına ALLAH kucağına almayı nasip etsinsanki kendimin olmuş gibi çok sevindim inan
canım inşallah oğluşun olur:))) çok yürekten istyorum bunu:))
tabi inşallah bnmde
benmki istenmeyen gebelik kızım 8,5aylık we 2,5 aylık yine hamileyim maalesef((( hiç istemedim aldırmak için çok uğraştım eşim müsade etmedi..
bari erkek olsunda mutlu olayım:) 1kız 1 erkek:130::128::104:
Canım inşallah oğluşun olur Rabbim hayırsızsada hayırlara çevirip yollar sende ikiz gibi büyütürsün çok erken olmuş sana zor olcak ama sonrasında gurur duycaksın kendinle :81:
canım inşallah değişmez süper birduygu.. ben de şu gülben ergenin dr una gittim sreyya menteşe 11+6da bana erkeğe benziyor dedi usgsi çok iyiydi detaylıyla baktı... 3gün önce de burda bi dra gittim sırf kesinleşsin die kaç para harcadım bilemezsin zırt pırt ultrasondayım:)))) o da kıza benziyor dedi amaşartlamakendini kesin değil dedişaştık kaldık eşime daha söylemedimkız yada erkek dedilerdie 100de100 belli olunca söyleyeceğim.. bakalım ptesi yada salı tekrar gideceğim süreyya beye kanamam oldu diyip kontrol maksatlı sırf bi daha baksın die
merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım.gelir gelmez de sizlere selam vermek istedim.bende şuanda 15 haftalık hamileyim.bana 13.haftada 4 boyutlu ultrasonla baktılar ve bebek erkek dediler.sizin yazdıklarınızı okuyunca tereddütte kaldım.kız istiyodum ama şimdi de erkeğe alışıyorum sanki :) sizce 4 boyutlu ultrasonda da yanılma payı olurmu?
canım inşallah değişmez süper birduygu.. ben de şu gülben ergenin dr una gittim sreyya menteşe 11+6da bana erkeğe benziyor dedi usgsi çok iyiydi detaylıyla baktı... 3gün önce de burda bi dra gittim sırf kesinleşsin die kaç para harcadım bilemezsin zırt pırt ultrasondayım:)))) o da kıza benziyor dedi amaşartlamakendini kesin değil dedişaştık kaldık eşime daha söylemedimkız yada erkek dedilerdie 100de100 belli olunca söyleyeceğim.. bakalım ptesi yada salı tekrar gideceğim süreyya beye kanamam oldu diyip kontrol maksatlı sırf bi daha baksın die
benim de 3 ayrı doktor erkek dedi. 16 haftalık iken amniyosentez yaptırdım. sonucunda kız bebişim olacağı ortaya çıktı. çok seviçliyim tabi. çok dua etmiştim.
Merhaba kızlar, 2'li tarama testi yaptırdığımda risk sınırda çıkmıştı benim. Bende emin olmak için Ankara'daki çok duyulmuş radyolog Eyüp Ekici ye ayrıntılı ulrasona gittim 13. haftamda.Bana %90 erkek olacak gözün aydın dedi. Neyse
Daha sonra kendi doktoruma sormadım erkek mi kız mı diye.
16.haftamda muayeneye gittiğimde kendi doktoruma sordum cinsiyeti görünüyomu diye ama bacakları kapalıydı göstermiyo dedi.
Dün 22. haftamda renkli (detaylı) ultrasona girdim radyologa sordum kız dedi. Doktorum 2 boyutluda baktı bariz kız dedi. Eşimle ben şok olduk hep erkek diye alıştırmıştık kendimizi. Ve dışardan karnımı gören sivri bu erkek olcak diyodu. Ayrıca hiç kalçam basenim genişlemedi sadece göbeğim sivrileşti o kadar.
Şimdi yorumların hepsini okudum muallakta kaldım. Gerçekten çok sinir bozucu bi durum. Şimdi hala inanasım gelmiyo bir ay sonra yine kontrolüm var yine sorucam doktoruma. Gerçekten sıkıntılı bir dönem. İnsan hazırlık yapmak istiyo bişiler almak istiyo ama böyle olunca eli kolu bağlı kalıyo.
Arkadaşım bende 12+5 de eyüp ekiciye gittim banada erkek dedi.. ama sonrasında kaç kez detaylı veya normal ultrasona girdiysem hepsi erkek dedi Eyüp Ekicinin yanılma olasılığı yok diye biliyorum hatta ben 12+5 belki yanılmıştır diye düşünüyordum ama bilen herkes aaa eyüp ekici asla yanılmaz diyor.. Hastanedeki detaylı usg bakan doktora eyüp ekici erkek dedi dediğimde bana söylediği şey EYÜP EKİCİDEN SONRA BENİM TAHMİNDE BULUNMAM BÜLENT ERSOYDAN SONRA SAHNE ALMAYA BENZER demişti..sen iyice tekrar baktır bence Allah gönlündekini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?