Bulent turgut ay a gittim canim. 2 aydr kontrol olmuyordum.
Suheyla degil canim sumeyra tatar var ama yeni geldi o sifa hastanesinden. Diger butun doktorlar hakkinda bilgim var ama onunla ilgili yok.Benim arkadasimda orda suheyla hanim mi ne varmis ona gidiomus taniyomusun onu
Suheyla degil canim sumeyra tatar var ama yeni geldi o sifa hastanesinden. Diger butun doktorlar hakkinda bilgim var ama onunla ilgili yok.
Ha evet taniyorum tabiki. Ilgili bi doktordur cok.Sukran kopalmis cnm adi
Ha evet taniyorum tabiki. Ilgili bi doktordur cok.
üzülmek için çok acele ediyorsun bence. 12 hafta çok erken bir hafta. Değişedebilirİnşallah cnm ama umudum kalmadı nedense... İnanasım gelmiyo bi yandan, biyandan aglayasim gelio nedense cok istemistim kiz annesi saglikli kiz annesi olmak... Bi yandanda napiyorum ben diyorum Allah'im bana nasip etmis ben üzülüyorum diyorumsanirim hamilelik psikolojisi 18 inde devlette randevum var bakalim onada sorucam tahmin yaparmi bilmiyorum... Hayırlısı hakkımızda...
üzülmek için çok acele ediyorsun bence. 12 hafta çok erken bir hafta. Değişedebilir
İnş sağlıklı olur. Çoğu doktor söylemiyor bile. Bana belli olmaz dedi söylemedi mesela. 13 de başka bir doktora gittim. Pozisyonu uygun değil dedi. 14 de gittim bu da çıkıntı yok kız gibi dedi. Yani 14 bile net konuşmadı. Ben de 16 yı bekliyorum netleştirmek için. Allah gönlüne göre versinİnşallah cnm degisik bisi dese cok mutlu olurum tabiki saglikla
yanı hangıkonuda tanıları. cınsıyetle ılgılı ıse egeronu bılmıyorum. acıkcası egepolde en guvendıgım doktor bulent beydır. tanıları olsun usg ıle ıncelemesı olsun. ama sukran hanıma gıden hastalar cok memnun kaldıklarını soyluyolardı. cok ılgılı oldugunu dogumda falan cok ılgılendıgını besmelesız doguma gırmedıgını falan soyluyolardı.Tanilari nasil bilgin varmj dedikleri dogru çıkıyormu
Ense kalınlığını neye göre yorumluyorsunuz canımCnm senin ense kalinligin kac cikmisti... Birde ikili testte free hcg degerin kacti tutuyomu kizinla ona gorede cinsiyet tahmini varya...
Ense kalınlığını neye göre yorumluyorsunuz canım
Ben de ölçüm yapıyorlar ya. 1.3 mm falan diyorlar o sandım. Benim de kızım da 79 çıkmış. Bunda da 59 çıkmışHcg de 50 uzeri çıkarsa kiz alti olursa erkek diyolar cnm... Ne kdr dogru bilmiyorum ama. Benimde daha cikmadi. Bakalim kac cikicak
Ben de ölçüm yapıyorlar ya. 1.3 mm falan diyorlar o sandım. Benim de kızım da 79 çıkmış. Bunda da 59 çıkmış
Kızımda 1.3 bunda da 0.9. İlki ne seninHayirlisi cnm kizinda tutmus bakalim bunda tutucakmi.. Benim oglumda 33 cikmis...
Bu bebegiminde ense kalinligi 1.06 cikmisti..
Senin kizinda ve bunda kac cikti ense kalinligin
Kızımda 1.3 bunda da 0.9. İlki ne senin
NT nin karşısında yazan ilk değer Can'ım yanında mm yazıyor. Sonuç yazan sütunun altıWalla ilkini anlayamadim cnm iki sey var ya 0.84 yada 1.2... 8 sene gecti arasindan kagitlari bulup baktim
Bende ona gitmiştim daha önce o zamanlar boatanlı çesav tıp merkezinde çalışıyordu. Ona gidinlerde çok memnun canımBulent turgut ay a gittim canim. 2 aydr kontrol olmuyordum.
Evet yaninda calistigim coxuk doktorunun hanimi 2 dogumunuda onda yapmis herkese guvenmeyen pimpirikli biriydi. Ama cok.ilgili bi dr bulent bey. Cok sicakkanli egosu yuksek bi insan degil. Sadece bana ilki sezeryan oldugundan 2. Si normal olmazmi dedim hayr olmaz dedi 1 temmuzda aliriz bebegi dedi. Biraz uzuldum acikcasiBende ona gitmiştim daha önce o zamanlar boatanlı çesav tıp merkezinde çalışıyordu. Ona gidinlerde çok memnun canım
Canım arkadaşım beta hcgsi 43 enae kalınlığı 2.4 ama bebeği kız. Benim beta hcg 97 ense kalınlığı 1.4 bile değil ama en kötü ihtimali düşünelim dedi ve ikili teste bu ölçü ile gönderdi. Buna rağmen büyük ihtimal oğlum olacakHcg de 50 uzeri çıkarsa kiz alti olursa erkek diyolar cnm... Ne kdr dogru bilmiyorum ama. Benimde daha cikmadi. Bakalim kac cikicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?