Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

3 aya kadar uzadi tüylerin sonra yavasladi .gogudlerim nutyudu karardi uclari.acidi.kizimda hic bunları yasamamistim.hic degismemis ti hoguslerim ayni kaldi doğuma kadar.kilo almadim .göbek azocik var .bel agrim oldu bunda.beni gören bebegin erkek olacak diyor.nerden anliyolatsa..ben kizimda da çok kilo almamistim zaten..ama bunda basen kalcam hic almadi ..bebegin esi durumu ilk defa duyuyorum canim.inşallah gönlünüzden gecen olur .öncelikle saglikli sihhatli akilli bir evladin olsun.doğumda supriz yapar annesi belki sana .ben olsam başka bi Dr gider kendim görürdüm dayanamayıp.doğumuna az kalmis ama .

Benimde aynen öyle cnm ilk 3-4 ay uzadı tuyum sonra azaldı.doğumda sürpriz olsun cnm başka doktorada gitmem artık cnm

Cnm tuyle fln alakası yok bence... Bende ayni seyi dusunmustum ama erkek dedi dr ki butun belirtilerim kizdi oglumda cok farkliydim... Hersey kismet iste

Ayy banada herkes kiz dedi basta butun fallarda kiz çıktı yuzuk fali cin takvimi rus takvimi cs vs hep kizdi.. Hatta dr erkek deyince aaaa biz kiz beklioduk demistim o kdr kaptirmism ki insanlarin dediklerine kendimi... Halada inanamiyorum erkek olduguna

Aynen canim yaa .gonlumuzden geçeni deyince millet tamam artik oldu bitti .ama Rabbim ne nasip ettiyse .ben de ilk 3 ay hep erkek geçirdim içinden.ayrintiliya girecegim haftaya .ozaman kalbim mutmain olur .kiza da alistirdim bir haftada kendimi .onu da seviyorum karnimda bebeğim o benim .anne baba değişik olsun istiyor tabi ama nasip.

Cnm tuyle fln alakası yok bence... Bende ayni seyi dusunmustum ama erkek dedi dr ki butun belirtilerim kizdi oglumda cok farkliydim... Hersey kismet iste

Seni tüylerin uzamiyor mu simdi .ne bileyim testesteron hormonu falan diye erkekte uzar diyorum.bi de benim genelde solda tepişiyor

Seni tüylerin uzamiyor mu simdi .ne bileyim testesteron hormonu falan diye erkekte uzar diyorum.bi de benim genelde solda tepişiyor

Cok yavas uzuyor cnm. Ozellikle dikkat ettim cunku. Benimde solumda bebis ama iste diyorum ya hersey kiz ama bebis erkek dio dr. Ayrintilida tam emin olucam bende... Gerci alistirdim kendimi artik nasibimde yokmus kiz bebis... Belki 3.kiz olur kismet

Cok yavas uzuyor cnm. Ozellikle dikkat ettim cunku. Benimde solumda bebis ama iste diyorum ya hersey kiz ama bebis erkek dio dr. Ayrintilida tam emin olucam bende... Gerci alistirdim kendimi artik nasibimde yokmus kiz bebis... Belki 3.kiz olur kismet
Benimdeçok bi tüylenmem yok.bebeğim solda.hatta bazen yatınca uterusumun solda olduğu bariz görünüyo.genital nub ve kese yerleşiminide arkadaşlar kız olarak yorumladılar.ama oğlan diyolar.ayrıntılı yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.drmun ultrasonu çok iyi.drumada güveniyorum.gidersem sırf kız dermi fiye umudumdan gidicem.bu umut içinde o kadar para vermek gerekdiz gibi.yarın devlet hastanesine gidicem bakalım ne diyecek

Drum ilk erkek dediğinde çok bozulmuştum.bugün gösterdiğim tepkiden utandım desem yeri.ben bi sağlık çalışanıyım.bugün 8 yaşında bi hasta aldık .kız çocuğu.kıyamam yaşama dair tek belirti nabız ve solunum.kızdım kendime sağlıklı görünen bi bebeğin var daha ne istiyosun dedim.görseniz çok düşkündü çocuk.allah hem onun hem ailesinin yardımcısı olsun.

Hayirlisi olsun cnm... Bende her gidisimde umut diyorum ama olmadi napalim kısmet diyorum... Genelde pek yanilma olmuyo gercektende hele ultrason iyiyse hic olmuyo... Allah gonlumuze gore versin yinede ins bellimi olur dogunca supriz yasariz belki :)

Amin cnm aynen dedigin gibi... Cok sukurki sagliklilar zaten en son ultrasona gittigimde bebegime asik oldum hic umrumda. Olmadi kiz yada erkek olmasi... Allahim saglik versin hayirli eli ayagi duzgun hayirli evlatlarimiz. Olsun en onemlisi o

Amin cnm aynen dedigin gibi... Cok sukurki sagliklilar zaten en son ultrasona gittigimde bebegime asik oldum hic umrumda. Olmadi kiz yada erkek olmasi... Allahim saglik versin hayirli eli ayagi duzgun hayirli evlatlarimiz. Olsun en onemlisi o
☺sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar.ama hala gözüm bıcırık kızlarda.sezeryan hastalarının kolunda pembe bilekliği görünce için akıveriyo.

☺sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar.ama hala gözüm bıcırık kızlarda.sezeryan hastalarının kolunda pembe bilekliği görünce için akıveriyo.

Orasi oyle cnm kiz cocugu gordummu benimde icim gidio ama napalim allahtan 2 tane kiz yegenim oldu ablamin kizlari :) onunda erkek olmadi :) iste her istedigimiz olmuyo... Sağlık olsun napalım

merhaba arkadaslar ben bugun cok karışık duygular içerisindeyim. Dr 13. haftada bana kordon bağına rağmen %80 erkek dedi bugün başka bir dr gittim yani 17. haftada kiz dedi ama bacak arasinda ayagi var emin degilim dedi. 5 hafta sonra renkli ultrasonu beklememi soyledi.
Basindan beri surekli erkek gibi hissediyordum ve kendimi ona hazirladim simdi ise kiz deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…