Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

üzülmek için çok acele ediyorsun bence. 12 hafta çok erken bir hafta. Değişedebilir

İnşallah cnm degisik bisi dese cok mutlu olurum tabiki saglikla
İnş sağlıklı olur. Çoğu doktor söylemiyor bile. Bana belli olmaz dedi söylemedi mesela. 13 de başka bir doktora gittim. Pozisyonu uygun değil dedi. 14 de gittim bu da çıkıntı yok kız gibi dedi. Yani 14 bile net konuşmadı. Ben de 16 yı bekliyorum netleştirmek için. Allah gönlüne göre versin

Tanilari nasil bilgin varmj dedikleri dogru çıkıyormu
yanı hangıkonuda tanıları. cınsıyetle ılgılı ıse egeronu bılmıyorum. acıkcası egepolde en guvendıgım doktor bulent beydır. tanıları olsun usg ıle ıncelemesı olsun. ama sukran hanıma gıden hastalar cok memnun kaldıklarını soyluyolardı. cok ılgılı oldugunu dogumda falan cok ılgılendıgını besmelesız doguma gırmedıgını falan soyluyolardı.

Cnm senin ense kalinligin kac cikmisti... Birde ikili testte free hcg degerin kacti tutuyomu kizinla ona gorede cinsiyet tahmini varya...
Ense kalınlığını neye göre yorumluyorsunuz canım

Hcg de 50 uzeri çıkarsa kiz alti olursa erkek diyolar cnm... Ne kdr dogru bilmiyorum ama. Benimde daha cikmadi. Bakalim kac cikicak
Ben de ölçüm yapıyorlar ya. 1.3 mm falan diyorlar o sandım. Benim de kızım da 79 çıkmış. Bunda da 59 çıkmış

Ben de ölçüm yapıyorlar ya. 1.3 mm falan diyorlar o sandım. Benim de kızım da 79 çıkmış. Bunda da 59 çıkmış

Hayirlisi cnm kizinda tutmus bakalim bunda tutucakmi.. Benim oglumda 33 cikmis...

Bu bebegiminde ense kalinligi 1.06 cikmisti..
Senin kizinda ve bunda kac cikti ense kalinligin

Hayirlisi cnm kizinda tutmus bakalim bunda tutucakmi.. Benim oglumda 33 cikmis...

Bu bebegiminde ense kalinligi 1.06 cikmisti..
Senin kizinda ve bunda kac cikti ense kalinligin
Kızımda 1.3 bunda da 0.9. İlki ne senin

Walla ilkini anlayamadim cnm iki sey var ya 0.84 yada 1.2... 8 sene gecti arasindan kagitlari bulup baktim
NT nin karşısında yazan ilk değer Can'ım yanında mm yazıyor. Sonuç yazan sütunun altı

1.2 sanirim cnm onun yaninda mm yaziyor

Bende ona gitmiştim daha önce o zamanlar boatanlı çesav tıp merkezinde çalışıyordu. Ona gidinlerde çok memnun canım
Evet yaninda calistigim coxuk doktorunun hanimi 2 dogumunuda onda yapmis herkese guvenmeyen pimpirikli biriydi. Ama cok.ilgili bi dr bulent bey. Cok sicakkanli egosu yuksek bi insan degil. Sadece bana ilki sezeryan oldugundan 2. Si normal olmazmi dedim hayr olmaz dedi 1 temmuzda aliriz bebegi dedi. Biraz uzuldum acikcasi

Hcg de 50 uzeri çıkarsa kiz alti olursa erkek diyolar cnm... Ne kdr dogru bilmiyorum ama. Benimde daha cikmadi. Bakalim kac cikicak
Canım arkadaşım beta hcgsi 43 enae kalınlığı 2.4 ama bebeği kız. Benim beta hcg 97 ense kalınlığı 1.4 bile değil ama en kötü ihtimali düşünelim dedi ve ikili teste bu ölçü ile gönderdi. Buna rağmen büyük ihtimal oğlum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…