- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
Canım 1 temmuz erken değil mi işin uzmanı değilim ama genelde bir hafta önce alıyorlar bebeğiEvet yaninda calistigim coxuk doktorunun hanimi 2 dogumunuda onda sonrherkese guvenmeyen pimpirikli biriydi. Ama cok.ilgili bi dr bulent bey. Cok sicakkanli egosu yuksek bi insan degil. Sadece bana ilki sezeryan oldugundan 2. Si normal olmazmi dedim hayr olmaz dedi 1 temmuzda aliriz bebegi dedi. Biraz uzuldum acikcasi
38+3gibi alma taraftari sanirim. Aslinda sezeryan sonrasi normal dogum yapan cok insan var ustelik 1.5 2 sene icinde benim 5.5 sene oldu. Neden olmasinki diye dusunuyorum yani hersey normal giderseCanım 1 temmuz erken değil mi işin uzmanı değilim ama genelde bir hafta önce alıyorlar bebeği
normal doğum sezaryen sonrası anne için riskli doktorların bir çoğu kabul etmiyor canım
bak boyle bı yazı buldum.ceylaan1988 benimde ilk doğum sezaryen ama ben yine sezaryen olucam. Çünkü ileri seviyede bel fıtığım var malesef canım
bir başka doktora danış bakalım normal doğum yaptırıcak birini bulursun belki
Doğrudur vallahi. Sezaryen işlerine geliyor zaten. Benim çatı muayenem falan hiç yapılmadı fıtık yüzünden aezaryen olacağım belliydi senin yapılmış mıydı? Nırmal doğuma uygunsun demişler miydi?bak boyle bı yazı buldum.
Bazı doktorlarımız SSVDyüzünden k riskli olduğunu, bu doğum şekli ile bebeğin hayatının çok tehlikeye girebileceğini söyleyerek toplumda büyük bir korku yaratırlar. Bunu duyduğunuzda SSVD yapan kadınların birçoğunda bu olayın meydana geldiğini sanabilirsiniz. Oysa biliyor musunuz ki, bu abartılan riskin oranı sadece yüzde 0.5-1.5 arasındadır.
Cnm birde buna bakar mısın tutuyomu. Bu yabancı sitelerdeki çin takvimiIlk cocugunda ne gosteriyodu. Bende 2 sindedekiz gosteriyo erkek oluyo.
3 yu yaparsam yontemim.bu olacak erkek gosterdigi ay yapacam
Benim soyle oldu. 40+2ye kadar normali bekledim. Fakat hicbir belirti kasilma su sanci olmadi. Doktora gttim nst de bebek hareketleri yavaslamis riske atmayalim dedi. Ben suni sanciya bile raziyim denesek olmazmi dedim. Alttan muayene ettrdim kendimi ne acilman var ne yumusaman var bi santim bile acilman olsa suni sanci denerim ama yok dedi. Ve ben uzulerek sezeryan oldum. Simdi ayni seyi yasicam ve cok korkuyorumDoğrudur vallahi. Sezaryen işlerine geliyor zaten. Benim çatı muayenem falan hiç yapılmadı fıtık yüzünden aezaryen olacağım belliydi senin yapılmış mıydı? Nırmal doğuma uygunsun demişler miydi?
Bundada ilk cocugum kiz gosteriyo 2. Si erkek gosteriyo canmCnm birde buna bakar mısın tutuyomu. Bu yabancı sitelerdeki çin takvimi
Canim ilk bebegimde onde gidiyodu yaa. 4 kilo dogdu. Insallah bu cok iri olmazda en azindan normal sansimi denerim. Ilk dogumumu egepolde yaptim ama dilek hanimda yaptim o zaman bulent bey yoktu yoksa kesin ona giderdim. Daha once orda caliatigimdan biliyorum sezeryan sonrasi normal yapmiyo kimse. Ama ben zaten egepolde devam etme konusunda kararsizim. cinarli ahmet gulerede gidebilirim. Offf ben allak bullak oldum yaceylaan1988 belki bu seferki hamileliğinde aynı şeyi yaşamazsın. Hem bu bebişin haftasından önde gidiyormuş bir hafta falan erken doğabilir. Egepol de doktor çok belki bir başkası sana normal doğumu önerebilir canım. Ama tekrar aynı şeyleri yaşarım korkun varsa baştan sezaryen kararı alırsın. İlk doğumunu nerde yapmıştın? Doktorun bülent bey miydi?
Hayrlisi diyelim biz ne istersek boş. allah neyi kismet edecekse o olacak zate. Bi bakmissin dogumhanedeyim bi bakmissin ameliyathaneceylaan1988 canım bebeklerin iri doğuyorsa benve sezaryen ol. Kendini riske atma. 4 kilo bebişin normal doğması zordur tabi.
Senin gönlünde ne varsa o olur inşallah canımHayrlisi diyelim biz ne istersek boş. allah neyi kismet edecekse o olacak zate. Bi bakmissin dogumhanedeyim bi bakmissin ameliyathane
Amin canim cok sagol duan icin insallah tabi gonlumde normal var toksa 3.ye cesaret edememSenin gönlünde ne varsa o olur inşallah canım
Canım benim soldan aktı. Benim bebişin plasentası sol yerleşkeli zaten doktorum söyledi. Fakat plasentanın solda olması kız veya erkek olmasıyla alakalı mı acaba? Ablamın 20 haftalık ölü doğumu oldu. Erkek bebekti plasentası sağdaydı. Acaba solda olanlar kız mı dedim ama haziran anneleri grubunda arkadaşlar ayrıntılı usg ye girdi kız bebeklerinde plaaentası sağda olanlar çok canım. bunları görünce kız ümitlerimi rafa kaldırdım artıkCeydacim ve pikolatacim su ayakta cis yapmayi denedinizmi... Denediyseniz hangi bacaktan akti :) osmanlida cinsiyet belirlemeymis
Yaa canm.ben cişli testlerden tiksiniyorum yaa. Yapmadim o yuzden zaten cinsiyeti 12.haftada kesin olarak ogrendigim icin umudumu yitirdim
Benim bebegimde soldaydi 7 haftalik usg de sordum hatta guldu dr cinsoyet icinmi soruyom dedi evet dedim tutmaz o dedi. Ben umutlandim solda olmasina ama erkekCanım benim soldan aktı. Benim bebişin plasentası sol yerleşkeli zaten doktorum söyledi. Fakat plasentanın solda olması kız veya erkek olmasıyla alakalı mı acaba? Ablamın 20 haftalık ölü doğumu oldu. Erkek bebekti plasentası sağdaydı. Acaba solda olanlar kız mı dedim ama haziran anneleri grubunda arkadaşlar ayrıntılı usg ye girdi kız bebeklerinde plaaentası sağda olanlar çok canım. bunları görünce kız ümitlerimi rafa kaldırdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?