Evet cnm erkekte olabilir benimde 13+5te kıza benziyordu.15+5te erkek dedi oysa kendimi kıza çok alıştırmıştım
Merhaba arkadaslar..doktor 12. Haftada bebek kiza benziyor demisti ya 16. Haftada kesin erkek dedi
Merhabalar..Mrb canm.bana 13.haftalarda erkek gibi cikinyi var dedi .18.hafta da kiz dedi % 80 90 .ben zaten emin olmadan net bisey dememistim.bir kizin var .bir erkek bebeğin olsun isterdim.saglikli olsunlar da .
İçimden hep erkek diyordum.cevemde öyle demesi iyice slismistim.ayrontolida artik belli olur haftaya .USG da ben de vakti. Ama daha çok kiz cinsel organi gibiydi.testisler kabarik soğan gibi oluyormuş .
Merhabalar..
Devlet hast. Oldugu icin sanirim yaniyorlar. Dun kontrole giittim dr. Izinliymis.. Yine goremedik..
Ozele gidicem..
Bir de aayrintilda kendi dr.unuz mu bakiyor? Belli bir ucret karsiliginda baska bir yerde mi baktiriyorsunuz?
Ben kizimda yani ilk hamileligimde ozele gidiyordum kendi dr.umuz bakmisti sanki.. Yanlis mi hatirliyorum acaba? Yoksa baktirmadik mi ayrintilida? Normal muayenehanelerde bakiliyor mu ?
Hayırlısı olsun ilk bebekmiş zaten.benim 2. Bi oğlum var gönlümden hep kız geçiyor.bi ihtimal belki yanılmıştır diyorum.hafta sonu devlet hastanesinde takibim var.bakalum ne diyecek.sanırım doğacak ve pipisini gözüme sokacak ancak öyle inanıcamHayırlısı olsun inşallah canım..Hamile kaldığım günden beri rüyamda hep erkek bebek gördüm..Sanki kendimi ona alıştırmış gibiydim:) Doktorum kıza benziyor deyince şaşırdım ama emin değilim deyince 2 haftayı beklicez..Bakalım ilk cocugum hayırlısı olsun diyelimm:)
Hayırlısı olsun ilk bebekmiş zaten.benim 2. Bi oğlum var gönlümden hep kız geçiyor.bi ihtimal belki yanılmıştır diyorum.hafta sonu devlet hastanesinde takibim var.bakalum ne diyecek.sanırım doğacak ve pipisini gözüme sokacak ancak öyle inanıcam
Hayırlısı olsun ilk bebekmiş zaten.benim 2. Bi oğlum var gönlümden hep kız geçiyor.bi ihtimal belki yanılmıştır diyorum.hafta sonu devlet hastanesinde takibim var.bakalum ne diyecek.sanırım doğacak ve pipisini gözüme sokacak ancak öyle inanıcam
Merhabalar..
Devlet hast. Oldugu icin sanirim yaniyorlar. Dun kontrole giittim dr. Izinliymis.. Yine goremedik..
Ozele gidicem..
Bir de aayrintilda kendi dr.unuz mu bakiyor? Belli bir ucret karsiliginda baska bir yerde mi baktiriyorsunuz?
Ben kizimda yani ilk hamileligimde ozele gidiyordum kendi dr.umuz bakmisti sanki.. Yanlis mi hatirliyorum acaba? Yoksa baktirmadik mi ayrintilida? Normal muayenehanelerde bakiliyor mu ?
Ben de araştırma hast.ne gidoyorum.çok az bir dk .bakiyolar.ayritiliyi baskasi yapacak sanirim.kendi Dr n.değil.ben de hep erkek geçirmiştim içimden.ama hayirlisi olsun diyordum.hayirlisi kizmis.ayrilintilida görünce bende rahatlarim sanirim.çünkü bakmadan kiz diyorlar .
canım annem bana hamileyken 9 ay boyunca tüm ultrason larda erkek demişler.benim de 2 tane ablam var tabi bizimkiler 2 kızdan sonra oğlan olacak diye havalara uçmuşlar(sanki oğlan olunca nolucaksa)neyse efendim annem anneannem falan harıl harıl maviş örgüler yapmışlar yorganlar yaptırmışlar.annem sancılanmış ve doğum yapmış oğlum nerde diye sormuş doktora o da oğlan değil kız diyince annem bayılmış.3 yaşıma kadar herşeyim maviymiş kızlar.neyse benden sonra bi oğulları oldu da rahatladılar
Nasıl bakmadan kız diyorlar cnm.
canım annem bana hamileyken 9 ay boyunca tüm ultrason larda erkek demişler.benim de 2 tane ablam var tabi bizimkiler 2 kızdan sonra oğlan olacak diye havalara uçmuşlar(sanki oğlan olunca nolucaksa)neyse efendim annem anneannem falan harıl harıl maviş örgüler yapmışlar yorganlar yaptırmışlar.annem sancılanmış ve doğum yapmış oğlum nerde diye sormuş doktora o da oğlan değil kız diyince annem bayılmış.3 yaşıma kadar herşeyim maviymiş kızlar.neyse benden sonra bi oğulları oldu da rahatladılar
13 haftalıkken ayni Dr a gittim .cinsiyeti sordum belli olmaz daha dedi ama vakti .bacakları acmis duruyordu bebek.ben de gördüm sikinti var erkek gibi dedi .ama biliyorum ki kizlardada bu haftalarda cikinti oluyor .o yüzden erkek demedim kimseye kendimi de alistiadim hemen .16.haftada yasli bi Dr gittim uçlu test hem cinsyeti görür söyler dieye .ama demedi.belli değil mi ne dedi .zaten bir dk bile bakmadi .USG yi görmedim göstermedi bana Dr .bi dahakine soylicem dedi .ama ben gicik oldum tabi .ilki ne dedi kiz dedim.acaba bu da kiz da ondan mi demedi dedim sonradan.neyse .
Sonuclarimi almaya öteki ilk gittiğine gittim.dedim cinsiyeti ni bilmiyorum.mehmet Dr bey göstermedi dedi dedim.daha bakmadan kizdir o zaman dedi .ben zaten bu 10 günlük süreç içerisinde alistirmisyim kiza kendimi .vakti biraz tel caldi kiz gibi dedi kalkti teli araya % 80 90 kiz dedi .
Canim benim guzel dileklerim icin cok tesekkur ederim..esim ve kizlarim cok sevindiler gercekten,ben de sevindim tabi ama gercekten Rabbimin verdigine raziyim..bir kere bile sadece oglum olsun diye dua etmedim,hep saglikli,ahlakli,hayirlisiyla oglum olsun istedim..insallah hakkimizda hayirli olan bidur..Cani. Çok sevindim evinizi senlendirdin pasa
Güzel güzel ciciler alirsiniz simdi ona.ne güzel .uç prenses ve bir prens .saglikla hayirli evlat olsunlar
.
Yazdiklarini okudum burada çok hoşuma gitti msjin.bir bir tirnagini bile hasa yaratamayiz.Rabbim ne murat ettiyse ..demissin ne güzel. Bir teslimiyettir bu.
Banada 16 haftalıkken %80 kız dedi,sonraki kontrollerde kız dediler bende devlete gidiyorum.usgyi banada göstermediler şu şurası bu burası diye.
Görmede n insanin içi rahat olamiyor. Ben en son gördüm kiza benzetim .
Erkeğe hamilelikte tuylenme oluyormus.bende 4.aydan sonra tüylerin yavaş cikmaya başladı .o zaman kiz dedim içimden.
Bu sefer ki belirtileri. Kizimdan farkliydi.acaba erkek mi dedim ben de :) ilk haftalarda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?