AtiyimCnm. O fotografi atabilirmisin bi zahmet
Attım canım topicteBana da atabilir misin ya zahmet olmazsa. Bana da bak burda beyazlık var ama çıkıntı yok dedi. O yüzden kıza benzetti. Merak ettim Nasıl olduğunu
Atiyim
Maşallah sana 3 meleğin var demek Rabbim hepsine güzel yazılar yazsın sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah. Nasipten ötesi yok çok haklısın Rabbim neyi yazdıysa onu yaşıyoruz allahım gönlündekini nasip etsin inşallah.Aslinda birsey gormedi doktor zinedilacim..zaten bebis asiri hareketliydi..ama plasentanin durumundan ve sanirim bir cikinti :)gorememekten dolayi kiz diye tahmin etti. Bu haftaki ultrason pek net degil ama ense kalinligi guzel.cikti cok sukur..
Can'ım ben göremedim ya hiç anlamıyorum galibaAttım canım topicte
Atiyim
Yukarı doğru bacakları arası açık da..fotoya bakıp kk de bariz erkek yazan bi üye vardı. .ben de çok anlamıyorum canımBacaklari acik değil ama bu fotogtafta demi cnm goremedim ben
Siz 17. Haftada söylenene güvenin bence. Çünkü 16. Haftada testisler oluşuyor. Demekki testis göremedi doktorun.Merhabalar..
Bize de 15.haftada erkek, 17 de kiz oldugu soylendi.
Ikisine de keain demedi. O nedenle guvenemedim. Ruyalarima girdi artik. Bir erkek goruyorum bir kiz :)Siz 17. Haftada söylenene güvenin bence. Çünkü 16. Haftada testisler oluşuyor. Demekki testis göremedi doktorun.
Benim arkadaşıma da 16. Haftaya kadar erkek dediler. 16. Haftada hala çıkıntı var ama testis yok o yüzden kız diyorum dedi. Ayrıntılı usg de 20. Haftada kesin kiz dendi.
Hayırlısı canım. Rüyalar o dönem çok karışık oluyor. Bana da keşke sonradan kız deselerdi ama hep erkek dendi. Ayrıntılıya girdim bir oğlum daha olacak. Kız çocuk içimde uhde olarak kalacak galiba. Nasipten öteye yol yok malesefIkisine de keain demedi. O nedenle guvenemedim. Ruyalarima girdi artik. Bir erkek goruyorum bir kiz :)
Hayirlisi artik.. Kiz hissediyordum hem de kiz istiyordum. Kizima kiz kardes gelsin diye :) Erkegi duyunca kendimi cok alistirdim.. Bu sefer erkek olsun istedim.. :) Hayirlisi ne ise o olsun. Sadece su merak varya.. Alisveris yapmak istiyor canim. Erkek kiyafeti almistim bir kac parca. Onlar da oylece duruyor..Hayırlısı canım. Rüyalar o dönem çok karışık oluyor. Bana da keşke sonradan kız deselerdi ama hep erkek dendi. Ayrıntılıya girdim bir oğlum daha olacak. Kız çocuk içimde uhde olarak kalacak galiba. Nasipten öteye yol yok malesef
Hayirlisi artik.. Kiz hissediyordum hem de kiz istiyordum. Kizima kiz kardes gelsin diye :) Erkegi duyunca kendimi cok alistirdim.. Bu sefer erkek olsun istedim.. :) Hayirlisi ne ise o olsun. Sadece su merak varya.. Alisveris yapmak istiyor canim. Erkek kiyafeti almistim bir kac parca. Onlar da oylece duruyor..
Saglikli olsunlar. Olsun..
Kuzenim de kiz istiyordu cok. Arka arkaya 3 oglu oldu :) Hayirlisi..
Evet cnm erkekte olabilir benimde 13+5te kıza benziyordu.15+5te erkek dedi oysa kendimi kıza çok alıştırmıştımArkadaşlar 11. haftada doktorum banada büyük ihtimal kız gibi duruyor dedi..13. Haftada kıza benziyor ama emin değilim dedi..15. haftada kesin belli olur diye konuştu..Kafam cok karıştı...kendimi kıza hazırlıyorum acaba erkek olabilirmi?? neden emin olamadı sizce?
Mrb canm.bana 13.haftalarda erkek gibi cikinyi var dedi .18.hafta da kiz dedi % 80 90 .ben zaten emin olmadan net bisey dememistim.bir kizin var .bir erkek bebeğin olsun isterdim.saglikli olsunlar da .Merhabalar..
Bize de 15.haftada erkek, 17 de kiz oldugu soylendi.
Merhaba arkadaslar..doktor 12. Haftada bebek kiza benziyor demisti ya 16. Haftada kesin erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?