Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Merhaba anneler..ben de 12 haftalik hamileyim..doktor kiz gibi dedi..eger kiz olursa bu 4. Kizim olacak..Gonul tabi ki farkli istiyor ama Rabbimden gelene de raziyiz insallah.

Merhaba anneler..ben de 12 haftalik hamileyim..doktor kiz gibi dedi..eger kiz olursa bu 4. Kizim olacak..Gonul tabi ki farkli istiyor ama Rabbimden gelene de raziyiz insallah.

Allah gönlüne göre versin cnm... Benimde inşallah

Kukusu nu gosterdimi dr neye gore kiz dedi resmi varmi cnm ultrason

Aslinda birsey gormedi doktor zinedilacim..zaten bebis asiri hareketliydi..ama plasentanin durumundan ve sanirim bir cikinti :)gorememekten dolayi kiz diye tahmin etti. Bu haftaki ultrason pek net degil ama ense kalinligi guzel.cikti cok sukur..

Gözün aydın canım. Asıl cinsiyet tahmini için mom değerlerine bakıyorlar. Sonucunun Fotosunu çektiysen özel messj atta bakayım canım
Mom değerleri mi. Neymiş ben de merak ettim :)

Aslinda birsey gormedi doktor zinedilacim..zaten bebis asiri hareketliydi..ama plasentanin durumundan ve sanirim bir cikinti :)gorememekten dolayi kiz diye tahmin etti. Bu haftaki ultrason pek net degil ama ense kalinligi guzel.cikti cok sukur..
Bu haftalarda çıkıntı göremedikleri için kız diyorlar. İnş senin gönlündeki neyse hayırlısıyla o olur

Ben ikili test yaptirmayacagim arkadaslar..ah bu cikintilar :)..Allah hapimize hayirlisiyla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin..esim istiyor bir oglu olsun ama tirnagini dahi yaratmaya gucumuz yok.her turlu takdire razi olacagiz..belki de 4 kiz annesi olurum,kim bilir?

neden ikili test yaptırmayacaksınız?

Doktorum ense kalinligina bakti bugun.cok sukur iyi cikti.2li testi istersen yaptir dedi.ama birsey cikarsa aldirir misin diye sordu.hayir diyince de o zaman hic yaptirma zaten yanilma payi cok yuksek o testlerin dedi.

Doktorum ense kalinligina bakti bugun.cok sukur iyi cikti.2li testi istersen yaptir dedi.ama bbebekler karsa aldirir misin diye sordu.hayir diyince de o zaman hic yaptirma zaten yanilma payi cok yuksek o testlerin dedi.
Risk olursa amniyosentez istiyorlar. Ben ikili de riskim yüksek olsa amniyosentez yaptırırdım. Sendromu varsa bilmek isterim. Ayrıca downlu bebekşer genelde kalp hastası oluyor. Doğumda önlem alınması açısından önemli diye düşünüorum. Nedense çoğu kişi Amniyosentez in tek amacının bebek hasta ise gebeliği sonlandırmak olarak görüyor

Amniyosentezin de ciddi risklerinin oldugunu biliyorum.enfeksiyon gelisebiliyor,bebek kaybedebiliniyor..bunlarin tumunu yaptirmak tabi ki tercih meselesi..ben ve doktorum tercih etmedik..Insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz..

Bana da 12 de 16 da çıkıntı yol kız dediler . 20. Hafta da kesin erkek yavrum
Ya şunu anlamıyorum tamam çıkıntı yokta 16 haftada kızın genital bölgesi de tamamlanmış oluyor Nasıl karışıyor. Gösterdiler mi bak burası diye kıza mı benziyordu

Ya şunu anlamıyorum tamam çıkıntı yokta 16 haftada kızın genital bölgesi de tamamlanmış oluyor Nasıl karışıyor. Gösterdiler mi bak burası diye kıza mı benziyordu
Yok burası dié gostermedi ama bacakları acik foto verdiler.burda gösterdim kızlara erkek dediler. Hatta kendi doktorum dan emin olamadım radyoloji ye gittim o da baktı iki çizgi var kız gibi ama emin değilim dedi.

Yok burası dié gostermedi ama bacakları acik foto verdiler.burda gösterdim kızlara erkek dediler. Hatta kendi doktorum dan emin olamadım radyoloji ye gittim o da baktı iki çizgi var kız gibi ama emin değilim dedi.
Bana da atabilir misin ya zahmet olmazsa. Bana da bak burda beyazlık var ama çıkıntı yok dedi. O yüzden kıza benzetti. Merak ettim Nasıl olduğunu

Cnm. O fotografi atabilirmisin bi zahmet

Evet sağlıklı bir bebeğe bu testlerde riskli diyip amniyosentez isteyen pek çok doktor var. Ne yazık ki amniyosentez düşüğü tetikliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…