- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
Canım bebek değilde plasenta yönüne bakıyorlar. 6 ya da 7 haftalık usg fotona bakılıyor. Bir atsana usg fotonu vajinal veya karındansa belirt canım bir bakalım. Bu benimki karından usg. Burda sağda gözüküyor plasenta ama gerçekte solda demek oluyor. Vajinalde görünen yön ise gerçek yön.Benim bebegitalık mde soldaydi 7 haftalik usg de sordum hatta guldu dr cinsoyet icinmi soruyom dedi evet dedim tutmaz o dedi. Ben umutlandim solda olmasina ama erkek
Canım benim soldan aktı. Benim bebişin plasentası sol yerleşkeli zaten doktorum söyledi. Fakat plasentanın solda olması kız veya erkek olmasıyla alakalı mı acaba? Ablamın 20 haftalık ölü doğumu oldu. Erkek bebekti plasentası sağdaydı. Acaba solda olanlar kız mı dedim ama haziran anneleri grubunda arkadaşlar ayrıntılı usg ye girdi kız bebeklerinde plaaentası sağda olanlar çok canım. bunları görünce kız ümitlerimi rafa kaldırdım artık
Yaa canm.ben cişli testlerden tiksiniyorum yaa. Yapmadim o yuzden zaten cinsiyeti 12.haftada kesin olarak ogrendigim icin umudumu yitirdim
Canım kontrolüm önümüzdeki hafta. Ayrıntılı usg zamanım geliyor. Orda kesin olarak öğrenirim canım. Allah gönlümüze göre verir inşallah. bende okuyayım bahsettiğin duayı okuyayım canım.Hadi ya ama kesin degil seninde belki bu gittiginde kiz diycek... Banada ins... Ne zmndi senin kontrolün...bahsettiğin midimi yitiremiyorum ben su cisim soldan akti diye bile icim kipir kipir oldu... Allah gonlumuze gore versin ins... Ali imran suresinin 36.ayetini okuyun diyolar kiz icin... Bol bol okuncakmis okuycam onu meryem suresini okumustum hamile kalmadan oncede sonrada devam edicem Allâh büyük
Biri 6 biri 7 haftalik sanirim canimCanım bebek değilde plasenta yönüne bakıyorlar. 6 ya da 7 haftalık usg fotona bakılıyor. Bir atsana usg fotonu vajinal veya karındansa belirt canım bir bakalım. Bu benimki karından usg. Burda sağda gözüküyor plasenta ama gerçekte solda demek oluyor. Vajinalde görünen yön ise gerçek yön.
bence soldada olsa sagdada olsa farketmıyor. cınsıyette etkılı oldugunu dusunmuyorum ya. doktor ne ıcın sordugumu anladı zatn solda dedı guldu solda ama erkek kısmet ıste.ceylaan1988 canım usg karından galiba doktor plasenta sağda gözüküyor bu da gerçekte solda demek oluyor. benim ilk oğlumun usg sine benziyor o da böyleydi. Aslında plasentanın sol da olması kız bebek demek ama doktor o usg başlığını çevirip bakınca görüntü ters dönüyor canım. Muhtemelen ikimizinde öyle olmuş.
ceyda bu ramzi teorisi yüzde 97 oranında tahminlwe tutuyormuş. Ne bahtsızmışız ikimizdeyüzde 3 ün içindeyizbence soldada olsa sagdada olsa farketmıyor. cınsıyette etkılı oldugunu dusunmuyorum ya. doktor ne ıcın sordugumu anladı zatn solda dedı guldu solda ama erkek kısmet ıste.
mesela nuba gorede ılk oglumun resmını attım erkek dedı herkes bunun nubuna gore kız dendı kese konumuna plasentaya gore kız dendı ama erkek.
daha bırcok umutlanmakteorisicın sey vardı
aynen oyle canım ya ama sana kesın bısey soylenmemıs ben nedense senden umutluyum ya. sadece erkege benzıyor denmıs. bana kesın erkek dendı. hıc umutlanmadım o yuzden doktorun cınsıyet hakkındakı tanısını bıldıgım için 11 haftalıkken kabullendım. senınkı bellı olmaz yaa belkıde kızdır.ceyda bu ramzi teorisi yüzde 97 oranında tahminlwe tutuyormuş. Ne bahtsızmışız ikimizdeyüzde 3 ün içindeyiz
Çınarlı kadın doğum hastanesinden güngör beye gidiyorum canım. Sgk anlaşmalı olduğundan çok kalabalık. Doktor ilk doğumumu yaptıran doktor o yüzden güvendim ona.Sen kime. Gidio cnm...
Çınarlı kadın doğum hastanesinden güngör beye gidiyorum canım. Sgk anlaşmalı olduğundan çok kalabalık. Doktor ilk doğumumu yaptıran doktor o yüzden güvendim ona.
Benim sezaryen olacak yine. Çünkü ilk doğumumda sezaryendi. Senin normal mi olacakBu benim gittigim tahir beyde cinarlida calisiomus ama ben doğumu nevar salihtr yapmak istiyorum kismetse nezahat hanimda
Benim sezaryen olacak yine. Çünkü ilk doğumumda sezaryendi. Senin normal mi olacak
Gözün aydın canım. Asıl cinsiyet tahmini için mom değerlerine bakıyorlar. Sonucunun Fotosunu çektiysen özel messj atta bakayım canımBenim normaldi cnm gene nasipse herhangi bir sorun olmazsa normal istiyorum... Bu arada ikili kan sonucumda cikmis temiz cok sukur... Kadina heyecanla sordum bhcg kac diye sagolsun vatsaptan atti bhcg 82.5 cikmis :) biraz umidim artti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?